Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
kormányműfelújítás kellene konkrétan?

Hát valami olyasmi. Nem értek hozzá, nem láttam még szétszedve, azt se tudom mi van benne, és mi szokott tönkremenni, de valamit csinálni kell vele.

Legjobb egy új lenne, de hát az egy vagyon.

Egyáltalán fel lehet ezt újítani?

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Most konkrétan a szerelő mit mondott rá? Látta már? Biztos az a bibi?

Egy szerelő haverral alánéztünk, meg megemeltük. Határozottan a kormányműből jött a kopogás. Megrángattunk mindent, de minden jónak tűnt (rúdfej, talpas, stabilizátor). Csak akkor még hagytam, had kopogjon, de egyre rosszabb.

Igaz ez a szerelő nem konkrétan opelba utazik, inkább mezőgazdasági gépekkel foglalkozik, de azért ért hozzá.

Elküldve
Egy szerelő haverral alánéztünk, meg megemeltük. Határozottan a kormányműből jött a kopogás. Megrángattunk mindent, de minden jónak tűnt (rúdfej, talpas, stabilizátor). Csak akkor még hagytam, had kopogjon, de egyre rosszabb.

Igaz ez a szerelő nem konkrétan opelba utazik, inkább mezőgazdasági gépekkel foglalkozik, de azért ért hozzá.

Ajánljak esetleg egy szerelőt, aki talán tud segíteni? Sok Astrát csinált már, Józsai, ha érdekel, írj pü-t.

Elküldve

Sziasztok!

Most nekem is kopogós lett a jobb eleje, de letört egy darab a rugóból és az koporászott. <_<

Két vagy három éve volt jobb első rugótörésem...akkor kicseréltem bontottra, és most megint eltörött.

Melyik bontó az olcsóbb mostanság?

Elküldve

Szasztok!

A diószegi úton is van valahol egy bontó, ford és opel. Állítolag az is jó. Csak nem tudom pontosan hová esik. Valahol a nagy kanyarnál ( selli v. selbi v. valami)!

Elküldve
Szasztok!

A diószegi úton is van valahol egy bontó, ford és opel. Állítolag az is jó. Csak nem tudom pontosan hová esik. Valahol a nagy kanyarnál ( selli v. selbi v. valami)!

Ott is vannak Opelek, a Vámospércsin még több, de én a Vincellérre járok, kicsit mostohábban a körülmények, de sokkal olcsóbb.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.