Lujdzsi Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Bizony hogy nincs, szóval ha kell valakinek a könyv csak üzenjen. Ja és még mielőtt rosszra gondolnál, nem összetört a kocsi hanem eladtam. Kicsit fájt a szívem de muszáj volt. :lol:
Endlos Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Bizony hogy nincs, szóval ha kell valakinek a könyv csak üzenjen. Ja és még mielőtt rosszra gondolnál, nem összetört a kocsi hanem eladtam. Kicsit fájt a szívem de muszáj volt. :lol: Szegény Lajos, együttérzek veled, és venned kellet egy rossz H-Asztrát, vagy C-Mercit. :-(( :-DDDDDDDDDD
Lujdzsi Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Ó nem nem, Endlos a helyzet ettől kicsit egyszerűbb. Mindösszesen csak munkanélküli lettem. És az első amit pénzé tudsz tenni a kocsi. Mármint az enyém az volt . Ha hiszed ha nem 2 percig volt fent a hsználtauto.hu-n és már hívtak is pestről. Szóval ennyi.És korán sem olyan mókás a helyzet mint azt gondolod.
mackosajt Elküldve Október6, 2008 Elküldve Október6, 2008 Lujdzsi, most nem irigyellek. Szurkolok, hogy mielőbb sikerüljön találnod valamit. :lol: én meg elvonulok pár napra. Ha már majd gép elé ülhetek nyugodtan, jelentkezem. "Indul a mandula!" :lol:
adorjant Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Bizony hogy nincs, szóval ha kell valakinek a könyv csak üzenjen. Ja és még mielőtt rosszra gondolnál, nem összetört a kocsi hanem eladtam. Kicsit fájt a szívem de muszáj volt. :lol: meg sem fordult a fejemben,hogy összetörted. egy F16-os pilóta nem hibázik :lol: tudom hogy nehéz helyzetben vagytok,teljesen megértem az eladást. remélem hamar találsz munkát!
Lujdzsi Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Köszi Tomi ! A meló projekten meg rajta vagyok. :lol:
Endlos Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ha hiszed ha nem 2 percig volt fent a hsználtauto.hu-n és már hívtak is pestről. Miért ne hinném? Gondoltam, kicsit feldobom a labdát, de ezek szerint most nem éppen alkalmas pillanatban, bocsi. Mondjuk én nem féltelek, jobb melód lesz, mint az előző volt.
adorjant Elküldve Október9, 2008 Elküldve Október9, 2008 joóó napot! kipuffrendszer felkerült már sanci kollega?
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Elküldve Október9, 2008 te pumpáltál? :lol: Neeem, én csak cseréltem és ez a bújkálás nem ugyanaz mint az erdőben szóval nyögvefekvés lett a vége.
Endlos Elküldve Október9, 2008 Elküldve Október9, 2008 A Tesco parkolóban Unixos ingyenes állapotfelmérés van.
Lujdzsi Elküldve Október11, 2008 Elküldve Október11, 2008 Az én állapotomat is felmérik? Mert akkor kössék fel a gatyát ! :lol:
Endlos Elküldve Október11, 2008 Elküldve Október11, 2008 Az én állapotomat is felmérik? Mert akkor kössék fel a gatyát ! :lol: Nesze neked Luigi:
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Elküldve Október11, 2008 Na ki nyert? :-) Te ezen csodálkozol? :lol: :lol:
Korzika Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Laci,hogy vagy már?Itthon vagy,mi volt a kórházban?
mackosajt Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Hali! Itthon vagyok. Aktívan pihenek. Múlt kedden vigyorogva jöttem ki a mandula műtét után a műtőből, aztán még 1 órán át tartott ez az állapot. Azóta fáj, ha nevetek, de már egyre kevésbé. Kedden voltam kontrolon, minden rendben a sebnél. Szombaton házidoki, addigra meg a korábban kialakult dolgoknak is el kéne múlnia. Eddig nem biztos, hogy elmúltak. Pihenés közben ugye nehezen jár a lábam, hogy tudjam, hogy bírok járni.
Korzika Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Rendbe jön az ,tuti!A forralt bor felváltva hideg sörrel biztos jól hatna rá. Az olyan a toroknak mint a testnek a szauna! :lol:
Endlos Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Rendbe jön az ,tuti!A forralt bor felváltva hideg sörrel biztos jól hatna rá. Az olyan a toroknak mint a testnek a szauna! :lol: Húbazd komoly vagy :-/ Te megcsinálnád? :-) Luidszinak meg annyit mondanék, habár nemhiszem, hogy olvasni fogja, ritkán jár erre. És tudom, hogy ezzel most nem segítek a te bajodon, de én direkt emiatt tartom a régi autót. Az esetleges munkanélküliség esetén nem kell eladni, mert a fenntartása minimális. Sőt jövőre már nem hobby autó kategóriába tartozik Bull, hanem Veteránként még kevesebb lesz az éves biztije. (kb. 10E Ft) Így nem vész kárba a sok munka, amit az ember bele fektet, hogy saját ízlésére alakítsa az autót. Persze ez nem érvényes mindenkire, pl. a TEVA-dolgozóknak majdnem biztos a sorsuk :-))
mackosajt Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Megnyugtattál Zoli! :lol: Majd kiderül, mit hoz a holnap. :lol:
Korzika Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 Húbazd komoly vagy :-/ Te megcsinálnád? :-) MEG! :lol: :lol: (mandulaműtét nélkül )
adorjant Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 MEG! :lol: :lol: (mandulaműtét nélkül ) :lol: :lol: :lol: :D :D
mackosajt Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 MEG! :lol: :lol: (mandulaműtét nélkül ) És műtéttel? ma reggel jó kis füstölt főtt császárt ettem reggelire... hát... még az is picit csípte a torkom. Utálom már ezt a szitut. Szeretem a csípős kajákat, de nem ehetek még olyanokat.
Recommended Posts