Endlos Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 A szülinapot megtudod nézni,ha rákattintasz itt fenn baloldalon az:"opelfórum-tartalomra" és legörgeted a legaljára ott hozza mindig az aznapi szülinaposokat. A névnapokat pedig a hagyományos módon naptárban(ehhez nem árt tudni,hogy kit hogy hívnak a nicken túl :D ) :DDDDDDDDDDDDD Hát igen köszi, és így utólag én is kívánnék neked boldog Lajcsinapot, vagy valami ilyesmit. Esetleg Lajos? Nem szerintem tutira nem. Te szerintem inkáb vagy Lali, mint Lajos ^_^ Szabot-Ázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Corsika Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Corsika ^_^ Ismerem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Holnap lesz valami Főnixes találkozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Holnap lesz valami Főnixes találkozó? Valszeg igen, és van rá halvány esély, hogy én is kimegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Az igazi Splash MAckónak ^_^) Ha akarsz a vízen is 80-nal száguldani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Az igazi Splash MAckónak <_<) Ha akarsz a vízen is 80-nal száguldani... :( Nem lehet rossz szerkezet. ;) Ha 11-én eső lesz Kecskeméten, akkor lehet vizen fogunk "száguldozni" :wacko: Pályanap rulez. Tényleg, jön még valaki rá a környékről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ha 11-én eső lesz Kecskeméten, akkor lehet vizen fogunk "száguldozni" ;) Pályanap rulez. Tényleg, jön még valaki rá a környékről? Ha nem dolgozok aznap akkor elképzelhető <_< Téli garnitúrát vinni kell? Jah, meg saját bukó? :( Ha mégis rászánom magam valami kölcsönkocsira.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ha nem dolgozok aznap akkor elképzelhető <_< Téli garnitúrát vinni kell? Jah, meg saját bukó? :( Ha mégis rászánom magam valami kölcsönkocsira.. :wacko: hajrá Sanci!!! Füstöljed a gumikat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ha nem dolgozok aznap akkor elképzelhető <_< Téli garnitúrát vinni kell? Jah, meg saját bukó? :( Ha mégis rászánom magam valami kölcsönkocsira.. :wacko: Nem kell vadulni, és akkor a gumi is bírja. SZerencsére a felújítás óta jobban bírják a gumik, a vectra még a régi aszfalton ment, kopott is a gumi rendesen. Bukót tavaly is adtak, és úgy tudom, idén is adnak. Érdekes lenne, ha nem, mert viszem a fiaimat is, és hát most hirtelen 5 bukót nem tudnék keríteni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nem kell vadulni, és akkor a gumi is bírja. SZerencsére a felújítás óta jobban bírják a gumik, a vectra még a régi aszfalton ment, kopott is a gumi rendesen. Bukót tavaly is adtak, és úgy tudom, idén is adnak. Érdekes lenne, ha nem, mert viszem a fiaimat is, és hát most hirtelen 5 bukót nem tudnék keríteni. <_< Milyen felújítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Milyen felújítás? a kecskeméti gokart pálya aszfaltcsíkjáról volt szó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 a kecskeméti gokart pálya aszfaltcsíkjáról volt szó <_< Már elment a fantáziám, hogy neked van vmi szuper régi gépet, amit felújítottál :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 hajrá Sanci!!! Füstöljed a gumikat! :D Az enyémmel max a részt vevőket füstölöm ki ;) genyaságból visszaköthetném az EGR-t :) esetleg egy kis gázolaj befecskendezés a kipuffrendszerbe.. <_< :o Nem kell vadulni, és akkor a gumi is bírja. Ha raccsingról van szó akkor max a pályát kímélhetném :wacko: amúgyse robbantanám fel az enyémet ha már 1x felújíttattam :o beígérték, hogyha már letolom az arcom akkor adnak a hátsóm alá egy gépet ;) mutassam már meg hogyan kell menni pályán vele anélkül, hogy a kilincs előrébb lenne az orránál :( persze jó köridőket futva :P a gond itt nekem, hogy az aszfalt nekem nem pálya :D a tereprallyt jobban csipázom.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Az enyémmel max a részt vevőket füstölöm ki ;) genyaságból visszaköthetném az EGR-t :) esetleg egy kis gázolaj befecskendezés a kipuffrendszerbe.. <_< :o Ha raccsingról van szó akkor max a pályát kímélhetném :wacko: amúgyse robbantanám fel az enyémet ha már 1x felújíttattam :D beígérték, hogyha már letolom az arcom akkor adnak a hátsóm alá egy gépet ;) mutassam már meg hogyan kell menni pályán vele anélkül, hogy a kilincs előrébb lenne az orránál :( persze jó köridőket futva :P a gond itt nekem, hogy az aszfalt nekem nem pálya :D a tereprallyt jobban csipázom.. :) Szerecc hozzánk kijárni? :o) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Szerecc hozzánk kijárni? <_< Főleg jeges hawon de ezt már észreve(he)tted a télen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Főleg jeges hawon de ezt már észreve(he)tted a télen.. Azért kicsit többet is járhatnál, van, ahol túl keskeny az út, a fákat arrébb kellene lökdösni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Azért kicsit többet is járhatnál, van, ahol túl keskeny az út, a fákat arrébb kellene lökdösni. Arra ez inkább megfelelő lenne <_< De ugye az olyan helyeken (ha már rallyról van szó) ugye nem azon van a hangsúly, hogy amortizáljunk le mindent minél hamarabb hanem "A" és "B" közt minél hamarabb végigmenjünk lehetőleg egy darabban végezve.. :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Arra ez inkább megfelelő lenne <_< De ugye az olyan helyeken (ha már rallyról van szó) ugye nem azon van a hangsúly, hogy amortizáljunk le mindent minél hamarabb hanem "A" és "B" közt minél hamarabb végigmenjünk lehetőleg egy darabban végezve.. :( :wacko: Én arra gondoltam, hogy hosszú nehézseggű kombi lévén az ostorhatás komoly erőt képvisel, (paxo) és ha tegyünk fel nem túl vastagok a fák, akkor hatékonyan, és gyorsan lehetne vele dolgozni, két oldalon hátra esetleg hatalmas láncfűrészekkel felszerlve, amik 5x-ös fordulatszámot pörögnek. Mellesleg pont ott menne ki a fa, ahova amúgy is hajlandó lennék akaratomon kívül kicsúszni jeges úton. (logika) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Én arra gondoltam, hogy..... (logika) Ennyire azért ne túlozzunk.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sanci! Te most jössz akkor a pályanapra, ha jól értem? Még valaki esetleg? Illetve ha jössz Sanci, lehet lenne majd hazafelé egy a szpless számára túlméretes csomag, amire kéne nekem segítség, hogy közelebb jusson Debrecenhez. Nem kilóra nehéz, csak mérteteit tekintve, tekintve, hogy a fiúk is jönnek velünk. Ha nem jönnének, elférne. Lehet kérni ebben segítséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sanci! Te most jössz akkor a pályanapra, ha jól értem? Lehet kérni ebben segítséget? Ha nem dolgozok akkor ott leszek :( természetesen ez péntek este derül ki.. <_< Persze, minden további nélkül ;) van némi hely a raktérben.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Sanci linkelnél nekem egy képet a felnijeidről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Sanci linkelnél nekem egy képet a felnijeidről? Melyikről? Az acélokról vagy az alukról? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Melyikről? Az acélokról vagy az alukról? <_< Arról, ami eladó. msnre gyere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts