Korzika Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Vajon kié lehet? :) http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/17/14/...5c5cb9747ab.jpg Én is mindig figyelem az Opelokat a parkolókban,de nem láttam a tied! Szépségdíjas parkolás volt mi? <_< Van mentségem,már ilyen szögben álltak mellettem és így fért be,rokikártyánk is van a Betti lábtörései miatt! :D
Guest Sanci Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Én is mindig figyelem az Opelokat a parkolókban,de nem láttam a tied! Szépségdíjas parkolás volt mi? :lol: Van mentségem,már ilyen szögben álltak mellettem és így fért be, rokikártyánk is van a Betti lábtörései miatt! :icon13: Nem is láthattad :) de azért ha feltűnik egy homokmetál Panda és a hátsó kisablak aljában ott a kadett klubos matrinya az szerintem már ad okot feltételezésekre :D amúgy meg 2 van ilyen a megyében de a másiknak színre fújt lökijei vannak.. <_< Jah, pont a matrinya és a kártya tűnt fel, aztán néztem, hogy automata, na mondom ez valszeg a tiedé B) meg is akartalak várni pár szó erejéig de asszony ment dolgozóba éjszakára és szedtük a tappancsokat.. -_-
Endlos Elküldve Október21, 2010 Elküldve Október21, 2010 A FIATok sem rosszak Sanccccccccccccc :DDDDDDDDDDD
Guest Sanci Elküldve Október21, 2010 Elküldve Október21, 2010 A FIATok sem rosszak http://photos3.pix.ie/DF/51/DF51A71E300643...7E25A65-500.jpg Sanccccccccccccc :DDDDDDDDDDD Azért kipróbálnám mire képes hóban meg terepen <_< annyi gondom van a kisbódéval, hogy oldalban nekem szűk meg az ülését nehezen tudom kényelmes pozícióba beállítani :D de lótifutinak tökéletes, főleg hogy nem zabál -bár ezt a téli gumik mérete megcáfolja, főleg ha meg van kicsit jobban zavarászva.. :)
Endlos Elküldve Október21, 2010 Elküldve Október21, 2010 Ez meg repülni is tud! :) SOkan nem hiszik el, hogy a Frontera tereptulajdonságai messze elmaradnak egy Samuraitól.
Guest Sanci Elküldve Október21, 2010 Elküldve Október21, 2010 SOkan nem hiszik el, hogy a Frontera tereptulajdonságai messze elmaradnak egy Samuraitól. Mert egy Fronterát nem arra terveztek mint egy Uazt <_< arra tökéletes, hogy a hirtelen leesett 20 centis hóban elmenjenek de ne várja senki egy közel 2.5 tonnás bódétól hogy a harckocsi gyakorlópályán meggyalázza a T55-öst :icon13: Az meg, hogy a suzuki egyes terepjárói képesek Nivákat megközelítő terepezőgyakorlatokat bemutatni azt csakis a könnyűségüknek köszönhetik :lol: mi lett volna ha acéllemezből csinálják és nem alufóliából? :) Elárulom: vontatókötél.. :D
Endlos Elküldve Október22, 2010 Elküldve Október22, 2010 Mert egy Fronterát nem arra terveztek mint egy Uazt <_< arra tökéletes, hogy a hirtelen leesett 20 centis hóban elmenjenek de ne várja senki egy közel 2.5 tonnás bódétól hogy a harckocsi gyakorlópályán meggyalázza a T55-öst :icon13: Az meg, hogy a suzuki egyes terepjárói képesek Nivákat megközelítő terepezőgyakorlatokat bemutatni azt csakis a könnyűségüknek köszönhetik :lol: mi lett volna ha acéllemezből csinálják és nem alufóliából? :) Elárulom: vontatókötél.. :D A Samurai előnye a Niva-hoz képest éppen a kisebb tengelytáv, nyomtáv, és a ksiebb tömeg, azt felejtsd el, hogy bármi jobb lehet attól, mert neház vasból van. Azt csak a hülye ruszkik hiszik (hitték régen), mivel ugye a háborúban tényleg az volt a jó. Ütközésnél kevésbé horpad, mint a könnyű anyag, de miért akarunk állandóan ütközni, konfrontálódni? Amúgy a Samurai kasztnija nem ugyanaz, mint a Swiftté. A könnyű anyagok mindig jobb, ezt ha elfogadod, ha nem, tőled függetlenül így van. Még a furnérból készült trabi kasztni is jobb egy autónak, mint az acél. Azért készítik nehéz acélból az autókat még midnig, mert a gyátósorokat drága lenne átállítani modernebb, praktikusabb kompozitokra. (ezt az autógyártó cégek mondják)
Endlos Elküldve Október22, 2010 Elküldve Október22, 2010 A Samurai előnye a Niva-hoz képest éppen a kisebb tengelytáv, nyomtáv, és a ksiebb tömeg, azt felejtsd el, hogy bármi jobb lehet attól, mert neház vasból van. Azt csak a hülye ruszkik hiszik (hitték régen), mivel ugye a háborúban tényleg az volt a jó. Ütközésnél kevésbé horpad, mint a könnyű anyag, de miért akarunk állandóan ütközni, konfrontálódni? Amúgy a Samurai kasztnija nem ugyanaz, mint a Swiftté. A könnyű anyagok mindig jobb, ezt ha elfogadod, ha nem, tőled függetlenül így van. Még a furnérból készült trabi kasztni is jobb egy autónak, mint az acél. Azért készítik nehéz acélból az autókat még midnig, mert a gyátósorokat drága lenne átállítani modernebb, praktikusabb kompozitokra. (ezt az autógyártó cégek mondják) A saját érzéseimtől függetlenül mert hogy az Opelek sokkal közelebb állnak a szívemhez, mint a suzukik, de be kell ismernünk, ha még a németek is beismerik, akkor mi miért nem, hogy a japán autók mindenben jobbak a németnél. Dauhatsu az élen, és a végén a suzuki, de a legelső német is sokkal lemaradva tőlük. Érzésekhez visszatérve, én csak azért nem vettem suzukit, mert mindig az volt az érzésem, hogy a japán autóknak nincs szívük.... Sancókám mellesleg nem jársz erre valamikor? Mondjuk félnégy felé? (Debrecenben Pandával) Ha megengednéd, hogy Gyömbi kiprószálja az 1,3 multijetet, nagyon megköszönnénk.
Guest Sanci Elküldve Október22, 2010 Elküldve Október22, 2010 A saját érzéseimtől függetlenül mert hogy az Opelek sokkal közelebb állnak a szívemhez, mint a suzukik, de be kell ismernünk, ha még a németek is beismerik, akkor mi miért nem, hogy a japán autók mindenben jobbak a németnél. Dauhatsu az élen, és a végén a suzuki, de a legelső német is sokkal lemaradva tőlük. Érzésekhez visszatérve, én csak azért nem vettem suzukit, mert mindig az volt az érzésem, hogy a japán autóknak nincs szívük.... Sancókám mellesleg nem jársz erre valamikor? Mondjuk félnégy felé? (Debrecenben Pandával) Ha megengednéd, hogy Gyömbi kiprószálja az 1,3 multijetet, nagyon megköszönnénk. Na én aztán bevettem reggel a tablettámat <_< úgyhogy doszta nem érdekel ki milyen autót gyárt, újra úgysincs pénzem de ha lett volna úgy 4 éve akkor régen egy Kia Sorento gazdija lettem volna de nem lettem és nem is bánom :) így is csóró vagyok úgy meg semmim se lenne vagy 2 éve.. :D Megyek be Főnixre, most a Pandával mert az van előrébb a kapuhoz, valamikor 6 körül elvileg ott vagyok.. :icon13:
Endlos Elküldve Október22, 2010 Elküldve Október22, 2010 Na én aztán bevettem reggel a tablettámat :icon13: úgyhogy doszta nem érdekel ki milyen autót gyárt, újra úgysincs pénzem de ha lett volna úgy 4 éve akkor régen egy Kia Sorento gazdija lettem volna de nem lettem és nem is bánom :) így is csóró vagyok úgy meg semmim se lenne vagy 2 éve.. :D Megyek be Főnixre, most a Pandával mert az van előrébb a kapuhoz, valamikor 6 körül elvileg ott vagyok.. :lol: Na jókormár, most olvaslak <_< Ha korábban megnézlek, úgy ütemezzük.
Guest Sanci Elküldve Október22, 2010 Elküldve Október22, 2010 Na jókormár, most olvaslak :) Ha korábban megnézlek, úgy ütemezzük. Jóreggelt.. :D <_<
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Nekedis :-)) hehe, ez tetszik. Aranyos :) :D
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 hehe, ez tetszik. Aranyos :D <_< :icon13: :lol: Annyira azért nem vagyok terepjáróbu i, hogy dodzsemet csináljak a bódéból -_- de egy ilyen kivitel jól jött volna árvíz közepén.. :)
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 :D <_< Annyira azért nem vagyok terepjáróbu i, hogy dodzsemet csináljak a bódéból :icon13: de egy ilyen kivitel jól jött volna árvíz közepén.. :) Bizony. Bár amióta mondtad, hogy mennyire kis megbízható ótók ezek a 1.3as dízel macik, azóta bírom őket. -_- Kis jópofák, aranyos autó. :lol:
Endlos Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Bizony. Bár amióta mondtad, hogy mennyire kis megbízható ótók ezek a 1.3as dízel macik, azóta bírom őket. :D Kis jópofák, aranyos autó. :) Engem a 860kg-os súlya győz meg nagyon, de amikor meglátom, akkor mindig szépen elfüstöl a láng, amit érzek iránta :-)) A régi Panda legalább külsőre is adja.
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Kis jópofák, aranyos autó. :D Tény, hogy jobb az ízlésviláguk mint a japóknak -_- báááár azért van ami nekem se tecc benne de összegezve inkább egy maci mint egy stift vagy pleccs.. <_< A régi Panda legalább külsőre is adja. Kinek a pap, kinek a papné B) nekem inkább az utóbbi.. :icon13: :lol: :)
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Tény, hogy jobb az ízlésviláguk mint a japóknak :icon13: báááár azért van ami nekem se tecc benne de összegezve inkább egy maci mint egy stift vagy pleccs.. <_< Ezerszer inkább egy maci mint bármilyen hasonló méretű suzuki... :) Engem a 860kg-os súlya győz meg nagyon, de amikor meglátom, akkor mindig szépen elfüstöl a láng, amit érzek iránta :-)) A régi Panda legalább külsőre is adja. Nekem a régi pandáról mindíg egy beújított tuningolt mégjobban kockásított 126p jut eszembe :D
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Ezerszer inkább egy maci mint bármilyen hasonló méretű suzuki... :) Nekem a régi pandáról mindíg egy beújított tuningolt mégjobban kockásított 126p jut eszembe :D Na ja -_- egy kicsit masszívabb :icon13: de azért nem tesztelném.. <_< Áá, annyira feeling lenne egy ilyennel kirándulni nyáron.. :lol:
Endlos Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Ha már Fiat, akkor már 500-as abarth :-)) Csak nem tudom, elférek-e benne.
Endlos Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Opeles90(Lacika):Boldog szülinapot! Csatlakozok :) Ma született olajbárány?
Recommended Posts