mackosajt Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Igazából már gondoltam rá, hogy egy opelklub felirat kerülhetne rá, vagy egy olyasmi felirat, hogy: "Ha megnövök, Opel Zafira OPC leszek! vagy "Opelklub, alelnöki különgép" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Igazából már gondoltam rá, hogy egy opelklub felirat kerülhetne rá, vagy egy olyasmi felirat, hogy: "Ha megnövök, Opel Zafira OPC leszek! vagy "Opelklub, alelnöki különgép" :) De az OPEL AGILA tudtommal semmiben nem különbözik a tiedtől, miért ne mehetne rá egy olyan felirat-készlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 De az OPEL AGILA tudtommal semmiben nem különbözik a tiedtől, miért ne mehetne rá egy olyan felirat-készlet? Csak az orra az sárvédőkkel+mocitető, meg a seggén a csomiajtó+lámpák Nem olyan kevés. Ja és a kormányon is opel jel van benne. Amúgy igen, semmi más különbség. Abban is suzuki moci ketyeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Csak az orra az sárvédőkkel+mocitető, meg a seggén a csomiajtó+lámpák Nem olyan kevés. Ja és a kormányon is opel jel van benne. Amúgy igen, semmi más különbség. Abban is suzuki moci ketyeg. Elég egy kormánylufit cserélned, akkor már legalább Te tudod, hogy opelt terelsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Csak az orra az sárvédőkkel+mocitető, meg a seggén a csomiajtó+lámpák Nem olyan kevés. Ja és a kormányon is opel jel van benne. Amúgy igen, semmi más különbség. Abban is suzuki moci ketyeg. Vajon árban mennyire különbözhetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Csak az orra az sárvédőkkel+mocitető, meg a seggén a csomiajtó+lámpák Nem olyan kevés. Ja és a kormányon is opel jel van benne. Amúgy igen, semmi más különbség. Abban is suzuki moci ketyeg. Ha távirányítós a kulcsod és akarod akkor szerválok rá Opel logós hátlapot :) Egyébként opel felirat nincs rajtuk csak Agila meg Ecoflex némelyiken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ha távirányítós a kulcsod és akarod akkor szerválok rá Opel logós hátlapot ;) Egyébként opel felirat nincs rajtuk csak Agila meg Ecoflex némelyiken. Ködlámpát nem tudsz? :D ui: hátsó elektromos ablak? :) Amúgy távirnyákos, de az kevésbé bosszant, hogy milyen jel van rajta. A teljesítmény és a hely jobban bosszant. Na de ez van, ezt kell szeretni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ködlámpát nem tudsz? :D ui: hátsó elektromos ablak? :) Amúgy távirnyákos, de az kevésbé bosszant, hogy milyen jel van rajta. A teljesítmény és a hely jobban bosszant. Na de ez van, ezt kell szeretni. kívülről olyan nagynak látszik az Agila pedig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 kívülről olyan nagynak látszik az Agila pedig. Magas is, meg el is lehet férni. Viszont csomagtérben, meg amikor a 3 srác mind bent ül, akkor már picit neccesebb a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Magas is, meg el is lehet férni. Viszont csomagtérben, meg amikor a 3 srác mind bent ül, akkor már picit neccesebb a helyzet. Opel Kadett 5 ajtós GSi kell neked :DDDDDDDDD A legjobban pakolható járgány, és rendben van, akkor egy C-Vectra kényelmét bele tudod vinni. Emellett megőrzöd a kis saját tömeget, és a kis fogyasztást, na meg a sportos élményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ködlámpát nem tudsz? :D ui: hátsó elektromos ablak? :) Amúgy távirnyákos, de az kevésbé bosszant, hogy milyen jel van rajta. A teljesítmény és a hely jobban bosszant. Na de ez van, ezt kell szeretni. Sajna nem tudok semmit alkatrészt szerezni. Hátsó elektromos ablakot pedig csak azokba tesznek amiket Japánba visznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Sajna nem tudok semmit alkatrészt szerezni. Hátsó elektromos ablakot pedig csak azokba tesznek amiket Japánba visznek. Ahham, vagyis akkor van remény, hogy azt lehet bele szerezni, csak gondolom arany áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ahham, vagyis akkor van remény, hogy azt lehet bele szerezni, csak gondolom arany áron. Hát talán de szerintem nem. Csak úgy vehetsz alkatrészt bent,hogy van a neveden forgalmi azonos tipusú autórol és gyári dolgozó vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Hát talán de szerintem nem. Csak úgy vehetsz alkatrészt bent,hogy van a neveden forgalmi azonos tipusú autórol és gyári dolgozó vagy. Esedanod képgalériáját vizslattam, időrendi sorrendben vannak? Hogy néz ki most? És mit jelent, hogy játszós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Az elmúlt 2-3 nap munkája (a beletört csavarokkal sokat szenvedtem) Ilyen volt: Munka közben: És végül ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Helló, bocs hogy évente jövök és kérdéssel :) Abban reménykedem valaki tudja a választ.. Adott c14nz Kadett amin még nincs induktív impulzusadó, kopogásérzékelő. Astra si cuccokkal szeretném felruházni amihez ugye ezek kellenek.. Remélem vezérmű holtp. jeladó nem kell hozzá.. Szóval a kérdésem az lenne hogy fel tudom-e helyezni az én blokkomra ezeket az érzékelőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Helló, bocs hogy évente jövök és kérdéssel :) Abban reménykedem valaki tudja a választ.. Adott c14nz Kadett amin még nincs induktív impulzusadó, kopogásérzékelő. Astra si cuccokkal szeretném felruházni amihez ugye ezek kellenek.. Remélem vezérmű holtp. jeladó nem kell hozzá.. Szóval a kérdésem az lenne hogy fel tudom-e helyezni az én blokkomra ezeket az érzékelőket. Szia,húú ez jó kérdés! Szerintem próbáld meg az F Astrásoknál megkérdezni ezt a dolgot. A C14NZ-ben ők vannak a topon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Szerintem próbáld meg az F Astrásoknál megkérdezni ezt a dolgot. A C14NZ-ben ők vannak a topon! De még mennyire ;) főleg a csekkendzsinnelésben :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Helló, bocs hogy évente jövök és kérdéssel :) Abban reménykedem valaki tudja a választ.. Adott c14nz Kadett amin még nincs induktív impulzusadó, kopogásérzékelő. Astra si cuccokkal szeretném felruházni amihez ugye ezek kellenek.. Remélem vezérmű holtp. jeladó nem kell hozzá.. Szóval a kérdésem az lenne hogy fel tudom-e helyezni az én blokkomra ezeket az érzékelőket. Tuningolni akarsz, vagy modernizálni, megbízhatósítani, esetleg kisebb fogyasztást? Mind1ik esetben javasolnám neked egykutyot a kadettklubon, ő mindenttudó, de vigyázz vele, mert többnyire el akarja majd venni a kedvedet mindentől, ami nem egy C20NE motor beépítése a régi helyett, mert az ár érték arányban a legjobb tuning, és még a fogyija is jó. (igaza van egyébként, de valaki ragaszkodik a motorjához) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Tuningolni akarsz, vagy modernizálni, megbízhatósítani, esetleg kisebb fogyasztást? Mind1ik esetben javasolnám neked egykutyot a kadettklubon, ő mindenttudó, de vigyázz vele, mert többnyire el akarja majd venni a kedvedet mindentől, ami nem egy C20NE motor beépítése a régi helyett, mert az ár érték arányban a legjobb tuning, és még a fogyija is jó. (igaza van egyébként, de valaki ragaszkodik a motorjához) fölösleges, ezen az oldalon is többször ki lett tárgyalva , már többen meg is csinálták az SE-sítést. van kereső is itt lent. erősebb kocsit kell venni, ha a mostani gyenge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Egyik kis faluban itt a közelben van egy 4 ajtós fehér E Kadett 2.0 !!! Nem is tudtam,hogy van ilyen nagy motor is az E-ben! Utána beszéltem egy ismerőssel,aki ismeri az autót és mondta ,hogy tényleg 2.0 8 szelepes,kintről hozták . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 erősebb kocsit kell venni, ha a mostani gyenge. Hogy tudtam :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Egyik kis faluban itt a közelben van egy 4 ajtós fehér E Kadett 2.0 !!! Nem is tudtam,hogy van ilyen nagy motor is az E-ben! Utána beszéltem egy ismerőssel,aki ismeri az autót és mondta ,hogy tényleg 2.0 8 szelepes,kintről hozták . Az E-KAdett gyenge eresztés, valójában az utódai sem közelítették meg azt a légellenálási tényezőt, ami neki van, csak a Calibra nyomta le, és nem csak az opelekről beszélek, hanem az összes többi szériában gyártott alsó-közép, és felső kategóriás modellekről is. Motorban pedig ott volt a csúcs európában a 151 paci ami akkoriban 1db kétezresben sem volt, tudtommal a Mitsubishi, és a Subaru akkori rallye változatai voltak hasonló cm3-teljesítményaránnyal (ottók közül) Törökországba ugyanez ment kati nélkül, amivel asszem 156 paci lett, Délafrikába meg turbós C20Let, ami meg 204 paci. A kadett után következő kétezresek gyengébbek voltak, najó ez így nem igaz, mert Fastrákban, Calibrákban, A-Vectrákban is volt még a 90-es évek közepéig, úgy 96-ig C20XE, utána már jöttek a gyengébb, de szarabb, költségesebb, de megbízhatatlanabb ECOTEC 2000-es motorok, amik olyan 130 lovasak voltak ugyanazzal a 16szeleppel. (miért is van nekem kadettom?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 fölösleges, ezen az oldalon is többször ki lett tárgyalva , már többen meg is csinálták az SE-sítést. van kereső is itt lent. erősebb kocsit kell venni, ha a mostani gyenge. Srácok bocsi de nem izgat hogy mit érdemes miért, tisztában vagyok a dolgokkal, csupán 1 dolog érdekelt hogy a Kadettban lévő nz-re fel lehet-e helyezni kókányolás nélkül az esetleges si-hez szükséges érzékelőket! Amik az azonos motorkódú Astrákban alapból vannak. Az oké hogy mi a módja , meg ki lett tárgyalva többször az si-sítés, nem a felfogásommal van probléma . mindegy, téma lezárva. corsIKa amúgy nem valami ritka a 2 literes Kadett, csak a Corsákba nem raktak ilyen KOMOLYabb motort :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Az E-KAdett gyenge eresztés, (miért is van nekem kadettom?) Mi?? Akkor most dícséred vagy leszólod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts