Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Egy próbakörre elvinném.. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 egy debrecen-pest-debrecen túra kicsit sokba kerülne,ezzel a fogyasztással :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Áá, szó sincs ekkora távról ;) ameddig a papucsok bírják.. ;) :lol: :lol: Ezzel az alappal meg szerintem nem jutnék nagyon messze Debrecentől -de nem kizárt, hogy az első lámpától sem.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 egy debrecen-pest-debrecen túra kicsit sokba kerülne,ezzel a fogyasztással :D Ha biztosítanák nekem az M3-ast végig, akkor szerintem 1 óra alatt megtenném a távot, kevesebb benzinnel, mintha itthon pörgetném :lol:) A nagyteljesítményű autók a nagy sebességen kevesebbet esznek, mint a kicsit. lsd. A-Vectra Turbo 90-nél többet eszik, mint 160-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Helló!Fékpofa kellene a hátsó fékbe a kocsikába,hol lehet a legjobb áron hozzájutni Debrecenben ,szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Debrecen? Unix, főleg ha valaki által ki tudod eszközölni azt a 20% kedvezményt. De ha Berettyóújfalu jobb neked akkor a Ferrodo Bt.-t ajánlom, a malomnál le kell menni a vasútállomás felé abba a hosszú zsákutca félébe és jobb kéz felől lesz kb az utca közepén -vagy újra ragasztják a betéteket vagy szereznek újat, tőlük olcsóbbat nem tudok ajánlani.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Köcce! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Debrecen? Unix, főleg ha valaki által ki tudod eszközölni azt a 20% kedvezményt. De ha Berettyóújfalu jobb neked akkor a Ferrodo Bt.-t ajánlom, a malomnál le kell menni a vasútállomás felé abba a hosszú zsákutca félébe és jobb kéz felől lesz kb az utca közepén -vagy újra ragasztják a betéteket vagy szereznek újat, tőlük olcsóbbat nem tudok ajánlani.. <_< Ha MOTE klubtagásgi kártyád van, akkor nem kell senkitől sem eszközölni :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Már akinek van... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Sokat, boldogot Corsikának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Sokat, boldogot Corsikának! Én is csatlakozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Szewasztok!!! Sajnos eladóvá vált szeretett Opelem <_< Mindig figyelve volt rá, sosem hagyott cserben. Akit érdekel, itt több infót olvashat! Ha tudtok rá egy gondos gazdát, kérlek jelezzetek! http://www.hasznaltauto.hu/3067431_opel_astra_1992 Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Szewasztok!!! Sajnos eladóvá vált szeretett Opelem <_< Mindig figyelve volt rá, sosem hagyott cserben. Akit érdekel, itt több infót olvashat! Ha tudtok rá egy gondos gazdát, kérlek jelezzetek! http://www.hasznaltauto.hu/3067431_opel_astra_1992 Szabbensz Ismerős vagy te nekem, de nem jövök rá, hogy honnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Ismerős vagy te nekem, de nem jövök rá, hogy honnan. Hmm... még nem voltam találkozón pedig, s csak egy Földesi komával ismerkedtem meg az opelesek közül... mondjuk vele sem sokat beszéltem. Gondolj, gondolj, gondolj <_<:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Hmm... még nem voltam találkozón pedig, s csak egy Földesi komával ismerkedtem meg az opelesek közül... mondjuk vele sem sokat beszéltem. Gondolj, gondolj, gondolj <_<:) Az autód nem ismerős, csak a neved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Miért,nem láttál még Astrát? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Kérdeznék egyet gyerekik <_< a kombi Opel Omegának mekkora üzemanyagtartálya van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Caravan, és szerintem 50 liter felett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Caravan, és szerintem 50 liter felett Tudtommal gyárilag valami 120 literes is volt. De lehet, hogy hülyeséget mondok. Haveromék azzal jártak ukránba benzinezni. Amúgy Mackósajt mire jutottál a tárgyalásban a slalompályával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 minden sínen van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 minden sínen van. <_< Még nem drifteltem sínen :DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Pedig neked útba is esne.. :) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Pedig neked útba is esne.. :P <_< :) Nekem egyik haverom járt úgy egyszer még régebben,vettek egy zsír új kombi 1200-est,mert zöldségeztek,aztán a gázvezeték úti vasútátjárón megcsúztak télen,és úgy állt meg a lada,hogy a sínek épp az autó négy kereke mellett voltak,és nem tudtak lejönni vele,mert vizes volt,csúszott :) Aztán negyed óra múlva mikor már nem tudtak mit csinálni,jött a vonat :lol: Végignézték ahogy a 3 napos autót szarrá zúzza egy tehervonat :lol: azt hazamentek gyalog :lol: Csak erről jutott eszembe,hogy ők egyszer drifteltek síneken,aztán többet nem ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nekem egyik haverom járt úgy egyszer még régebben,vettek egy zsír új kombi 1200-est,mert zöldségeztek,aztán a gázvezeték úti vasútátjárón megcsúztak télen,és úgy állt meg a lada,hogy a sínek épp az autó négy kereke mellett voltak,és nem tudtak lejönni vele,mert vizes volt,csúszott <_< Aztán negyed óra múlva mikor már nem tudtak mit csinálni,jött a vonat :) Végignézték ahogy a 3 napos autót szarrá zúzza egy tehervonat :) azt hazamentek gyalog :lol: Csak erről jutott eszembe,hogy ők egyszer drifteltek síneken,aztán többet nem :lol: :lol: Húne mán, talán mostmár ők is nevetnek rajta. Gondolom nincs róla videóóóóóóóóóóóó :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts