Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor mindent vissza! :rolleyes:

Én imádok magasan ülni, sokkal jobban látom a forgalmat, merészebben előzök, és a kátyúkat is jobban észreveszem, mellesleg, amikor beülök az autóba, és kiszállok, nem kell akrobatikus mutatványokat előadni, mint egy ültetett autóban.

A 4x4 még várat magára, egyelőre itt vigyorog az udvaron a turbo hidramatyc autómataváltó, kilátásban van egy XE, meg várja beszerelését egy szervókormánymű is, meg sok más tuning cucc (nem tuningmatrica, meg ilyenek, hanem real tuning pl.: tetőablak, akkufeszültség mérő, fordulatszámmérős műszerfal, stb. ezek mind itt vannak). (nem is jut eszembe minden, a műbizonylatos sportkormány már bentvan

kormany1.jpg

Sok új dolgot kapott már, végre a szélvédőt is beszereltem, új belső visszapillantó. Stb.

De jelenleg így vigyorog:

nagycseren.jpg

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok mindőtöknek! :rolleyes: :blink:

Elküldve
Ti hol szilvesztereztek?

Mi felmegyünk a főtérre vmikor délután, és ott rengeteg program lesz, ha fázunk, beülünk vhova, amikor vége, és még lesz erőnk, akkor benézünk a debreceniopelesek bulijára a Vámospércsin. Aki szeretne velünk tartani, tudja a számomat, be leszek kapcsolva.

És nem mellesleg:

HEPPI NYÚJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRRRRRR

Elküldve

Boldog Új Évet Kívánunk Mindőtöknek!

624899.gif

Elküldve

BÚÉK!

Endlos! Biztos jó lesz, csak kicsit eltompul a PS-ben.

Én meg most megőrültem. (mondjuk sose voltam normális)

3d modellezés

61651906.jpg

Aki felismeri, mi készül, annak legközelebbi találkozáskor fizetek egy sört, vagy ücsit.

(Zsoltee, te nem játszol, mert te már tudod)

Elküldve
BÚÉK!

Endlos! Biztos jó lesz, csak kicsit eltompul a PS-ben.

Én meg most megőrültem. (mondjuk sose voltam normális)

3d modellezés

http://img6.tar.hu/mackosajt/img/61651906.jpg

Aki felismeri, mi készül, annak legközelebbi találkozáskor fizetek egy sört, vagy ücsit.

(Zsoltee, te nem játszol, mert te már tudod)

Mr.President,tartsd készenlétben azt a sört(söröket) a hűtőben,sose lehet tudni mikor toppanok be! :lol:

Elküldve
Dehát én is tudtam, ugyanaz amit Roli gyilkol éppen.

Csak el voltam foglalva a ténnyel, hogy Ópöl

Majd osztoztok akkor 2 sörön.

Amúgy ez csak modell, 3d-ben. Belül opeles vagyok örökké, az, hogy most mivel járok, az nem lényeg.

Mr.President,tartsd készenlétben azt a sört(söröket) a hűtőben,sose lehet tudni mikor toppanok be! :lol:

Hűtőben ilyen időben?

Azért időben szólj, mert néha elfogy a készlet miattam is. :lol:

Elküldve
Hééé,te nem is iszol!Alkoholmentest meg én nem!(csak vészhelyzetben)

Időnként azért befigyel 1-1 dobozos, de csak ésszel. :lol:

pl. mivel melóhelyet nem minden nap talál az ember, és igencsak szigorodtak az ellenőrzések, még a véletlenre sem bízom magam, így eléggé ritkán kerül alkoholos sör a kezembe, de itthon azért vendégek miatt tartunk.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.