Rics Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Miujság veletek? Én is figyeltem a derék utcán mintha eltüntvolna az opel bolt? Most hogy itthon vagyok be kék ledesítettem a műszer csoportomat de még kell bele pár plusz led kicsit vérszegény. Lassan alakul a verda mindig csinálok valamit még egy tetökárpitozás kéne. Nem tudtok egy jó és olcsó kárpitost? üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Miujság veletek? Én is figyeltem a derék utcán mintha eltüntvolna az opel bolt? Most hogy itthon vagyok be kék ledesítettem a műszer csoportomat de még kell bele pár plusz led kicsit vérszegény. Lassan alakul a verda mindig csinálok valamit még egy tetökárpitozás kéne. Nem tudtok egy jó és olcsó kárpitost? üdv Rics Nekem van egy jó haverom, aki nagy bogaras, és ezeréve kárpitoz autókat, szívesen megadom a számát, ha rám hivatkozol. Privit írj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Mindenki Boldogujjék, és Bujjék zsebetekbe sok zsééééééééééééééééééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Boldog újévet kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok! Mi ujság veletek?Nagy a csend az ujévben eddig:) üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Sziasztok! Mi ujság veletek?Nagy a csend az ujévben eddig:) üdv Rics Lehet újévi fogadalmat tettek a srácok,hogy ide nem írnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nekem volt egy újratelepítésem, és most újra be kell tennem az egyik kezdőlapnak az oldalt, egyébként őrült iramban csinálom a kadettet, közben melót keresek, kulcsosbicskát gyártok, és röstelleni fogok ide jönni, mert még mindig nem tudtam befizetni a tagdíjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nekem volt egy újratelepítésem, és most újra be kell tennem az egyik kezdőlapnak az oldalt, egyébként őrült iramban csinálom a kadettet, közben melót keresek, kulcsosbicskát gyártok, és röstelleni fogok ide jönni, mert még mindig nem tudtam befizetni a tagdíjat. Türelem, tornaterem. :D Te legalább töröd magad rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Türelem, tornaterem. :D Te legalább töröd magad rajta. :) 100ezer Ft-ot meghaladja a tartozásunk, úgyhogy most azt is meggondolom, hogy szellentek-e a szabadban, vagy idebent inkább meggyújtom :-)) (drága a gáz, és a fa is) Egyébként qrvajó dolog Ha valaki egyedi alkatrészt szeretne készíteni otthon. Egyébként nem ismer valaki befektetőket? Az a gondom, hogy csak kicsi összeg kellene, így a nagy fejesek nem állnak szóba velem. 2 év a lefutási ideje a tervezésnek, reklámnak, csak utána jöhetünk ki nullára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Jelentkezek én is :) és akkor egy közérdekű infót is hozok: Derék utcai bolt nem szűnt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Sziasztok legyen szép napotok! Az jó hir ha meg van az opel bolt a derék utcán bár szerencsére nem sokat járok oda:) Endlos kitartás sajnos nem vagy egyedül az anyagi kinlódásban. Mit csinálsz a kadetton?Mi baja? Lassan az enyémet is lakatolnom kéne sajna a benzin beöntő környéke rozsdál. Már meg van hozzá a javító lemez. Lehet lusta is vagyok a sajátomat csinálni mikor egész hétköznap a másét lakatolom:) Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Sziasztok legyen szép napotok! Az jó hir ha meg van az opel bolt a derék utcán bár szerencsére nem sokat járok oda:) Endlos kitartás sajnos nem vagy egyedül az anyagi kinlódásban. Mit csinálsz a kadetton?Mi baja? Lassan az enyémet is lakatolnom kéne sajna a benzin beöntő környéke rozsdál. Már meg van hozzá a javító lemez. Lehet lusta is vagyok a sajátomat csinálni mikor egész hétköznap a másét lakatolom:) Sziasztok Most éppen motorcsere, de padlólemezeket is cserélni kell, a küszöb melletti rész enyhén horpad az emeléstől. Szerencsére friss a műszakija, de jobb szeretem, ha kerekegész :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Nekem nem műxik a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nekem nem műxik a link. Hát ha nem vagy klubtag! ;)Persze én ne szóljak ,épp most fizettem csak be ,2 év kihagyás után! Amúgy mi ujság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Tegnap(jan.23) du. 2 körül láttalak Adorjant, a Cora mögött a Kishatár uton szembejöttél a vasúti átjárónál a HOBbittal! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Tegnap(jan.23) du. 2 körül láttalak Adorjant, a Cora mögött a Kishatár uton szembejöttél a vasúti átjárónál a HOBbittal! :) Engem nem láttál? Megint benne voltam az újságban :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Tegnap(jan.23) du. 2 körül láttalak Adorjant, a Cora mögött a Kishatár uton szembejöttél a vasúti átjárónál a HOBbittal! :D Jelentem én voltam,láttam nagyon zoomoltál előrefelé :) De mire felismeretelek,már késő volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Engem nem láttál? Megint benne voltam az újságban :-)) Nem,a sportrovatot mindig átlapozom! :D Már elkaptak vagy még szöksz? :) Jó,bocs!Mi volt amúgy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nem,a sportrovatot mindig átlapozom! :D Már elkaptak vagy még szöksz? :lol: Jó,bocs!Mi volt amúgy?? Bene voltam az újságban, úgy értem, ültem a padon ott arrafelé, és annyira mélyen bele voltam merülve az újságolvasásba, hogy szó szerint nem láccott a fejem :-)) Naplóban szoktak fotózgatni, főleg Mihánynapin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok! Mi ujság veletek?Nem sok mozgás van itt mostanában. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 nekem lenne témám, de nem tudom, mennyien értékelnék, hogy most pl. a motorátépítésnél milyen tapasztalataim vannak, stb. tegnap pl. 2 órámba telt, mire a főtengelyről lefeszegettem a vezérmű szíjkereket, nem mertem nagyon meggingyolni, jó lett volna vmi jó tanács, de végül megoldottam, felforrósítottam a kereket hőlégfúvóval vagy fél órán át, aztán jeges vízzel a közepét, a főtengely lespricceltem, így elvállt egymástól a két anyag. Hőtágulás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Meg tudná vki mondani, mennyire van a tűzfal tetejétől, és bal szélétől átfúrva a compunak a lyuk? ######tra is jó (szemből állok a motorral) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Jó napot Hölgyek, Urak! Nagyon úgy néz ki, hogy döglődik a kormányművem. Kissé kopogós lett ezeken a ######a utakon. Az lenne a kérdésem, hogy itt a környéken tudtok-e valakit, aki kormánymű felújítással foglalkozik, és kb mennyibe fájna? Nem a szervó része szar, maga a kormánygép! Gondolkodtam a bontottan is, de az is lutri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Jó napot Hölgyek, Urak! Nagyon úgy néz ki, hogy döglődik a kormányművem. Kissé kopogós lett ezeken a ######a utakon. Az lenne a kérdésem, hogy itt a környéken tudtok-e valakit, aki kormánymű felújítással foglalkozik, és kb mennyibe fájna? Nem a szervó része szar, maga a kormánygép! Gondolkodtam a bontottan is, de az is lutri! kormányműfelújítás kellene konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts