Endlos Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Szerintem jó választás a H Astra Caravan,nekem is az tettszik a H sorozatból( a 3 ajtós GTC-n kivül persze),a 4 ajtós szép,az 5 ajtós nekem nem tecc! Viszont a magam részéről dízelt biztos nem vennék. Már nincs meg az olcsó üzemanyag előnye(kivéve,ha okosba nem tudsz szerezni),ezek az újabb csúcsig felhúzott dízelek már nem is olyan tartósak mint a régi szívók,ha a turbó részen valami romlik az sok pénzt elvisz.Mondjuk az Opel alkatrészek a többihez képest olcsóbbak ezt hozzá kell tenni. Én inkább nagyobb benzinest vennék,és akkor még E85-el is járhatsz,ami olcsóbb mint a gázolaj. Télleg van már Debrecenben olyan kút ahol árulják? Mi is lenne az? E85? Hát Audi 1,8T után tényleg családias lesz a Hasztra Dízel, bár mivel új autó, lehet, hogy még sportosabbnak is fogod érezni. Javasolnám neked, hogy itt fórumon belül keress olyan topicot, ahol konkrétan iesmi dolgokról van szó, és akkor esetleges típushibákról is tudakozódhacc, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Videó tegnapról: Tokaj - Penny parkoló Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 na a képeket már megnéztem,de a youtube le van tiltva itt bent <_< a kadett volt az apartman? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Na most te adod az ívet? :-DDDDDDD ott segítek ahol tudok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 ott segítek ahol tudok <_< ööö.... zsaruk azt mondták, lehet kikérik a felvételt, ha már pont ott van egy kamerája az ejonnak. Elvileg látszania kéne legalább a csögnek, mert tuti a sorompó és a kocsim közé tolatott be. Azé köcce, hogy megkérdezted. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 na a képeket már megnéztem,de a youtube le van tiltva itt bent <_< a kadett volt az apartman? :huh: :D Akkor majd azt is lesd meg. Ja, nem semmi a két csávó. Legurulnak pestről pénz nélkül, jó merszük van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Pár rövid videó ami a Penny parkolóban készült: Berlina Endlos Én Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 otthon megnéztem :huh: a smart mókás :D küldök priviben valamit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 otthon megnéztem :D a smart mókás :D küldök priviben valamit <_< Hát ha még élőben láttad volna milyeneket nyikkant, mindenkin a röhögőgörcs volt! :huh: Ja, nem rossz, igazándiból csak azért nem tudtam értelmesen megforgatni mert szűk volt a hely, így is a harmadik körnél majdnem szegélyt fogtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Blitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Akit érdekel, közlöm, hogy befekszem a klinikára. talán ott kiderítik, mitől vagyok még mindig beteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ott jó kezekben leszel abban biztos lehetsz!Családi tapasztalatból állíthatom! Gyógyulj meg minél hamarabb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Köszi. Igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 endlosnak mackó,most akkor mivan? mintha valami másik topikban azt írtad volna,hogy megvan a betegség <_< vagy benéztem valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Eddig úgy volt, de most már inkább nem találgatnak, hanem alaposabban kivizsgálnak. Tudod, szemfenék vizsgálat végbélen keresztül és hasonlóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 A te esetedben sem kapkodnak... Meg van a véleményem, de megtartom magamnak. Aztán gyógyulj meg mihamarabb!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 azon leszek. Majd jövök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Mielőbbi gyógyulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Még pár fotó Tokajról: katt. Keresgetni kell közte mert vegyes, több oldalon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 mennyien voltatok? hol volt a szállás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 mennyien voltatok? hol volt a szállás? Őszintén szólva nem számoltam meg a személyek számát, jobban érdekelt a hangulat. Az én fotóim, ebből kiderül szerintem hol aludtunk. Apropó, Debrecenben hol tudnak műanyag lőköst hegeszteni a legolcsóbban és legjobb minőségben? Csajé már megint megtörte a Pandát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ilyenek ezek a kaszkadőrlányok! :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csajé már megint megtörte a Pandát... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csajé már megint megtörte a Pandát... Ha eladnátok ,akkor utána már grizzlyt vagy jegesmedvét vegyetek neki legalább! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Lehet jobb lenne... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts