Guest Sanci Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ma valahogy a kezembe akadt a Hajdú Napló és mit találok a főcímlapon? Illetve kiket? Na? <_< link (11,12,13,14 fotó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ma valahogy a kezembe akadt a Hajdú Napló és mit találok a főcímlapon? Illetve kiket? Na? <_< link (11,12,13,14 fotó) Léci őrizd már meg nekem, mert nem tudom, meik az, nekünk nem jár iesmi .:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 A két celeb! <_< Amúgy volt forgalmatok legalább, vagy csak sok nézelődő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 A két celeb! <_< Amúgy volt forgalmatok legalább, vagy csak sok nézelődő? Annyit mondok, hogy első vásárnak nagyon jó volt, nem voltam még ilyen jellegű vásárban. Kedvet kaptam elmenni az összes többi helyre is, amikre meghívtak. Csak kár, hogy a helypénzt előre kell fizetni. :-)) Mindig elköltjük a pénzt, nem kéne ennyi autóstalálkozóra járni :-)) (csak vicc volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Léci őrizd már meg nekem, mert nem tudom, meik az, nekünk nem jár iesmi .:-)) Megoldjuk.. :lol: A két celeb! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Megoldjuk.. <_< Most láttam, ez egy kaki, csak egy pillanatkép, nem írnak a lényegről. :-((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Valaki tervezett utat a hétvégére Soltvadkertre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Valaki tervezett utat a hétvégére Soltvadkertre? Ha a konvojozás miatt kérdezed, akkor esélytelen, hogy értelmes választ kapj, én már próbáltam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Ha a konvojozás miatt kérdezed, akkor esélytelen, hogy értelmes választ kapj, én már próbáltam <_< Nem, azért kérdezem, hanem mert nekem még sajnos az élet közbeszólhat, és HF-eket vinnénk dobálni. Ergo, ha beütne a baj, akkor lenne-é valaki, aki elvinné őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Ha a konvojozás miatt kérdezed, akkor esélytelen, hogy értelmes választ kapj, én már próbáltam <_< Hol próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Ilyen állatok vannak nálunk, ha valakit érdekel, ingyen elvihető.: Csak annyit módosítanék rajta, hogy ez ilyen türkiz árnyalatú, csak a fényépező nem adta vissza. Hülye Beiglim ezt ugatta korán reggel, és emiatt lesz elbaszva a napom is, mert nem természetesen magamtól ébredtem. :-((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Inkább tedd fel a kocsidra, az lesz aztán az igazi tunying.. :lol: :lol: <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Inkább tedd fel a kocsidra, az lesz aztán az igazi tunying.. :lol: :lol: <_< :lol: :lol: Lángnyelvnek? :-DDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Kígyóbőr mintának. Egyszer láttam egy fényezős műsort, talán a Discovery-n. Rohadt jól mutat. Ott úgy oldották meg, hogy necc harisnyát feszítettek a fényezendő területre. Neked nem kell ilyennel szenvedni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Jah, original cuccal méghozzá :lol: :lol: Te Sanyi! Hogyhogy nem vadkerten vagy? <_< Vagy nem a te senidet láttam volna? Én meg (ugyebár jó melóhely lévén) most néztem meg a Halálos Iramban 4-et (igaz feliratos), jó lett.. :lol: és tuti, hogy lesz folytatása.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Az Mélykék Pistáé. Én idén nem megyek sehova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Nagyon izgatja a fantáziámat, ( 100 éve is próbálták már? :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Hát ez durva lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Szeretnék ilyen lököstoldatot Esetleg a nevét nem tudjátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Szeretnék ilyen lököstoldatot Esetleg a nevét nem tudjátok? A kocsi neve:Opel Kadett A cica neve :Kitty A lököstoldat neve:alsó műanyag lökhárítótoldat Opel Kadett gépkocsihoz.(Irmscher)azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 A kocsi neve:Opel Kadett A cica neve :Kitty A lököstoldat neve:alsó műanyag lökhárítótoldat Opel Kadett gépkocsihoz.(Irmscher)azt hiszem. Nem hiszem, hogy szokványos toldat lenne, élőben még nem láttam ilyet. Talán ez lehetne még az, de ez is ezeréves guglis kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Nézd csak itt azt írja,hogy ez Mattig spoiler! Kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Nem keresett vki ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Kadett Jajj, de bele tudnék szerelmesedni... :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts