Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Tegnap jártam feléd és majdnem felcsörögtelek, hogy vagy-e csak szám híján nem nagyon ment...
_Seth_ Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Tegnap jártam feléd és majdnem felcsörögtelek, hogy vagy-e csak szám híján nem nagyon ment... Priviben elküldöm... a nem veszem fel annak 1000 oka lehet szólok még most :D Sulitól kezdve odáig, hogy alszom akár délben is vagy éppen úton vagyok :D Ui.: Vasárnap du 2 hétfő hajnal 1 között mentem vele egy "kicsit" böszörmény-debrecen-nyíregy-miskolc-ózd-pest-fehérvár-debrecen-böszörmény ;) Gond nélkül ment minden, a tempomat a legjobb :P Ui. 2: leadtam az autót vezérlés-tömítés cserére.... délután megyek is érte :D
Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Nekem is jó a tempomatom! Ráteszem a gázra a tappancsot, beállok egy tempóra és nem nagyon eresztek belőle se fel se le csak ha muszáj. De ezt már Berlina cimbi és Mantababy tudja a legjobban, milyen is engem követni éjszaka :D
mantababy Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Nekem is jó a tempomatom! Ráteszem a gázra a tappancsot, beállok egy tempóra és nem nagyon eresztek belőle se fel se le csak ha muszáj. De ezt már Berlina cimbi és Mantababy tudja a legjobban, milyen is engem követni éjszaka :P követni a hátsólámpát igencsak adrenalinnövelő esemény :D éjjel, zuhogó esőben. de túl lehet élni! ;)
Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 követni a hátsólámpát igencsak adrenalinnövelő esemény :D éjjel, zuhogó esőben. de túl lehet élni! ;) :P :D :D :D :D De jó volt, nem? :D :P
Endlos Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Aham! Immobiliseres alapból az autó? Ez hogyan működik benne? A gyári kulcsot nem sajnálom, a jelenlegi riasztója vacak, a riasztó-kpzár pároshoz is csak 1 távirányítóm van az is elég viharvert, ki van kopva nagyon. Hadd szóljak hozá én is egy értékeset, hogy dögöélne meg az, aki kitalálta ezt a sok szar biztonsági kütyüt. A betörőket úgysem állítjha meg, csak arr ajók, hogy a gazda életét nyomorítsa meg, úgyhogy amint alkalmam lesz rá, kikötöm az immobilisert, ajánlom neked is Jani, semmire nem jó. Mellesleg úgy jösz rá, hogy van-e benne, ha kinyitod úgy. hogy nem kulccsal (ami eleve már hülyeség, csak roncsolással megy) akkor elfordítod az indításra a kulcsot, és nem történik semmi, az önindító nincs kapcsolatban a z akksival. Mellesleg a miénk akkor is lezár, ha 2 percnél tovább marad nyitva vmeik ablak, vagy ajtó.
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Elküldve November12, 2008 Egyébként egy immót egy jófajta hangszóró-mágnessel is át lehet verni. :lol:
mackosajt Elküldve November12, 2008 Elküldve November12, 2008 Egyébként egy immót egy jófajta hangszóró-mágnessel is át lehet verni. :lol: Na erre kíváncsi vagyok, hogy hogyan.
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Elküldve November12, 2008 Csak olvastam róla de a szerző szerint (aki mellesleg autótolvaj) Opeleket simán le lehet nyúlni ilyen módon.
Endlos Elküldve November12, 2008 Elküldve November12, 2008 Remélem azért megbocsájtjátok dühkitörésemet :lol: Nahh jó hír kész van a mintapéldány a naptárból, viszem Kecskemétre, vagy küldöm, vagy még nemtudom. Lényeg, hogy meg lehet nézni élőben is.
Guest Sanci Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Remélem azért megbocsájtjátok dühkitörésemet :lol: :lol:
Endlos Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 :lol: Mármint ez az Immobiliseres témára való reakciómra vonatkozik. :-)) (dögölne meg mind, stb..........)
Guest Sanci Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Jaa, hát kikapjuk belőle a kócmócot azt nem lesz vele több gond! :lol: :lol:
_Seth_ Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Nem kapunk ki semmit sem :lol: Megjött a bicskakulcs, ablakemelő modul (ehh... van benne gyárilag is de már mind...). Talán köv hétvégére KÉSZEN lesz az autó :) Jah: alánéztünk az autónak: teleszkópokon, rugókon felirat, sorozatszám, matrica és egy szó: "irmscher" :lol: Hátsólámpát megkerestem a neten: irmscher :P Motorgenerál kész :P
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Nem a tiedből, az Endloséból. :lol: Mit csinál(tat)sz te vele, hogy hetekbe telik míg elkészül? :lol:
_Seth_ Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Nem a tiedből, az Endloséból. :lol: Mit csinál(tat)sz te vele, hogy hetekbe telik míg elkészül? :lol: Egyszer megvolt a vezérlés, olaj, szűrők cseréje most jön a check lámpa ellenőrzése azaz hibakódok olvasása, azok javítása ha szükséges, kap új tömítéseket, gumiharangokat, szilenteket ahova kell utána pedig elszórakozik a hifi berakásával, kábelezésével utána játszat egy kicsit a riasztóval, ablakemelő modullal, kpzárral, dudával, ködlámpába xenon berakással, izzók cseréje pár helyen.... tehát még van vele munka bőven mire teljesen készen lesz :)
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 :lol: Jesszus, én hirtelen megelégednék egy tökéletes fényezéssel is. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Szép lista! :lol: Én meg a Senatoron indítok egy lakatolással, aztán folytatódik kuplungfelújítással, motorcserével (3.0 12V helyett 3.0 24V), lengéscsillapító cserével, új fényezéssel (marad a fehér, csak valami szebb fehéret szeretnék, pl finom ezüst beütéssel), totális beltér cserével (szőnyeg, tetőkárpit, ülések, ajtókárpitok, műszerfal), elektronika felújítással (szinte minden van benne, de semmi sem működik), és itt a kocsi nagyjából kész is. Jöhet a papírmunka. Meg kell keresnem az üzemben tartót, kérni kell egy meghatalmazást, hogy eltoljuk műszakira és zöldkártyára. Ha ez megvan, akkor meg kell keresni a tulajt (nehéz, mert más szerepel a forgalmiban, és más az okmányirodában), írni kell egy adásvételit, el kell kérni a törzskönyvet, ha nincs meg, akkor újat kéretni az okmányirodától (ide kell egy belsős ember a tulajgaliba miatt). Ezután már csak egy eredetvizsga kell. Remélem elég a csókának, ha az eredeti motor csak kint van a garázsban. Nincs kedvem kivenni az újat, betenni a régit, aztán ha elment, akkor visszarakni. Szóval ide is ismi kellene. :lol: Ezután már csak át kell íratni, és kezdődhet a Manta kálváriája. :)
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Hozd a cuccot és megcsináljuk... :lol:
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Hozd a cuccot és megcsináljuk... :lol: Ocsmányirodában dolgozol? :lol:
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Ocsmányirodában dolgozol? :lol: Háát, ahogy vesszük, van por, füst, tv, kávé, laptop, és hadd ne soroljam mi tartozik egy aszfaltkeverő szerkezethez... Corsikának mondtam egyébként.
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Aszfaltkeverő? Hű, az tényleg ocsmány! :lol:
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Nemiiis! Persze ha nem holt retkes... :lol:
Korzika Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Nem kell már a felújítás,mert megvették a zöldet. Viszont most meg keresek max 1 millióig automataváltós ,megkímélt,keveset futott stb... Opelt.Lehetőleg Astrát. Minden segítséget előre is köszönök...lehet hívogatni az ismerős kereskedő stb.. haverokat! :lol:
Recommended Posts