Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Happy Birthday "szomszéd"! :) Csatlakozok :D Ma született olajbárány? Opeles90(Lacika):Boldog szülinapot! Köszönöm szépen Srácok!!! <_< :icon13: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Törött aljú vödröket még mindig várok adományba. Esetleg valakinek motor kiemelő csörlője nincs? Mackó át tudom neked utalni a prés árát vhova? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sokat érjél tesa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Törött aljú vödröket még mindig várok adományba. Esetleg valakinek motor kiemelő csörlője nincs? Mackó át tudom neked utalni a prés árát vhova? Gyorsabb, ha amikor erre jársz, beugrasz. Meg akkor viheted a darálót is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sokat érjél tesa! Köszönöm :D <_< Nem gondoltam, hogy ennyien írnak. :) Jólesik nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Laci, most tényleg valaki feltörte a fiókodat az iwiw-en? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Laci, most tényleg valaki feltörte a fiókodat az iwiw-en? Vagy az, vagy nem tom. Vagy ilyen buzera beépített hülyeség van iwiw-en, ami ilyen hülyeséget írkál be néha. :) Esetleg még 3. lehetőség, de akkor lesz pár szavam valakihez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Esetleg még 3. lehetőség, de akkor lesz pár szavam valakihez. Jó a gyerek a háznál..?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Érdekes, hogy a KOMA nevében is ugyanezt írta valaki az üzenőfalra, nem sok különbséggel.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Gyorsabb, ha amikor erre jársz, beugrasz. Meg akkor viheted a darálót is. :) Mikor vagy otthon? Ne a képet nézzétek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Jó a gyerek a háznál..?? :D Mondjuk úgy, ja. Te meg hirtelen törölted is magad? Érdekes, hogy a KOMA nevében is ugyanezt írta valaki az üzenőfalra, nem sok különbséggel.... :) Mint kiderült, ez valami iwiw-en érkezett üzenet volt, csak rossz helyre lett kattintva. Mikor vagy otthon? Délután (mert délelőttös vagyok), amúgy Ildi déli 12.10 és 12.30 közti időtartamot leszámítva itt van, neki is hozhatod, ha csak úgy jó neked. Akkor is csak a "szomszédba", vagyis az oviba megy Bencéért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Mondjuk úgy, ja. Te meg hirtelen törölted is magad? Mint kiderült, ez valami iwiw-en érkezett üzenet volt, csak rossz helyre lett kattintva. Délután (mert délelőttös vagyok), amúgy Ildi déli 12.10 és 12.30 közti időtartamot leszámítva itt van, neki is hozhatod, ha csak úgy jó neked. Akkor is csak a "szomszédba", vagyis az oviba megy Bencéért. És akkor ő ide tudja adni azokat a lyukas aljú vödröket is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Mondjuk úgy, ja. Te meg hirtelen törölted is magad? :) :( Jja :( meg gyors kreáltam egy frisch adatlapot :) akinek hiányzik a pofám úgyis megkeres :o meg volt már annyi "látásból ismerős, jelölgetős" kiscsaj (oks, ismerem is őket), hogy kiakadtam a sok sloziban fotózkodós képeiktől meg az"XDXDXDXDXD"-iktől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Valakinek eladó occó 14-es lemezfelnije? 4x100-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Valakinek eladó occó 14-es lemezfelnije? 4x100-as. Az nincs de van 2 garnitúra :o az egyiken a nyárik a másikon a télik :) meg van egy garnitúra szinterfelújítandó alu garnitúrám.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az nincs de van 2 garnitúra :o az egyiken a nyárik a másikon a télik :) meg van egy garnitúra szinterfelújítandó alu garnitúrám.. :D Kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :( :D Jja :D meg gyors kreáltam egy frisch adatlapot :) akinek hiányzik a pofám úgyis megkeres :o meg volt már annyi "látásból ismerős, jelölgetős" kiscsaj (oks, ismerem is őket), hogy kiakadtam a sok sloziban fotózkodós képeiktől meg az"XDXDXDXDXD"-iktől :D hehe... Nekem lassan 3. éve, hogy nincs iwiwem, myvipem, meg ilyenek...Mondjuk sehol nem vagyok fent. Se fácebúk, se semmi. Aki akar az el tud érni telefonon, e-mailben, msnen, vagy ha fórumos, akkor itt személyes üzenetben. :) Aki meg nem tud elérni sehogy...azt valószínűleg nem ismerem, és azt sem szeretném, hogy elérjen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 És akkor ő ide tudja adni azokat a lyukas aljú vödröket is? Számuk tovább csappant. Talán 1-2 maradt. (Rajtunk kívül álló okok miatt... spec pénteken rokon kidobta a szemetes mellé, azok meg elvitték) De gyere nyugodtan, mert a daráló és a "lihi" is itt van. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Számuk tovább csappant. Talán 1-2 maradt. (Rajtunk kívül álló okok miatt... spec pénteken rokon kidobta a szemetes mellé, azok meg elvitték) De gyere nyugodtan, mert a daráló és a "lihi" is itt van. :o Sajnos kicsit jobban kiköltekeztem, mint gondoltam, sok volt ez a gumiszerelés, úgyhogy bocsi maci, de egy másik alkalommal lepmélek meg anyagiakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Sajnos kicsit jobban kiköltekeztem, mint gondoltam, sok volt ez a gumiszerelés, úgyhogy bocsi maci, de egy másik alkalommal lepmélek meg anyagiakkal. no para, holnap is jöhetsz :D no, nyugodtan, hozd, amikor tudod, nem csinálunk belőle problémát. :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 no para, holnap is jöhetsz :D no, nyugodtan, hozd, amikor tudod, nem csinálunk belőle problémát. :o :) Az a helyzet,m hogy a klubtagságit is szeretném valahogy kinyögni, és akkor egyúttal azt is elvinném neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Az a helyzet,m hogy a klubtagságit is szeretném valahogy kinyögni, és akkor egyúttal azt is elvinném neked. :o túl van tárgyalva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Keresek 2db 185/60, vagy 65 R14-es téligumikat legalább 90%-osakat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sancinak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Keresek 2db 185/60, vagy 65 R14-es téligumikat legalább 90%-osakat Tedd be a keres topikba :) Ott többen ránéznek :o Klikk Gumit/felnit keres topik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts