mackosajt Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Épp nemrég néztem, hogy 20onpárezerért kapható egy olyan átalakító, amivel 100%-osan is tankolhacc etanolt. Egyébként ki lesz javítva a megfolyás, csak várjuk a javítófestéket. javasolnám a téma átnézését a fórumon, amelyik ezzel foglalkozik, aztán felhívni Futó mestert, mert jelenleg az övé a legtutibb, csak sajna a szusiba nem lenne töksi, mert ennek a lambdaszondicsekje nem kompatible, de dolgozik az ügyön. Opelekbe eddig mondhatni 100%-ig jó. Addig meg ha útba esik, tessék kimenni Sámson alá az AVia kútra etanolért. ~240 Ft/liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 javasolnám a téma átnézését a fórumon, amelyik ezzel foglalkozik, aztán felhívni Futó mestert, mert jelenleg az övé a legtutibb, csak sajna a szusiba nem lenne töksi, mert ennek a lambdaszondicsekje nem kompatible, de dolgozik az ügyön. Opelekbe eddig mondhatni 100%-ig jó. Addig meg ha útba esik, tessék kimenni Sámson alá az AVia kútra etanolért. ~240 Ft/liter De nagyon nem esik útba sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 De nagyon nem esik útba sajna Derecskén mentem át a multkor,ott 248 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Jön valaki mostanában budapestre? Fel kellene hozni debrecenből valamit. Köszii! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Jön valaki mostanában budapestre? Fel kellene hozni debrecenből valamit. Köszii! :devlish: Jövő héten Soltvadkerten találkozunk pár Bp-i emberrel. Ha addig ráér, ott átadjuk nekik, ha mi jók vagyunk elvinni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 üdv mindenki! aki esetleg még nem tudja,a kassai úton,az agip kútnál is lehet már e85öt tankolni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Adorjant:Boldog szülinapot kívánunk,Isten éltessen sokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Adorjant:Boldog szülinapot kívánunk,Isten éltessen sokáig! Mi is kívánjuk! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 danke :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 danke :devlish: Csatlakoznék énis, bár megint nem voltunk 4 napig gép előtt, csütörtöktől köv. hétfőig megint irány surány. Talán mostmár végre a Kadival fogunk menni, ha készen lesz a gázosítás, mert úgy biza már jobban megéri, mint Smarttal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Szétszedtem a dobfékemet, szerencsére minden a helyén maradt, de két rövid, úgy másfél centi hosszú, és kb. 8mm széles lelapított végű rugó kiesett, és fogsincs, hova való, tud ebben vki segíteni? (Minden a helyén van, a feszítőrugó, a nyomórúd, az utánállító kar rugója, a kar is rendben van, de azért egy kicsit állítottam a nyomórúdon szétfelé) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Szétszedtem a dobfékemet, szerencsére minden a helyén maradt, de két rövid, úgy másfél centi hosszú, és kb. 8mm széles lelapított végű rugó kiesett, és fogsincs, hova való, tud ebben vki segíteni? (Minden a helyén van, a feszítőrugó, a nyomórúd, az utánállító kar rugója, a kar is rendben van, de azért egy kicsit állítottam a nyomórúdon szétfelé) Az kb a fékpofa leszorító rugója lesz :D annak a végére még kell egy tányérszerű kis valami ami egy ellapított végű szegbe akad bele. Sajnos fotóm nincs róla hogyan is néz ki ;) de asszem az Unix honlapján fent van a robbantott rajz róla.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az kb a fékpofa leszorító rugója lesz :D annak a végére még kell egy tányérszerű kis valami ami egy ellapított végű szegbe akad bele. Sajnos fotóm nincs róla hogyan is néz ki ;) de asszem az Unix honlapján fent van a robbantott rajz róla.. :rolleyes: Sajna csak Astra képeim vannak rugókról-rögzítőről, nem hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sajna csak Astra képeim vannak rugókról-rögzítőről, nem hasonló? http://kep.psharing.com/362807.jpg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sajna csak Astra képeim vannak rugókról-rögzítőről, nem hasonló? http://kep.psharing.com/362807.jpg Azok, ami a jobb felső sarokban vannak. De csak kettő, mivel ez kétoldali szett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Azok, ami a jobb felső sarokban vannak. De csak kettő, mivel ez kétoldali szett. A fékpofa fölé kell tenni: Nekem hátulról kell bedugni a lapított végű szeget , aztán fel a pofát aztán a rugót, és van a szeg ellendarabja, egy kis kupakszerű, azt kell kombináltfogóval felnyomni a rugó ellenében, és ha fent van elfordítani 90-fok al így marad fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 A fékpofa fölé kell tenni: Nekem hátulról kell bedugni a lapított végű szeget , aztán fel a pofát aztán a rugót, és van a szeg ellendarabja, egy kis kupakszerű, azt kell kombináltfogóval felnyomni a rugó ellenében, és ha fent van elfordítani 90-fok al így marad fent. Én is valami ilyesmire gondoltam, de nekem ott semmilyen szeg, meg rugótányér, meg semmi nincs :rolleyes: Gondosan átnéztem én mindent, hisz tudom, hogy ha valaminek helye van, akkor az látszik, hogy hol volt, valami kis kopásnyom, vagy ahova rácuppan. Megnézem a sárban, hátha az a kis szeg elrepült, bár szerintem inkább elnyíródhatott, és akkor felújítószett vásárlás következik. Azt nem tudjátok, milyen vastagság még, ami biztonságos a fékpofán? nekem olyan 4-5 mm lehet, de mintha a széle töredezne le. És az autómata utánállító nem hiszem, hogy jól műxik rajta, mert Roli múltkor kiprószálta, mondtam neki nézze már meg, mert szerintem nagyon gyenge a fék, de sehol sem ereszt, nem levegős, és aszo9nta, hogy nagy a távolság a fékpofa, és a dob között, lehet is hallani. Imádom az OPELt, 1884 Ft-ért komplett felújítószettet kaptam.......... ja és még a MOTE-s kedvezmény is lejön......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 1884 Ft-ért komplett felújítószettet kaptam.......... ja és még a MOTE-s kedvezmény is lejön......... Az a komoly 10%? :rolleyes: Ne viccelj már ;) ettől olcsóbban megkapod onnan nem messze, kedvezmény nélkül.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Mi a baj azzal a 10%-kal? Na meg lehetne sűrűbben is használni a tagsági nyújtotta előnyöket. Én meg nem is használom, csak elkötelezett vagyok egy márka iránt, és jobbnak tartanám, ha inkább az összetartás lenne erősebb, mintsem a széthúzás, mert máshol olcsóbb a tagság... Endlos! Keverő? Vigyem? Holnap/holnapután szabad vagyok, szpless van nálam és nem félek használni. Nagy a sár felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mi a baj azzal a 10%-kal? Na meg lehetne sűrűbben is használni a tagsági nyújtotta előnyöket. Én meg nem is használom, csak elkötelezett vagyok egy márka iránt, és jobbnak tartanám, ha inkább az összetartás lenne erősebb, mintsem a széthúzás, mert máshol olcsóbb a tagság... Endlos! Keverő? Vigyem? Holnap/holnapután szabad vagyok, szpless van nálam és nem félek használni. Nagy a sár felétek? Hozhatod egész nap, a sár nagy, de ha a Smarttal ki tudunk menni, akkor te is a Splash-el. (szerintem ügyesebb vagy, mint Gyömbi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Az a komoly 10%? :rolleyes: Ne viccelj már :D ettől olcsóbban megkapod onnan nem messze, kedvezmény nélkül.. :D Lángban? (oda is érvényes a MOTE kártya ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mi a baj azzal a 10%-kal? Na meg lehetne sűrűbben is használni a tagsági nyújtotta előnyöket. Én meg nem is használom, csak elkötelezett vagyok egy márka iránt, és jobbnak tartanám, ha inkább az összetartás lenne erősebb, mintsem a széthúzás, mert máshol olcsóbb a tagság... De Laci, hol használjam? :D (ismerem az elfogadóhelyek listáját, mielőtt megkérded :P ) Jó ha egy hónapban 2x kiteszem a lábam 10km-nél messzebb és akkor se viszem túlzásba a dolgokat, csak épp amire szükséges :D amúgy néhanéha ha kerül 1-1 új arc azért megmutatom nekik, hogy ilyen is van.. :D Az elkötelezettség meg szerintem bőven megvan nálam is csak nincs keretem gépparkra :D de esküszöm elviszlek egy körre ha lesz végre egy 400-as Mantám ;) Ezt a széthúzást meg nem kifejezetten értem de ne is menjünk bele. Tominak írtam, hogy ha küldi a tapétákat akkor küldje már el neked (így olcsóbb is a fuvardíj, nem?) és majd valamikor beszaladok érte ha nálad lesznek :D persze ha nem probléma.. :D Lángban? (oda is érvényes a MOTE kártya :D Nem éppen, tessék jobban elolvasni hol is ;) de én nem reklámozok itt nem ide tartozó személy(eke)t/cége(ke)t.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hozhatod egész nap, a sár nagy, de ha a Smarttal ki tudunk menni, akkor te is a Splash-el. (szerintem ügyesebb vagy, mint Gyömbi) Megpróbálom, bár ahogy a mai napom "el lett szabva", és nem jutottam ki vele, úgy a holnapi is. Csak holnap annyi a különbség, hogy Tominknak lesz az óvodai ballagása, utána meg egy kis kaja. Pénteken Lacuséknak lesz gála a suliban, péntektől meg még délelőttös is leszek, szal hétvégén talán délután eljutok vele. Mindenképp telefonálni fogok előtte. Ha akkor se, akkor jövő hét második fele a leghamarabb, mert Bencének is van egy komoly fellépése a jövő hét kedden... a klinikai fül-orr-gége műtőben mandulátlanítást mutatnak be rajta a dokik, remélem ezzel sokkal jobb lesz neki. Na meg lehetne sűrűbben is használni a tagsági nyújtotta előnyöket. Én meg nem is használom, csak elkötelezett vagyok egy márka iránt, és jobbnak tartanám, ha inkább az összetartás lenne erősebb, mintsem a széthúzás, mert máshol olcsóbb a tagság... De Laci, hol használjam? :D (ismerem az elfogadóhelyek listáját, mielőtt megkérded :D ) Jó ha egy hónapban 2x kiteszem a lábam 10km-nél messzebb és akkor se viszem túlzásba a dolgokat, csak épp amire szükséges :D amúgy néhanéha ha kerül 1-1 új arc azért megmutatom nekik, hogy ilyen is van.. :P Az elkötelezettség meg szerintem bőven megvan nálam is csak nincs keretem gépparkra :D de esküszöm elviszlek egy körre ha lesz végre egy 400-as Mantám ;) Ezt a széthúzást meg nem kifejezetten értem de ne is menjünk bele. Tominak írtam, hogy ha küldi a tapétákat akkor küldje már el neked (így olcsóbb is a fuvardíj, nem?) és majd valamikor beszaladok érte ha nálad lesznek :D persze ha nem probléma.. :D Nem éppen, tessék jobban elolvasni hol is :D de én nem reklámozok itt nem ide tartozó személy(eke)t/cége(ke)t.. :rolleyes: Hol? Tudom, hogy nem sok a helyi mote tali, de általánosságban, ha valaki talira is jár, meg tankol Agip-n, meg megveszi a Csergőből a cuccot (Van posta, vagyis futár, kb. 1000 Ft, ha jól emléxem), máris visszajön hiánytalanul a tagsági ára. Az, hogy ahhoz, hogy az apeh 1%-ot megkaphassuk, ugye kell bírósági végzés, aminek van ügyvédi költsége, van könyvelő, aki rendben tartja a könyvelést, fizetünk a weblapokért, fórumért, reklám anyagokért, tagsági legyártás+posta már nem is akartam említeni, csak szeretném, ha tisztán látná mindenki, hogy ez nem csak annyi, hogy ti fizettek, mi meg kamatoztatjuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Bencének is van egy komoly fellépése a jövő hét kedden... a klinikai fül-orr-gége műtőben mandulátlanítást mutatnak be rajta a dokik, remélem ezzel sokkal jobb lesz neki. Vagyis műtét húúúúúúú Hétvégén nem vagyunk itthon, vagy pénteken, vagy szombaton reggel indulunk, de mostmár valószínűbb, hogy szombaton reggel Diósgyőrbe, és szombat-vasárnap ott leszünk a Várjátékokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Gonbdolkodok egy cigi közben, ez nem lehet, nincs olyan, hogy egy súroló hang jó. Aztán mellé ülök, nem igaz, annyiszor szedem szét, és rakom össze, amíg emg nem találom a hibát, ami okozza. Tekerem a kereket, nem súrol, na mijazisten. Esküszöm betekerem a csavarokat lazán, nem súrol. Meghúzom őket súrol. Na aqrvaannyát, anno azt mondták, hogy ezek kimondottan alufelni csavarok. ezek szerint 4 év hátsó fék nélkül járok, mert amint rátettem elvileg ezek a csavarok ledarálták a központosító rugótányért. így ha kicsit fogott is, de összevissza félrekopott, és nem volt igazán hatékony, sőt felül a munkahenger nem is tudta a megfelelő helyen nyomni a pofákat........... jöhet a másik oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts