Rics Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Sziasztok! Rég voltam itt.Mi újság veletek? Nagyon meg lepődtem 18 éves a kis astrám igaz aránylag próbálom rendbe tartani.Közbe meg csináltam a tető kárpitot is. Szépen át ment a müszaki vizsgán:) üdv Richárd Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! Családom tervezi egy Astra G Classic II vásárlását, ezzel kapcsolatban szeretnék tőletek tanácsokat kérni. A legfontosabb: ismeri-e valaki ezt a konkrét példányt? http://www.hasznalta..._optima-5597772 Szintén érdekelne, hogy az 1.4-es Twinport konstrukciónak van-e különösebb nyűgje, problémája, amire érdemes figyelni? Köszönöm a segítségeteket! Üdv! Jól néz ki,nagyobb gondja nincs,a vezérműtengely csavarjai voltak problémásak,de ezen jó eséllyel nem aktuális már a gond. Ilyen korban különösebb ráfordítást még nem igényel az üzemeltetése (pl kipufogó,futómű-elemek,amik azért elfogynak hamar) Alkudni-alkudni-alkudni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Sziasztok Tudtok Nyíregyen megbízható, korrekt szerelõt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 Üdv minden régi és új barátnak.Ismér itt vagyok,bár látom sokan eltüntek már. Megitn csak Opel tulajdonosnak mondhatom magamat mégha néhány kategóriával feljebb is léptem. Most egy 2000-res Opel Omega B 2.5 TD tulajdonosaként tértem vissza hozzátok, s remélem hamarosan felpezsdül majd megint a Debreceni csapat.Jut eszembe az évek alatt amíg illegalitásban voltam nem csak autót de lakhelyet is cseréltem.Jelenleg Ausztriában Salzburgban élek,de a Szívem mindörökre Debrecené és az opelé maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Üdv minden régi és új barátnak.Ismér itt vagyok,bár látom sokan eltüntek már. Megitn csak Opel tulajdonosnak mondhatom magamat mégha néhány kategóriával feljebb is léptem. Most egy 2000-res Opel Omega B 2.5 TD tulajdonosaként tértem vissza hozzátok, s remélem hamarosan felpezsdül majd megint a Debreceni csapat.Jut eszembe az évek alatt amíg illegalitásban voltam nem csak autót de lakhelyet is cseréltem.Jelenleg Ausztriában Salzburgban élek,de a Szívem mindörökre Debrecené és az opelé maradt. Üdv újra a fedélzeten! Hogy fújt a szél olyan messzire? Gyanítom túlzottan nem vágysz már vissza szép országunkba :) Az Omegához gratula,méltó utódja az Astrának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 Szia Tomi! Nos első nekifutásra idáig jutottam. Nem részletezném miért, szerintem egyértelmű számodra. Az Omega valóban egy másik kategória, élvezet vezetni. Néha ki sem akarok szállni belőle :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Üdvözöljük,Elnök Úr :) Bár a többes szám lehet túlzás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Mi a túlzás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Mi a túlzás? Hogy többen köszönnek Gellértnek. Eléggé eltűnt a "csapat" errefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Nevezzük úgy, szétestünk errefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rosberg Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Kinéztem egy v2000-et, ami debreceni kocsi volt. Tudtok esetleg róla vmit? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_a/opel_vectra_a_2.0_16v_gt_vectra_2000_16v-6458269 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Akkor beköszönök ide is, amíg a napi limitem engedi (vagy mackó nem aktiválja a tagságom). Ismét Opel tulaj lettem én is, és használt autó lévén lesz kérdésem bőven, egyszóval sűrűn meg fogok itt fordulni mostanában. Hogy ez ne csak kihasználásként jöjjön le (mert nem is ez a szándékom), és mert a régi topic-ockat is szeretném használni, ezért gyorsan a tagságit is befizettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Akkor beköszönök ide is, amíg a napi limitem engedi (vagy mackó nem aktiválja a tagságom). Ismét Opel tulaj lettem én is, és használt autó lévén lesz kérdésem bőven, egyszóval sűrűn meg fogok itt fordulni mostanában. Hogy ez ne csak kihasználásként jöjjön le (mert nem is ez a szándékom), és mert a régi topic-ockat is szeretném használni, ezért gyorsan a tagságit is befizettem. :) Helyes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Kösz Mackó a státuszt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Olivers Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Sziasztok Tudtok Nyíregyen megbízható, korrekt szerelõt? Nyírpazony nem fér bele a távolságba neked? csak 10km Nyiregytől Forgács autószerviz Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 BUÉK Debrecen régió! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Sziasztok! Tudtok ajánlani Debrecenben hozzáértő szakembert, aki tud programozni egy Astra H-t? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 Sziasztok! Aki 2013.december 6. és 15. között lép be az egyesületbe - vagy csak hosszabbítani szeretne - annak tagdíját a kampány keretében teljes mértékben a Tűzoltó utcai Gyermekklinika javára fordítjuk! "Opeles Összefogás 2013" Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts