Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Happy Birthday "szomszéd"! :)

Csatlakozok :D

Ma született olajbárány?

Opeles90(Lacika):Boldog szülinapot!

Köszönöm szépen Srácok!!! <_< :icon13: :lol: -_-

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Törött aljú vödröket még mindig várok adományba.

Esetleg valakinek motor kiemelő csörlője nincs?

Mackó át tudom neked utalni a prés árát vhova?

Elküldve
Törött aljú vödröket még mindig várok adományba.

Esetleg valakinek motor kiemelő csörlője nincs?

Mackó át tudom neked utalni a prés árát vhova?

Gyorsabb, ha amikor erre jársz, beugrasz. Meg akkor viheted a darálót is. :)

Elküldve
Laci, most tényleg valaki feltörte a fiókodat az iwiw-en?

Vagy az, vagy nem tom. Vagy ilyen buzera beépített hülyeség van iwiw-en, ami ilyen hülyeséget írkál be néha. :)

Esetleg még 3. lehetőség, de akkor lesz pár szavam valakihez.

Elküldve
Esetleg még 3. lehetőség, de akkor lesz pár szavam valakihez.

Jó a gyerek a háznál..?? :)

Elküldve
Jó a gyerek a háznál..?? :D

Mondjuk úgy, ja. Te meg hirtelen törölted is magad?

Érdekes, hogy a KOMA nevében is ugyanezt írta valaki az üzenőfalra, nem sok különbséggel.... :)

Mint kiderült, ez valami iwiw-en érkezett üzenet volt, csak rossz helyre lett kattintva.

Mikor vagy otthon?

Délután (mert délelőttös vagyok), amúgy Ildi déli 12.10 és 12.30 közti időtartamot leszámítva itt van, neki is hozhatod, ha csak úgy jó neked. Akkor is csak a "szomszédba", vagyis az oviba megy Bencéért.

Elküldve
Mondjuk úgy, ja. Te meg hirtelen törölted is magad?

Mint kiderült, ez valami iwiw-en érkezett üzenet volt, csak rossz helyre lett kattintva.

Délután (mert délelőttös vagyok), amúgy Ildi déli 12.10 és 12.30 közti időtartamot leszámítva itt van, neki is hozhatod, ha csak úgy jó neked. Akkor is csak a "szomszédba", vagyis az oviba megy Bencéért.

És akkor ő ide tudja adni azokat a lyukas aljú vödröket is?

Elküldve
Mondjuk úgy, ja.

Te meg hirtelen törölted is magad?

:) :(

Jja :( meg gyors kreáltam egy frisch adatlapot :) akinek hiányzik a pofám úgyis megkeres :o meg volt már annyi "látásból ismerős, jelölgetős" kiscsaj (oks, ismerem is őket), hogy kiakadtam a sok sloziban fotózkodós képeiktől meg az"XDXDXDXDXD"-iktől :D

Elküldve
Valakinek eladó occó 14-es lemezfelnije? 4x100-as.

Az nincs de van 2 garnitúra :o az egyiken a nyárik a másikon a télik :) meg van egy garnitúra szinterfelújítandó alu garnitúrám.. :D

Elküldve
Az nincs de van 2 garnitúra :o az egyiken a nyárik a másikon a télik :) meg van egy garnitúra szinterfelújítandó alu garnitúrám.. :D

Kössz

Elküldve
:( :D

Jja :D meg gyors kreáltam egy frisch adatlapot :) akinek hiányzik a pofám úgyis megkeres :o meg volt már annyi "látásból ismerős, jelölgetős" kiscsaj (oks, ismerem is őket), hogy kiakadtam a sok sloziban fotózkodós képeiktől meg az"XDXDXDXDXD"-iktől :D

hehe... Nekem lassan 3. éve, hogy nincs iwiwem, myvipem, meg ilyenek...Mondjuk sehol nem vagyok fent. Se fácebúk, se semmi. Aki akar az el tud érni telefonon, e-mailben, msnen, vagy ha fórumos, akkor itt személyes üzenetben. :) Aki meg nem tud elérni sehogy...azt valószínűleg nem ismerem, és azt sem szeretném, hogy elérjen :(

Elküldve
És akkor ő ide tudja adni azokat a lyukas aljú vödröket is?

Számuk tovább csappant. Talán 1-2 maradt. (Rajtunk kívül álló okok miatt... spec pénteken rokon kidobta a szemetes mellé, azok meg elvitték)

De gyere nyugodtan, mert a daráló és a "lihi" is itt van. :o

Elküldve
Számuk tovább csappant. Talán 1-2 maradt. (Rajtunk kívül álló okok miatt... spec pénteken rokon kidobta a szemetes mellé, azok meg elvitték)

De gyere nyugodtan, mert a daráló és a "lihi" is itt van. :o

Sajnos kicsit jobban kiköltekeztem, mint gondoltam, sok volt ez a gumiszerelés, úgyhogy bocsi maci, de egy másik alkalommal lepmélek meg anyagiakkal.

Elküldve
Sajnos kicsit jobban kiköltekeztem, mint gondoltam, sok volt ez a gumiszerelés, úgyhogy bocsi maci, de egy másik alkalommal lepmélek meg anyagiakkal.

no para, holnap is jöhetsz :D

no, nyugodtan, hozd, amikor tudod, nem csinálunk belőle problémát. :o :)

Elküldve
no para, holnap is jöhetsz :D

no, nyugodtan, hozd, amikor tudod, nem csinálunk belőle problémát. :o :)

Az a helyzet,m hogy a klubtagságit is szeretném valahogy kinyögni, és akkor egyúttal azt is elvinném neked.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.