szopcsi13 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 kormányműfelújítás kellene konkrétan? Hát valami olyasmi. Nem értek hozzá, nem láttam még szétszedve, azt se tudom mi van benne, és mi szokott tönkremenni, de valamit csinálni kell vele. Legjobb egy új lenne, de hát az egy vagyon. Egyáltalán fel lehet ezt újítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Most konkrétan a szerelő mit mondott rá? Látta már? Biztos az a bibi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Most konkrétan a szerelő mit mondott rá? Látta már? Biztos az a bibi? Egy szerelő haverral alánéztünk, meg megemeltük. Határozottan a kormányműből jött a kopogás. Megrángattunk mindent, de minden jónak tűnt (rúdfej, talpas, stabilizátor). Csak akkor még hagytam, had kopogjon, de egyre rosszabb. Igaz ez a szerelő nem konkrétan opelba utazik, inkább mezőgazdasági gépekkel foglalkozik, de azért ért hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Egy szerelő haverral alánéztünk, meg megemeltük. Határozottan a kormányműből jött a kopogás. Megrángattunk mindent, de minden jónak tűnt (rúdfej, talpas, stabilizátor). Csak akkor még hagytam, had kopogjon, de egyre rosszabb. Igaz ez a szerelő nem konkrétan opelba utazik, inkább mezőgazdasági gépekkel foglalkozik, de azért ért hozzá. Ajánljak esetleg egy szerelőt, aki talán tud segíteni? Sok Astrát csinált már, Józsai, ha érdekel, írj pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nincs vkinek külső AC tartó konzolja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Sziasztok! Most nekem is kopogós lett a jobb eleje, de letört egy darab a rugóból és az koporászott. <_< Két vagy három éve volt jobb első rugótörésem...akkor kicseréltem bontottra, és most megint eltörött. Melyik bontó az olcsóbb mostanság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Szerintem a Vámospércsi úton érdemes nézelődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Szerintem a Vámospércsi úton érdemes nézelődni. Köszönöm, meg fogom nézni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Szasztok! A diószegi úton is van valahol egy bontó, ford és opel. Állítolag az is jó. Csak nem tudom pontosan hová esik. Valahol a nagy kanyarnál ( selli v. selbi v. valami)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Szasztok! A diószegi úton is van valahol egy bontó, ford és opel. Állítolag az is jó. Csak nem tudom pontosan hová esik. Valahol a nagy kanyarnál ( selli v. selbi v. valami)! Ott is vannak Opelek, a Vámospércsin még több, de én a Vincellérre járok, kicsit mostohábban a körülmények, de sokkal olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Köszönöm, meg fogom nézni! <_< Boldog szülinapot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 AZ imént itt járt nálunk Endlos. Kicsit dumcsiztunk. Mázlija volt, hogy itthon voltam. Pont szabadnapos vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 AZ imént itt járt nálunk Endlos. Kicsit dumcsiztunk. Mázlija volt, hogy itthon voltam. Pont szabadnapos vagyok. Nem hiányzik semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Nem hiányzik semmi? ??? Mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ??? Mire gondolsz? Semmire, csak poénnak jó volt, nem loptam el semmit, tudod a bájbájszása után Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Semmire, csak poénnak jó volt, nem loptam el semmit, tudod a bájbájszása után tenemvagynormális <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Boldog szülinapot! :D Utólagosan is köszi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Utólagosan is köszi! <_< így utólag én is csatlakoznék volt buli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Boldog szülinapot kívánok Laci,Isten éltessen sokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Boldog szülinapot kívánok Laci,Isten éltessen sokáig! Köszii! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Boldog szülinapot kívánok Laci,Isten éltessen sokáig! Én is csatlakozok: Sokat és Boldogat!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Én is csatlakozok: Sokat és Boldogat!! hehe mackónapot kívánok énis <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Köszmá Köszmá! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Köszmá Köszmá! <_< :D mitkaptál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 mitkaptál? Egy halom " a családtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts