spear Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Meg a jégcsarnokkal szemben lévő háztömbben van egy totó-lottózó... Ott az eladó tud jó áron motorolajat hozni! Az ELF olajakat tudom neked ajánlani... :D Köszi az ötletet, a fiam pont jégkorongozik, csak át kell lépnem a szomszédba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Köszi az ötletet, a fiam pont jégkorongozik, csak át kell lépnem a szomszédba. :) Majd jelezz vissza, hogy sikerrel jártál e... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Én a derék utcai boltból szoktam venni mindent. Lehet nem a legolcsóbbak, de mindig van minden, meg értenek hozzá a srácok! Szerintem nem mondhatóak drágának, ráadásul a GM olajat olcsón adják. Nekem a GM jött be legjobban az opelhez. 10W40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Sziasztok! Nekem a GM olaj híg volt. Én VALVOLINE MAX LIFE 10w40-est meg elötte kapott egy kis metabondot mert csipkedtte az olajat. Ugynézki azóta nagyon minimális tünik el. üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Szerintem nem mondhatóak drágának, ráadásul a GM olajat olcsón adják. Nekem a GM jött be legjobban az opelhez. 10W40 Az a 10w40-es nekem 6000 km után belekátrányosodott a kocsiba... Motormosóval tudtuk kiszedni a maradékát... Tudom nem szabad ilyet használni, de a 10 percestől nem lesz baja... Az ELF 10w40-es is ilyen árban van, és sztem lényegesen jobb...a Metabond olajnak is asszem ELF az alapja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Az a 10w40-es nekem 6000 km után belekátrányosodott a kocsiba... Motormosóval tudtuk kiszedni a maradékát... Tudom nem szabad ilyet használni, de a 10 percestől nem lesz baja... Az ELF 10w40-es is ilyen árban van, és sztem lényegesen jobb...a Metabond olajnak is asszem ELF az alapja... :) Én most Mol 5w40-t vettem, kíváncsi leszek észlelek-e változást, bár az előző tulaj is mol-t csak 10w40-t öntött bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Volt Omegából 4x4-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Volt Omegából 4x4-es? nem hinném Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 VÉGRE KAPHATÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ éS NEM ÉRDEKEL, HOGY 13MILLA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Lambda-szondás Kadett 2-1-es leömlő-kipufogócsonk kellene jó állapotú (ami a 4-2-es leömlő után következik). Nem baj, ha hiányzik belőle a lambda-szonda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Mackó mostmár úgy néz ki, hogy tudnám utalni a tagsági díj árát, ha nem késő még, akkor írd meg a bankszlaszámot, a tulajdonosa nevét, és hogy mit írjak a közleménybe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Mackó mostmár úgy néz ki, hogy tudnám utalni a tagsági díj árát, ha nem késő még, akkor írd meg a bankszlaszámot, a tulajdonosa nevét, és hogy mit írjak a közleménybe. Http://www.opelclub.hu Minden infó ott van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Http://www.opelclub.hu Minden infó ott van. :lol: Nahát, ezt az oldalt még nem is ismertem :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez egy kicsit nekem furcsa indok (ki legyen klubtag) "Akik nem szívesen lépnek be valahová, ahol senkit nem ismernek." Mennyire valószínű, hogy aki először belép, ismer it embereket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez egy kicsit nekem furcsa indok (ki legyen klubtag) "Akik nem szívesen lépnek be valahová, ahol senkit nem ismernek." Mennyire valószínű, hogy aki először belép, ismer it embereket? Felénk kicsi a valószínűsége, máshol meg pont igy lépnek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 (edited) Sziasztok! Mizujság veletek? Sikerült a tankbeöntő kifoltozását le fényeztettni. Mostmár elég jól összeállt a verda.Még egy tetőkárpit húzat hiányzik és renben lesz. már megint nem tudom a képet berakni rendesen:) Módosítva Szeptember27, 2011 : Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Tudtok itt Db-ben valami olyan boltot, ahol jó waxot árulnak? Olyat, amit az első eső nem hoz le...mielőtt jön az esős idő, le kellene kezelni ilyennel, hogy leperegjen ez a dzsuvás városi víz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Szia! Én Turtle teknöc vaxot szintelen pasztát használok unixos.Aránylag elfogadható a minőség és ára is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Szia! Én Turtle teknöc vaxot szintelen pasztát használok unixos.Aránylag elfogadható a minőség és ára is. Teknőcöset a tecsóban is láttam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Debrecenben,Vaterás vásárlással kapcsolatban kellene kis segítség a jövő héten! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Egy bicajvázat vettem és azt raknák be,én meg érte mennék később , kb. ennyi lenne! Előre is köszi aki segít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Egy bicajvázat vettem és azt raknák be,én meg érte mennék később , kb. ennyi lenne! Előre is köszi aki segít! Hozzánk bedobhatják. Címem tudod? FIzetni kell valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Én délután 2-től 10-ig melózok Debrecenben egész héten. Így Monostorpályiba kerülhet a cucc. Neked valamivel közelebb, mint Debrecen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hozzánk bedobhatják. Címem tudod? FIzetni kell valamit? OK.köszi, írok mindjárt pü-t!Már úgyis régen beszéltünk! Én délután 2-től 10-ig melózok Debrecenben egész héten. Így Monostorpályiba kerülhet a cucc. Neked valamivel közelebb, mint Debrecen. Köszi neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Teknőcöset a tecsóban is láttam.. Kék dobozos teknőc metálosat vettem.. Azóta azokat a karcokat is látom melyeket eddig nem :D Szépen beépül a világoskék színével minden kis résbe és ott világít... Valakire megharagszok hozzávágom.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts