Endlos Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 BAZDMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGG :):d:d:d:d:d:d:d:d:d Téligumi felrakva :rolleyes: 7e volt a 4 téligumi szereléssel együtt és centirozással, máshol is ennyi? (alufelnire) Acélfelnire mintha csak kb a fele lett volna... Húbazd egy új garnitúra bizony minimum 50 lett volna. Én most csak kettőt vettem 27ezerért.
Korzika Elküldve December17, 2008 Elküldve December17, 2008 Gondolom vadi újak. Nekem lenne eldaó 2db 2007-es évjáratú 600km-t futott VITOra való ugyanez a méret, ha jóltom. Az is téli. Ha kell valakinek. Ezek benne voltak az autóban, ha kell, mert mindig csak az elsőket cserélte anyukám, a hátsókat meg biztonság kedvéért benne tartotta az autóban. Mennyiért adnátok ezeket a gumikat és milyen fajták/méretűek??
_Seth_ Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 BAZDMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGG :):d:d:d:d:d:d:d:d:d Húbazd egy új garnitúra bizony minimum 50 lett volna. Én most csak kettőt vettem 27ezerért. Én is újat vettem természetesen :rolleyes: Goodyear UG7+ 195/65 R15 Csak, hogy teljes legyen az öröm vettem Dunlop hóláncot is így már minden van ami csak kellhet :) (7e mármint csak maga a szerelés volt, hogy ledobtuk az alukról a nyáriakat és felkerültek a téliek :), a 4 új goodyear ug7+ gumi 40e volt)
Endlos Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Én is újat vettem természetesen :rolleyes: Goodyear UG7+ 195/65 R15 Csak, hogy teljes legyen az öröm vettem Dunlop hóláncot is így már minden van ami csak kellhet :) (7e mármint csak maga a szerelés volt, hogy ledobtuk az alukról a nyáriakat és felkerültek a téliek :), a 4 új goodyear ug7+ gumi 40e volt) Ja én meg aszittem, kompletten volt 7000, mivel így írtad: "Téligumi felrakva smile.gif 7e volt a 4 téligumi szereléssel együtt és centirozással, máshol is ennyi? " Már aszittem, van valami jó forrásod. A mobilio mellesleg a legdrágább mindközött :) Nálunk a 4 szerelés centírozás 4000Ft. :DDDDDDDD És nagyon alapos a srác.
Korzika Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Gumisnál is dolgozol? Úgy írtad,hogy nálunk 4000 ft. Nem válaszoltál,meg vannak még azok a gumik?
Endlos Elküldve December18, 2008 Elküldve December18, 2008 Gumisnál is dolgozol? Úgy írtad,hogy nálunk 4000 ft. Nem válaszoltál,meg vannak még azok a gumik? Bocsi, elnéztelek: Vaterán megvan, és másfél éve 100ezer Ft volt a 4 db. Számlája is megvan még valahol. Ja és a képeken koszosak, lustaság -- Nálunk, mármint ahova én járok a Vámospércsin.
Korzika Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 Már csak kettőt dolgozok ebben az évben! :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 Engem meg még nem rugtak ki munkanélkülire, cserébe dolgozhatok holnap is de minek -úgyse váltják meg a világot. :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve December22, 2008 Elküldve December22, 2008 Csodálatos volt az estém, "elő-karácsonyi feeling", betakarmányoltam nagyjából jó fél kiló tepsis süllőt, finom is volt. Aztán hajnalban felkelek, össze szedem magamat, megyek a garázsba a mocimért erre az astra sehol. Nagy megijedés, a kutya meg tőlem. A zöld 2 szeme helyett 4 vigyorog rám. Hú ba', egy full pöpec metál meggy bordó A Manta áll a helyén. Erre csörög a telefonom: "Ébresztőőőő!!!". Na, hogy az úristenit, de szép álom volt... :rolleyes: :D :) :) :)
hening Elküldve December22, 2008 Elküldve December22, 2008 Csodálatos volt az estém, "elő-karácsonyi feeling", betakarmányoltam nagyjából jó fél kiló tepsis süllőt, finom is volt. Aztán hajnalban felkelek, össze szedem magamat, megyek a garázsba a mocimért erre az astra sehol. Nagy megijedés, a kutya meg tőlem. A zöld 2 szeme helyett 4 vigyorog rám. Hú ba', egy full pöpec metál meggy bordó A Manta áll a helyén. Erre csörög a telefonom: "Ébresztőőőő!!!". Na, hogy az úristenit, de szép álom volt... :) :D :) :) :D Én meg Monza-val szoktam álmodni. 3 liter Dual Ram. Hmmmmmmm. :rolleyes: :D :D :D
Guest Sanci Elküldve December22, 2008 Elküldve December22, 2008 Ez 3.8 v8 volt, legalábbis a hátulján ott vigyorgott a kis ezüst dekor. Sajna "nem volt időm" kipróbálni... :rolleyes:
Korzika Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 Ünnepi készülődés! :rolleyes: Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Guest Sanci Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 Gondolom. :rolleyes: Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Endlos Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Ez 3.8 v8 volt, legalábbis a hátulján ott vigyorgott a kis ezüst dekor. Sajna "nem volt időm" kipróbálni... :rolleyes: Én meg egy nagy sötétződ F-asztrakombiról álmodok :DDDDDD
Endlos Elküldve December26, 2008 Elküldve December26, 2008 Hogy mire képes egy kadett, és hogy mennyire süllyed meg a hátsó rugó a sarokülőgarnitúra összes részletét tartalmazva a Halászbástya tövében lejtőn seggel lefelé: És hogy épségben, ( a bútor is) hazaértünk autópálya este7től éjjel 1ig 70-nel szembefújó hóban a pesti részen. Ez már itt a lugas alatt fotóztam másnap reggel: Ja és 5 éven belül már másodjára szakadt ki a műanyag légterelő a hátsó ablak mögül, ijesztő robajjal csinálja, és meg sem találtam. (najó az odafelemenet volt, és nem 70nel repítettem)
Opelosfater Elküldve December26, 2008 Elküldve December26, 2008 Mi ez a nagy kihaltság? :rolleyes: BIZTOS CSAK ÁLMODOD TÁNYLEG MÁR FELÉBREDTÉL
Korzika Elküldve December26, 2008 Elküldve December26, 2008 Úgy ne járnánk mint a dínók! :rolleyes: (jött egy kisbolygó,becsapódott és ők meg kihaltak)
Korzika Elküldve December26, 2008 Elküldve December26, 2008 :) Volt egy kis duplázás itt,biztos a sör miatt! :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve December27, 2008 Elküldve December27, 2008 Üdv cartársak! Túléltétek a karácsonyi lakmározást? :) Apropó, Debrecenben lesz valami eksön mostanában? :rolleyes:
Endlos Elküldve December27, 2008 Elküldve December27, 2008 Üdv cartársak! Túléltétek a karácsonyi lakmározást? :) Apropó, Debrecenben lesz valami eksön mostanában? :rolleyes: Háthallod tényleg ott volt a tábla Ebes után (Debrecen felé) hogy Földes felé lemenet, ahogy Gyömbi emlékezett. Ott le is mentünk, aztán megnéztük térképen, bizony annál a körforgalomnál csak pár km lett volna. Hajdúszoboszló duplája Debrecentől. Legalábbis térképen. Remélem, azért nem baj, hogy így felzavartunk a semmiért. Mellesleg megyünk holnap délután korizni (nem nagyon tudunk), belecsempészünk egy kis zsírégetést a sok fincsi ünnepi kaja után, ha valakit érdekel, holnap telefonban elér. A tóciba megyünk, ha nyitva lesz, bár a net szerint igen.
Guest Sanci Elküldve December28, 2008 Elküldve December28, 2008 No problemo ombre, attól függetlenül bejöhettetek volna :) amúgy szoboszló körforgótól olyan 20 km. Hozhattál volna egy kis havat nemvidékről, azon én is koriznék -az astrával :) :rolleyes:
Recommended Posts