Endlos Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ki tudna nekem kölcsön adni egy motor kiemelő zsiráfot, lehetőleg, ami egy normál autóba belefér, szállítható, szétszedhető. 1-2 hétre kellene, és meghálálnám valahogyan, kitaláljuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ha valaki holnap(20.án) látja a kocsimat (zöld G Astra,MOTE-s matricákkal,Opelclubos rendszámkerettel) a Virágkarneválon az nem a véletlen műve! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ha valaki holnap(20.án) látja a kocsimat (zöld G Astra,MOTE-s matricákkal,Opelclubos rendszámkerettel) a Virágkarneválon az nem a véletlen műve! ;) Nem sötétkék? :D Vagy csak én emlékeztem arra? ;) Na majd ezen túl jobban lesem a ződeket ha arra járok.. ;) Én kihagyom a carnivált ^_^ mint az utóbbi soksok évben :D felniket akartam csiszolni de azt ma inkább hanyagolom, inkább keresek egy direkt pozitív pontot a biztitáblán az utsólagos szivargyújtónak :D kikészít, hogy lekapcsolja azt a vackot akár fél percre is ha nem figyelek.. :D Jja, valami debreczeni ügyesgyerek lekoppintotta a kocsimat ;) ugyanaz a zöld caravan, Intra felgenek, sötétítés, kivéve a Kadett klubos matrinyák -úgyhogy lett egy "facedown" a vason.. :D Mindig is ilyen felgenekre vágytam :D úgyhogy az aluk lekerültek és gyanús, hogy meg is válok tőlük :D csak előbb még rendbe teszem rajtuk a szintert, nem mintha rossz bőrben lennének.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Apamoly Csabi cartársnak sok boldogat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Apamoly Csabi cartársnak sok boldogat! Csatlakozom! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Csatlakozom! ^_^ Énisénis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Köszönöm! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nem sötétkék? :D Vagy csak én emlékeztem arra? ;) Na majd ezen túl jobban lesem a ződeket ha arra járok.. ;) Én kihagyom a carnivált ^_^ mint az utóbbi soksok évben :D felniket akartam csiszolni de azt ma inkább hanyagolom, inkább keresek egy direkt pozitív pontot a biztitáblán az utsólagos szivargyújtónak :D kikészít, hogy lekapcsolja azt a vackot akár fél percre is ha nem figyelek.. :D Jja, valami debreczeni ügyesgyerek lekoppintotta a kocsimat ;) ugyanaz a zöld caravan, Intra felgenek, sötétítés, kivéve a Kadett klubos matrinyák -úgyhogy lett egy "facedown" a vason.. ;) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/08/19/17/...b4d38b03868.jpg Mindig is ilyen felgenekre vágytam :D úgyhogy az aluk lekerültek és gyanús, hogy meg is válok tőlük :D csak előbb még rendbe teszem rajtuk a szintert, nem mintha rossz bőrben lennének.. :D Nekem ilyen volt a kadetten: Imádtam, sikerült szereznem belőle 4 hibátlant kupakkal szépen fényezve 14-es méretben, később még sikerült venni két kicsit kopottabbat így már a pótkerekem is ilyen felnin volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nekem ilyen volt a kadetten: http://img3.tar.hu/s3th/img/35404113.jpg Imádtam, sikerült szereznem belőle 4 hibátlant kupakkal szépen fényezve 14-es méretben, később még sikerült venni két kicsit kopottabbat így már a pótkerekem is ilyen felnin volt :D És nincs véletlen 4 kupakod? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 És nincs véletlen 4 kupakod? ^_^ Baleset után már csak hárommal kaptam vissza majd el is adtam egybe mindet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Baleset után már csak hárommal kaptam vissza majd el is adtam egybe mindet... Aham ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Aham ^_^ Fotózd már le közelebbről a felnidet. Tud valaki alufelni javítást, felújítást olcsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Fotózd már le közelebbről a felnidet. Tud valaki alufelni javítást, felújítást olcsón? Mármint az acélt vagy az alut? :D Asszem H.Böszörményben volt egy műhely ahol görgőztek.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mármint az acélt vagy az alut? :D Asszem H.Böszörményben volt egy műhely ahol görgőztek.. ^_^ Ez érdekelne komolyan. SETH tucc vmit? A mostanit, a lemezfelnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mackó itt nem tudnál vmilyen kedvezményt kieszközölni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A mostanit, a lemezfelnit. Hirtelenjében nincs közelebbi fotóm.. ^_^ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Apropó, Corsikának és Lujdzsinak sok boldogat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Apropó, Corsikának és Lujdzsinak sok boldogat! ^_^ Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Már megint baleset Keresztesnél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mackó itt nem tudnál vmilyen kedvezményt kieszközölni? Azért a honlap szerint az a felújítás itt nem a görgőzést jelenti. ^_^ Nekem amúgy elviekben, ha jól emléxem a címre, akkor a melóhelyem miatt van kedvezményem. Mit kéne csinálni a felnikkel? görgő, vagy csak "felújítás"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Azért a honlap szerint az a felújítás itt nem a görgőzést jelenti. ^_^ Nekem amúgy elviekben, ha jól emléxem a címre, akkor a melóhelyem miatt van kedvezményem. Mit kéne csinálni a felnikkel? görgő, vagy csak "felújítás"? Csak egyengetés, vagy görgőzés, vagy préselés. Végülis e három művelet ugyanarra vonatkozik, mexűntetni a centírozással már nem egyenlíthető tojás formát. Tudnál nekem kérni egy gyors árajánlatot? Az a helyzet, hogy egyesével vinném be a kerekeket, mert egyrészt ha nemlehet megvárni, akkor kell az autó, másrészt meg nincs egyszerre annyi kiadható pénz. Köszi Egyébként én miért nem tudok róla, ha valakinek szülinapja, vagy névnapja van? Mármint Sanci te honnan vágod? --------------------------- Nem tudjátok, hol van legolcsóbban Debrecenben jó minőségű olaj? 5w30 kéne esetleg valvoline Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Ehh... nem ide, hanem ami a Böszörményin van, picit kintebb, oda van céges kedvesség. Megnéztem az éjjel a cégnél, hogy pontosan hova szól a miénk. Bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Köszi Egyébként én miért nem tudok róla, ha valakinek szülinapja, vagy névnapja van? Mármint Sanci te honnan vágod? --------------------------- Nem tudjátok, hol van legolcsóbban Debrecenben jó minőségű olaj? 5w30 kéne esetleg valvoline Füzetnaptárnak hívják :D és nagyjából 100-300 píz körül lehet kapni :D mondjuk nekem céges alapon jár.. ^_^ Talán beszélj Hurival, náluk nem drága a Fina olaj, azt teszem az Astrába és a Pandába is ;) mindkettő szeresse.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Ehh... nem ide, hanem ami a Böszörményin van, picit kintebb, oda van céges kedvesség. Megnéztem az éjjel a cégnél, hogy pontosan hova szól a miénk. Bocs. Ha van görgőzés, vagy ilyesmi, nekem mind1, csak ne kérjenek 4ezer Ft-ot kerekenként szereléssel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 de ott nincs olyan. csak gumi, vagy felni eladás, szerelés. Javítás nixt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Köszi Egyébként én miért nem tudok róla, ha valakinek szülinapja, vagy névnapja van? Mármint Sanci te honnan vágod? --------------------------- A szülinapot megtudod nézni,ha rákattintasz itt fenn baloldalon az:"opelfórum-tartalomra" és legörgeted a legaljára ott hozza mindig az aznapi szülinaposokat. A névnapokat pedig a hagyományos módon naptárban(ehhez nem árt tudni,hogy kit hogy hívnak a nicken túl ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts