Lujdzsi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Bizony hogy nincs, szóval ha kell valakinek a könyv csak üzenjen. Ja és még mielőtt rosszra gondolnál, nem összetört a kocsi hanem eladtam. Kicsit fájt a szívem de muszáj volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Bizony hogy nincs, szóval ha kell valakinek a könyv csak üzenjen. Ja és még mielőtt rosszra gondolnál, nem összetört a kocsi hanem eladtam. Kicsit fájt a szívem de muszáj volt. :lol: Szegény Lajos, együttérzek veled, és venned kellet egy rossz H-Asztrát, vagy C-Mercit. :-(( :-DDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ó nem nem, Endlos a helyzet ettől kicsit egyszerűbb. Mindösszesen csak munkanélküli lettem. És az első amit pénzé tudsz tenni a kocsi. Mármint az enyém az volt . Ha hiszed ha nem 2 percig volt fent a hsználtauto.hu-n és már hívtak is pestről. Szóval ennyi.És korán sem olyan mókás a helyzet mint azt gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Lujdzsi, most nem irigyellek. Szurkolok, hogy mielőbb sikerüljön találnod valamit. :lol: én meg elvonulok pár napra. Ha már majd gép elé ülhetek nyugodtan, jelentkezem. "Indul a mandula!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Bizony hogy nincs, szóval ha kell valakinek a könyv csak üzenjen. Ja és még mielőtt rosszra gondolnál, nem összetört a kocsi hanem eladtam. Kicsit fájt a szívem de muszáj volt. :lol: meg sem fordult a fejemben,hogy összetörted. egy F16-os pilóta nem hibázik :lol: tudom hogy nehéz helyzetben vagytok,teljesen megértem az eladást. remélem hamar találsz munkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Köszi Tomi ! A meló projekten meg rajta vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ha hiszed ha nem 2 percig volt fent a hsználtauto.hu-n és már hívtak is pestről. Miért ne hinném? Gondoltam, kicsit feldobom a labdát, de ezek szerint most nem éppen alkalmas pillanatban, bocsi. Mondjuk én nem féltelek, jobb melód lesz, mint az előző volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 joóó napot! kipuffrendszer felkerült már sanci kollega? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Még a vízpumpa is. Érzi is a derekam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 te pumpáltál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 te pumpáltál? :lol: Neeem, én csak cseréltem és ez a bújkálás nem ugyanaz mint az erdőben szóval nyögvefekvés lett a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 A Tesco parkolóban Unixos ingyenes állapotfelmérés van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Megvan a 134 ezredik km. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Az én állapotomat is felmérik? Mert akkor kössék fel a gatyát ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Az én állapotomat is felmérik? Mert akkor kössék fel a gatyát ! :lol: Nesze neked Luigi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Na ki nyert? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Na ki nyert? :-) Te ezen csodálkozol? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Laci,hogy vagy már?Itthon vagy,mi volt a kórházban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Hali! Itthon vagyok. Aktívan pihenek. Múlt kedden vigyorogva jöttem ki a mandula műtét után a műtőből, aztán még 1 órán át tartott ez az állapot. Azóta fáj, ha nevetek, de már egyre kevésbé. Kedden voltam kontrolon, minden rendben a sebnél. Szombaton házidoki, addigra meg a korábban kialakult dolgoknak is el kéne múlnia. Eddig nem biztos, hogy elmúltak. Pihenés közben ugye nehezen jár a lábam, hogy tudjam, hogy bírok járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Rendbe jön az ,tuti!A forralt bor felváltva hideg sörrel biztos jól hatna rá. Az olyan a toroknak mint a testnek a szauna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Rendbe jön az ,tuti!A forralt bor felváltva hideg sörrel biztos jól hatna rá. Az olyan a toroknak mint a testnek a szauna! :lol: Húbazd komoly vagy :-/ Te megcsinálnád? :-) Luidszinak meg annyit mondanék, habár nemhiszem, hogy olvasni fogja, ritkán jár erre. És tudom, hogy ezzel most nem segítek a te bajodon, de én direkt emiatt tartom a régi autót. Az esetleges munkanélküliség esetén nem kell eladni, mert a fenntartása minimális. Sőt jövőre már nem hobby autó kategóriába tartozik Bull, hanem Veteránként még kevesebb lesz az éves biztije. (kb. 10E Ft) Így nem vész kárba a sok munka, amit az ember bele fektet, hogy saját ízlésére alakítsa az autót. Persze ez nem érvényes mindenkire, pl. a TEVA-dolgozóknak majdnem biztos a sorsuk :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Megnyugtattál Zoli! :lol: Majd kiderül, mit hoz a holnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Húbazd komoly vagy :-/ Te megcsinálnád? :-) MEG! :lol: :lol: (mandulaműtét nélkül ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 MEG! :lol: :lol: (mandulaműtét nélkül ) :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 MEG! :lol: :lol: (mandulaműtét nélkül ) És műtéttel? ma reggel jó kis füstölt főtt császárt ettem reggelire... hát... még az is picit csípte a torkom. Utálom már ezt a szitut. Szeretem a csípős kajákat, de nem ehetek még olyanokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts