Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Ez meg hogy ne legyen OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Maradnak a kedvencek 80as 90es évek opeljei. Talán még a G astra és a C corsa. De itt bezárult a kör.
Endlos Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Maradnak a kedvencek 80as 90es évek opeljei. Talán még a G astra és a C corsa. De itt bezárult a kör. Azt ne mond, hogy egy ilyennek nemet mondanál:
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Azt ne mond, hogy egy ilyennek nemet mondanál: http://files.conceptcarz.com/img/Opel/opel...TC_manu_004.jpg http://www.gotbroken.com/wp-content/upload...c-picture-3.jpg Ha hiszed ha nem, én nemet mondanék rá. Sokkal inkább frontera ha már terepjáró.
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Ha hiszed ha nem, én nemet mondanék rá. Sokkal inkább frontera ha már terepjáró. http://www.cars-directory.net/pics/opel/fr...699055_orig.jpg :o :D Még az ízlésünk is passzol.. :)
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 :o :D Még az ízlésünk is passzol.. :) :) Ez egy szép terepjáró. Mindene megvan ami kell rá, semmi felesleges idom, semmi futurisztikus látvány. Egyszerűen egy 4X4 ami a szarból kimászik :( Azt amit Endols küldött nem tudom elképzelni egy sáros retkes süppedős terepen. Max egy kiállítási teremben, vagy valami újgazdag a városban flangál vele mert megteheti.
Endlos Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Ha hiszed ha nem, én nemet mondanék rá. Sokkal inkább frontera ha már terepjáró. hmmm. Akkor te jobban szereted a szögletesebb formákat, mint a félköríves dinamikus vonalakat.
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 hmmm. Akkor te jobban szereted a szögletesebb formákat, mint a félköríves dinamikus vonalakat. :o így van :D a gömbölyű forma is jó 1 darabig. Pl a cseppkadett. Az is tetszik. Szintúgy mint a D kadett. Pedig az inkább kockás. Egyaránt bejön mindkettő, pedig kokca-gömbölyű. Viszont az új autóknál nagyon túlzásba vitték szerintem.
Endlos Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 :o Ez egy szép terepjáró. Mindene megvan ami kell rá, semmi felesleges idom, semmi futurisztikus látvány. Egyszerűen egy 4X4 ami a szarból kimászik :D Azt amit Endols küldött nem tudom elképzelni egy sáros retkes süppedős terepen. Max egy kiállítási teremben, vagy valami újgazdag a városban flangál vele mert megteheti. Igazából nekem ez van a kedvencek között, ha eladjuk a kisautót, akkor ezt is megnézzük. Legalább ez sportosabb, lendületesebb forma, és ami lényeges, hogy 3 ajtós. Ráadásul a rövidebb tengelytávval tényleg átmegy mindenen, az 5 ajtós, felül könnyebben.
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Igazából nekem ez van a kedvencek között, ha eladjuk a kisautót, akkor ezt is megnézzük. Legalább ez sportosabb, lendületesebb forma, és ami lényeges, hogy 3 ajtós. Ráadásul a rövidebb tengelytávval tényleg átmegy mindenen, az 5 ajtós, felül könnyebben. nna ez már igen :o
Endlos Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 nna ez már igen :o Így fehérben sokkal jobban láccanak az szép ívek, feketében a hűtőrács is elvész nem?
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Így fehérben sokkal jobban láccanak az szép ívek, feketében a hűtőrács is elvész nem? Nem hangsúlyozódik ki. Meg a képen amit beküldtem ott a nagy gallytörő mellett eltörpül. Pénteken láttam egy 2.3D fronterát a kossuth utcán a faraktár híd előtti lámpánál. óóó de szép volt :o
Endlos Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Nem hangsúlyozódik ki. Meg a képen amit beküldtem ott a nagy gallytörő mellett eltörpül. Pénteken láttam egy 2.3D fronterát a kossuth utcán a faraktár híd előtti lámpánál. óóó de szép volt :o Töltődik egy kis webes próbálkozás, amiben az autómat vettem gólcső alá
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Töltődik egy kis webes próbálkozás, amiben az autómat vettem gólcső alá A Kadétot? :o Kiváncsi vagyok. Ha kész van vagy van vmi eredmény küldd el, vagy oszd meg velem/velünk :D
Endlos Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 A Kadétot? :o Kiváncsi vagyok. Ha kész van vagy van vmi eredmény küldd el, vagy oszd meg velem/velünk :D Nyahh ő lenne az, csak kísérletezgetek egy progival
Endlos Elküldve November10, 2010 Elküldve November10, 2010 Szerintem nagyon jó lett, főleg ez a lámpakeret
Endlos Elküldve November11, 2010 Elküldve November11, 2010 Keresek 1db. 185/60 R14-es télgumit sürgősen
kissmiska Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Sziasztok! Valakinek nincs ötlete hogy mit cseréljek a G Astrámon, hogy beinduljon a venti (venti amúgy relét kiszedve, áthidalva pörög) és a belső vízhőfok mutató is jó legyen?
Endlos Elküldve November15, 2010 Elküldve November15, 2010 Sziasztok! Valakinek nincs ötlete hogy mit cseréljek a G Astrámon, hogy beinduljon a venti (venti amúgy relét kiszedve, áthidalva pörög) és a belső vízhőfok mutató is jó legyen? Megfőtt a motorod, vagy csak nem hallod, hogy bekapcsol a venti? Csak azért kérdezem, mert én is évekig nem hallottam bekapcsolni, és kiderült, hogy azért, mert annyira jó a természetes hűtése, egyszer meg egy pesti belvárosi tötymörgésen bekpcsolt, akkor nagyon megkönnyebbültem.
kissmiska Elküldve November15, 2010 Elküldve November15, 2010 Hát egy kicsit féltem a motort igen, 2-3 ezres fordulaton járattam álló helyzetben, forró volt minden cső, de csak nem kapcsolt be a venti. Ha a műszeregység jó lenne, nem fosnék! :excl:Megfőtt a motorod, vagy csak nem hallod, hogy bekapcsol a venti? Csak azért kérdezem, mert én is évekig nem hallottam bekapcsolni, és kiderült, hogy azért, mert annyira jó a természetes hűtése, egyszer meg egy pesti belvárosi tötymörgésen bekpcsolt, akkor nagyon megkönnyebbültem.
Endlos Elküldve November15, 2010 Elküldve November15, 2010 Hát egy kicsit féltem a motort igen, 2-3 ezres fordulaton járattam álló helyzetben, forró volt minden cső, de csak nem kapcsolt be a venti. Ha a műszeregység jó lenne, nem fosnék! :excl: Milyen motorkódú a motorod, és van-e motorvédő lemezed alul?
Endlos Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Mackó szerezni kéne a C20NE-hez egy olcsó külső AC-t tucc segíteni? Vagy vkinek vannak jó kdvezményei autóalkatrészeseknél?
mackosajt Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Mackó szerezni kéne a C20NE-hez egy olcsó külső AC-t tucc segíteni? Vagy vkinek vannak jó kdvezményei autóalkatrészeseknél? Ehh, jó kérdés. Seth-től mé nem veszed meg a tankot és a csöveket is?
Endlos Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Ehh, jó kérdés. Seth-től mé nem veszed meg a tankot és a csöveket is? Az AC pumpát már régen eladta róla.
Recommended Posts