mackosajt Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Ha a pálcán jó helyen van, akkor a jeladó ad hibás jelzést. Előfordul. Annyiból jó, hogy legalább nem felejti el az ember ellenőrízni a szintet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Milyen olaj van amúgy benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Nna kérem, megoldottam mint a Gordiuszi csomót. :D Tökéletes a centrál záram, működik távirányítóval és kulccsal is, nehogy meg####asson -csak egy kicsit jobban szétszedni meg kötözködni kellett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Nna kérem, megoldottam mint a Gordiuszi csomót. :D Tökéletes a centrál záram, működik távirányítóval és kulccsal is, nehogy meg####asson -csak egy kicsit jobban szétszedni meg kötözködni kellett. ;) Gra tula tulaj nak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszi67 Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Milyen olaj van amúgy benne? No ezt még a kereskedő sem tudta pontosan megmondani. A színe tiszta mert volt egy papírzsepis teszt mikor néztük, de adott egy liter 5W-40-es Castrol TXT-t souvenirba, hogy azzal nyugodtan lehet pótolni ha fogyna. A hozzá öntött kb . egy deci amúgy valószínűleg használt, mert ma semmi baja nem volt az új "társnak". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 No ezt még a kereskedő sem tudta pontosan megmondani. A színe tiszta mert volt egy papírzsepis teszt mikor néztük, de adott egy liter 5W-40-es Castrol TXT-t souvenirba.... Ajajj, már nem jól kezdte az a fazon. Érdemes lenne egy olajcsere még ha tiszta is a színe, egyébként X-es motoroknak nem a legjobb az 5w-s olaj (ezért is jelezhetett a BC), inkább 10w-40 vagy ha jobban van zavarászva akkor 10w-60 ildomosabb. Kinek mi tetszik (castrol, metabond, valvoline, egyéb ) de javaslom a Mobil Special S 10w-40-et -nekem bevált, ha netán 150-200 ezer km fölött van akkor pedig 15w-s. Pedig a TD szereti enni az olajat de lassan cseréhez érek és vagy 5-6 decit tettem utána míg a Castrol Magnatec Turbo Diesel 10w-40-ből addigra benyelt 1.5-2 litert is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 No ezt még a kereskedő sem tudta pontosan megmondani. A színe tiszta mert volt egy papírzsepis teszt mikor néztük, de adott egy liter 5W-40-es Castrol TXT-t souvenirba, hogy azzal nyugodtan lehet pótolni ha fogyna. A hozzá öntött kb . egy deci amúgy valószínűleg használt, mert ma semmi baja nem volt az új "társnak". Az enyémbe is ez az 1,6 16V motor van és abba 10W40- es olaj kell mert gyárilag laza illesztésű a motor ,ezért sűrűbb olaj kell neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszi67 Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Az enyémbe is ez az 1,6 16V motor van és abba 10W40- es olaj kell mert gyárilag laza illesztésű a motor ,ezért sűrűbb olaj kell neki! Hálás köszönet az infóért, még jó, hogy csak kb. 1 decit öntöttem belé. Nézek is holnap megfelelő olajat hozzá. (...144 ezer van benne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Hálás köszönet az infóért, még jó, hogy csak kb. 1 decit öntöttem belé. Nézek is holnap megfelelő olajat hozzá. (...144 ezer van benne) Nem akarom ajánlani magam, de hívj fel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Nem akarom ajánlani magam, de hívj fel! :D Metabond? De kár, hogy baszott drága. Mennyi lenne most egy profi 10W40-es 4L? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 5 liter, és 7ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Metabond? De kár, hogy baszott drága. Mennyi lenne most egy profi 10W40-es 4L? Nálunk az srs-nél ennyibe van. márha ez a fajta érdekel. ;) Csak user kedvezményem van :D asszem. Korszerű, szintetikus bázisú, magas teljesítményszintű, kiváló minőségű többfokozatú motorolaj. Alkalmas a legszigorúbb feltételek mellett működő nagyteljesítményű modern, 1990-es években fejlesztett benzin-, gáz- és turbó- feltöltésű dízelmotorok kenésére. Minden ilyen személy- és kishaszongépjárműben, amelyet még nem részecskeszűrővel szereltek. Energiatakarékos motorolaj, könnyű motorfutást biztosít, így csökkenti az üzemanyagfogyasztást. Nagyteljesítményú, magas fordulatú motorokba kifejezetten ajánlott. Könnyű hidegindítás, még a téli időszakban is! Meghosszabbítja a katalizátor élettartamát. Specifikációk SAE: 10W40 API: SL/CF ACEA: 2004 A3/B4 MB 229.1 VW 500.00 VW 505.00 RENAULT Árak: Bolti ár: 1 liter: 1.760 Ft 5 liter: 7.920 Ft User ár 5%: 1 liter: 1.670 Ft 5 liter: 7.524 Ft Törzsvásárlóknak 20%: 1 liter: 1.410 Ft 5 liter: 6.340 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Melinda! Csak nem marketingezel? :D Amúgy az a 20%-os ár azokra igaz, akik kifizetik pluszban a törzstagságot, ami 2*5 liter árának felel meg. Mellesleg az a baj, hogy félnek az emberek, és inkább megveszik a hamisított Castrolt, mert hát annak neve van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Én meg valami felújítót vagy ilyesmit raknék a motorba.Prolong vagy Restore Engine,tegyem vagy ne?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Én meg valami felújítót vagy ilyesmit raknék a motorba.Prolong vagy Restore Engine,tegyem vagy ne?? :D felújítónak szerintem gépműhely ;) a többi közel nem megoldás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Dobj bele 2 flakon STP-t és olyan kompresszió lesz benne mint újkorában se volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Dobj bele 2 flakon STP-t flakonnal együtt? :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Dobj bele 2 flakon STP-t és olyan kompresszió lesz benne mint újkorában se volt. :D És amikor az lekopik, akkor majd minden jó lesz. Ezek a plusz felületek veszélyesek ám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Biztos írtam már,hogy egy haveromnak 1000-es C Corsája van és oktat vele,most 280 000 km ;) van benne felújítás nélkül és a kopó alkatrészeken kivül alig kellett hozzányulnia. Ő Restoret használ és a multkor kinyomta az olajgombán keresztül az összes olajat a motor,de semmi baja nem lett .Azt mondták neki a szerelők,hogyha nem lett volna a Restore,akkor megnézhette volna magát! Tudom,hogy a rendszeres 7-8000 km-es jó minőségű olajcserét nem pótolhatja semmi,de ha már az előző tulajok ki tudja mikor cseréltek olajat,a motor pedig így hang alapján eléggé kopott lehet,csak megpróbálok valamit időlegesen. Úgyis cserés lesz a gép hamarosan(venné már meg valaki),mert végülis Endlosnak lesz igaza ,automata váltóst :P kell vegyünk(akár szeretem akár nem)! Bettinek ugyanis nem nagyon bírja a műtött bal lába a kuplungolást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Melinda! Csak nem marketingezel? :P Amúgy az a 20%-os ár azokra igaz, akik kifizetik pluszban a törzstagságot, ami 2*5 liter árának felel meg. Mellesleg az a baj, hogy félnek az emberek, és inkább megveszik a hamisított Castrolt, mert hát annak neve van. :D ááááááá. Csak az Street racing clubba benne voltam és én is kipróbáltam a metabond váltóolajat. sajna nem sokáig élvezhettem a jótékony hatásait, mert kb 2 hét alatt elszórta a szimering miatt :D . De igaz ,hogy nem ócsó, én is mólósat meg lukoilosat használok a mociba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Megvan az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Gratula! Sok baleset és probléma mentes km-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Köszönöm! Már 122 balesetmentes kilométer meg is van :D kép Nagyon tetszik, sok extra, kényelem, a motor is jó (már tudok vele tempósan elindulni is ha kell, van ebben erő csak én voltam béna de azért a kadett valahogy közvetlenebb volt de ez sokkal jobb ;) ). És nagyon szép!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Szépségben a b Vectra lenyűgöző, talán egy GSi, vagy egy OPC tudja felvenni vele a harcot ebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Szépségben a b Vectra lenyűgöző, talán egy GSi, vagy egy OPC tudja felvenni vele a harcot ebben. Nekem most ez a no1 :D Utaltam mote tagságira, írtam emynek is most már csak várnom kell ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts