Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 -_- Igen... Budapest TV színvonal :D <_< jaaaaj az a 3 év a 8. kerület mélyén B) Sose felejtem el :icon13: De azért jó hogy már csak emlék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 :icon13: Na ezt csípom :lol: az asszonyt kíííszre tudom vele vágni idegileg :D főleg ha még rákezdem újmadzsarul is nyomni.. -_- :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Na ezt csípom :D az asszonyt kíííszre tudom vele vágni idegileg :D főleg ha még rákezdem újmadzsarul is nyomni.. :P :) :icon13: :lol: -_- Amikor ott voltam, akkor teljesen természetes voltak olyan kifejezések, hogy így néztem: <_< mi a k. anyját mondott most? B) Kocsiba van ilyen kazi...fater amikor bedobja a magnóba :D én meg süllyedek a kormány alá. Ő meg még felveszi a hangerőt, nyáron azértis facig húzza az ablakot...MINDENKI HALLJA, LÁSSA ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tudna nekem ebben valaki segíteni? Hogy lásd, be kell írni a rendszámomat: IUS-153 Ja meg felé ezt a számot: 801320147 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tudna nekem ebben valaki segíteni? Hogy lásd, be kell írni a rendszámomat: IUS-153 Ja meg felé ezt a számot: 801320147 "Elkövetés helye: Debrecen, Nyíl utca 38. Elkövetés ideje: 2010.10.02 08:18 Szabályszegés típusa: Sebességtúllépés Jogszabályi hivatkozás: 14. § (1) bekezdés d) pont - "Sebességkorlátozás" jelzőtábla. Bírság összege: 30 000 Ft" Ezt elbactad! :) Részvétem! :D Nem bemásolni kell a számot hanem beírni és akkor kiadja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 "Elkövetés helye: Debrecen, Nyíl utca 38. Elkövetés ideje: 2010.10.02 08:18 Szabályszegés típusa: Sebességtúllépés Jogszabályi hivatkozás: 14. § (1) bekezdés d) pont - "Sebességkorlátozás" jelzőtábla. Bírság összege: 30 000 Ft" Ezt elbactad! :) Részvétem! :D Nem bemásolni kell a számot hanem beírni és akkor kiadja! És kérdesemre valami jó válasz? Tudsz-e valami megoldást rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 És kérdesemre valami jó válasz? Tudsz-e valami megoldást rá? Persze :D befizeted a mellékelt csekket.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 És kérdesemre valami jó válasz? Tudsz-e valami megoldást rá? Ja,bocs azt hittem,hogy nem tudtad megnézni valami miatt! :) Nem tudom lehet-e fellebbezni vagy ilyesmi,ismerős nincs. Mást nem tudok mondani,kérem kaccsolja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Nem tudom lehet-e fellebbezni vagy ilyesmi,ismerős nincs. Lehet de semmi értelme :) max 5 ropit kidob még pluszban az ablakon.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nem vagy egyedül.. :) :D Ideje lesz (ha lesz rá píz) beszerezni egy lézerblokkolót.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nem vagy egyedül.. :) :D Ideje lesz (ha lesz rá píz) beszerezni egy lézerblokkolót.. <_< Nem drága, én 17ezer körül vettem, többször jelzett is, de amikor ez megtörtént éppen le volt esve az ülés elé. Csipogott is, de már későn, azért világít a féklámpám, mert éppen fékeztem. Mondjuk neked nem is kell :icon13:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nem drága, én 17ezer körül vettem, Az radardetektor, amiről én beszélek az lézerblokkoló :) a kettő nem ugyanaz :icon13: főleg árban :D mondjuk 3-4 "alap-gyorshajtásnál" már visszahozza az árát.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Tudom, okos leszek, de nem kell mindig hajtani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Tudom, okos leszek, de nem kell mindig hajtani. :lol: Mihez képest? <_< Mert a sztori adott de csak nagy vonalakban: Az adott szakaszon eltakarították az összes 30-as táblát mindkét oldalról miután felújították és ezt alapos megfigyelés után mondom -_- ezért mentem gps szerinti 48-50 közt ami a fotón is látszik :icon13: na most, hogy hogyan került az a 30-as a tábla a villanykaróra az egy rejtély :) (-nagyjából hasonlóan mint Endlos sztárfotói közt a Nyíl utcán ahol szintén csak a Yoyce felé vezető utca csomópontjánál volt 30-as korlát) holnap járok arra, megnézem, hogy ott van-e még és extraként ha meglátok egyetlen egy traffis kocsit a pénzkeresőjét a pofájába tömöm :D viszek fotógépet és ha kiderül, hogy "kamu-tábla" lett felszerelve nagyon belerugok valaki hátsójába.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mihez képest? <_< Mert a sztori adott de csak nagy vonalakban: Az adott szakaszon eltakarították az összes 30-as táblát mindkét oldalról miután felújították és ezt alapos megfigyelés után mondom :lol: ezért mentem gps szerinti 48-50 közt ami a fotón is látszik :icon13: na most, hogy hogyan került az a 30-as a tábla a villanykaróra az egy rejtély :) (-nagyjából hasonlóan mint Endlos sztárfotói közt a Nyíl utcán ahol szintén csak a Yoyce felé vezető utca csomópontjánál volt 30-as korlát) holnap járok arra, megnézem, hogy ott van-e még és extraként ha meglátok egyetlen egy traffis kocsit a pénzkeresőjét a pofájába tömöm :D viszek fotógépet és ha kiderül, hogy "kamu-tábla" lett felszerelve nagyon belerugok valaki hátsójába.. Direkt csinálják. Várpalotán pl. jössz be még jóval a várostábla előtt, lenyomja a gépet, hogy jegyezze a sebességedet, amikor meg már bent vagy a táblán belül, hiába lassítottál le, akkor nyomja le végleg a gombot, tehát látszik, hogy bent vagy, de 80-nal jösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Direkt csinálják. Én is :) ezentúl én meg őket fotózgatom :D lesett is a lelkem mi a bánatot forgolódok mellette.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ismerősöm meg 15"-os A-Veki lemezfelnit keres 4 darabot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Vajon kié lehet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 1.6? ótómata? Corsika? Nyertem? Jártunk tegnap+ma Nyíregyen. Há vazz, ami a 4-esen van táblázás, valami isteni. 30-as meg 60-as felváltva. Sokan siettek, páran meg szépen vonatoztunk. Jobb a békesség a szervekkel, még ha túl is van szabályozva a dolog. Ja, és még villogtak, meg mutogattak a 60+előzni tilosnál, amikor megelőztek, miközben gps szerint 60-62 közt haladtunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 1.6? ótómata? Corsika? Jártunk tegnap+ma Nyíregyen. Há vazz, ami a 4-esen van táblázás, valami isteni. 30-as meg 60-as felváltva. Igencsak :) bár siettünk azt nem vártuk meg a gazdiját, az biztos hogy utánunk ért oda.. <_< Na akkor gondold el, hogy nejem minden nap ott jár :lol: azt ne bacca szét az ideg :D én inkább levenném a rendszámokat azt haladjunk már valamennyivel.. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Igencsak :) bár siettünk azt nem vártuk meg a gazdiját, az biztos hogy utánunk ért oda.. <_< Na akkor gondold el, hogy nejem minden nap ott jár :lol: azt ne bacca szét az ideg :D én inkább levenném a rendszámokat azt haladjunk már valamennyivel.. :icon13: Einverstand Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Igencsak :) bár siettünk azt nem vártuk meg a gazdiját, az biztos hogy utánunk ért oda.. <_< Na akkor gondold el, hogy nejem minden nap ott jár -_- azt ne bacca szét az ideg :D én inkább levenném a rendszámokat azt haladjunk már valamennyivel.. :lol: Amikor nyáron építették a 4est...az aszfalt már ott volt, ######a minőségű volt..de végig 60as tábla meg előzni tilos... én végig előztem 110-120al mindenkit. Nem bírtam 420 kilóméter vezetés után abba a nagy melegbe ott szarakodni..csak 1 idő után már uncsi volt mert ha jöttek szembe akkor lassítani a 60as emberke mögött vissza 3 padló...megint ki 120..aztán ez vagy 4X-5X eljátszottam hogy lassítás mert szembe jönnek,vissza 3 padló. Ez nem a nyiregyházi szakasz hanem a másik oldal... 1 idő után már szokásos felpörgő hang, húzatás egyből 5... De jóljártam vele mert már egész közel debrecenhez volt 1 "biolámpa", egy tárcsás emberke, és megállította a sort...én meg ahogy végigelőztem a sok lassú autót ugye a sor elejére kerültem. Nem kellett még ott ácsorogni a dugeszba még órákat. Valami 10 percig fogtak minket..aztán mehettünk is tovább. Majd már itthonról olvastam a haonos híreket aznap este hogy hihetetlen nagy sor alakult ki. Hálistennek elkerültem pont. :icon13: Néha azért jóljön a gyorshajtás... csak mondom...én már nem nagyon bírtam a nagymelegbe 420 kilóméter után még tökölni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem vagy egyedül.. :lol: ;) Csak igazam volt, hogy nem volt ott az a 30-as tábla. :P Most reggel volt róla szó a helyi tévében, hogy állítólag sok baleset volt azon a rövid szakaszon és azért tették vissza de nem hiszek én abban :) szerintem valamelyik ott lakó újgazdag kérte, hogy ragasszák fel a villanykaróra mert nem bírja az autók hangját :D az ilyen költözzön ki az erdőbe <_< mondjuk ott meg Endlos hiúzolását nem bírná -_- B) :D na de a 30-at se határozza meg a kresz és a tábla, hogy 3 alapjáratban vagy 1 jó nagy gázon kell betartani.. :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Csak igazam volt, hogy nem volt ott az a 30-as tábla. ;) Most reggel volt róla szó a helyi tévében, hogy állítólag sok baleset volt azon a rövid szakaszon és azért tették vissza de nem hiszek én abban :) szerintem valamelyik ott lakó újgazdag kérte, hogy ragasszák fel a villanykaróra mert nem bírja az autók hangját :D az ilyen költözzön ki az erdőbe <_< mondjuk ott meg Endlos hiúzolását nem bírná :lol: -_- B) na de a 30-at se határozza meg a kresz és a tábla, hogy 3 alapjáratban vagy 1 jó nagy gázon kell betartani.. :D :icon13: Van ott járda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Van ott járda? Van.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts