Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Igen pedig tegnap már úgy nézett ki, hogy pihenő egy időre. Elfelejtették befizetni a villanyszámlát de az eon nem felejtette el lekapcsolni és leplombázni a szakaszolót bár estére visszakapcsolták pedig kezdtem örülni, hogy szabad a hétvége és go Tokaj. Hogy bírjuk? Hát be van kapcsolva a klíma fűtésre és van bent 21 fok szóval elviselhető. Szia Sörös Sanyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hát bújjatok össze! Én mondjam meg, hogy nem fázik két ember? :lol: háde reggelig? :D <_< :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Szia drusza, meg többiek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Szia drusza, meg többiek! <_< nemhelló :huh: mikor jársz már erre? vagy majd ha kész lesz a manta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Meg is lepődtem, hogy ezen az őszön nem te panaszkodsz rá először. :lol: Tudok én még meglepetést okozni! :D háde reggelig? :D <_< :D :huh: Mivan? Öreg vagy már hozzá, hogy nem bírod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 háde reggelig? :D <_< :D :huh: Jaj, de rossz vagy! Én úgy gondoltam, hogy bújjatok össze, és terítsetek magatokra még egy takarót! De szexmániás vagy! Fúj! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 háde reggelig? :D <_< :D :huh: Aki bírja az bírja, aki nem -ásva a sírja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mivan? Öreg vagy már hozzá, hogy nem bírod? :D aludni is szeretek :P Jaj, de rossz vagy! Én úgy gondoltam, hogy bújjatok össze, és terítsetek magatokra még egy takarót! De szexmániás vagy! Fúj! <_< :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 mikor jársz már erre? vagy majd ha kész lesz a manta? :huh: KB. Node hamarosan kész lesz. Új projekt koordinátort találtam, aki jóárasítva managereli a munkát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 KB. Node hamarosan kész lesz. Új projekt koordinátort találtam, aki jóárasítva managereli a munkát. :huh: hamarosan? én csak csekély néhány éve vagyok tag,de akkor is ezt mondtad :D most milyen fázisban tart? kiírtad a tendertet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Aludni! Azt majd ráérsz öregen is! Sanyi! júpíszí átvette a mantákat? Reklámban fognak szerepelni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 hamarosan? én csak csekély néhány éve vagyok tag,de akkor is ezt mondtad :D most milyen fázisban tart? kiírtad a tendertet? <_< Olyan fázisban, mint tavaly augusztusban. Akkor letettem, azóta csak március 15.-én lett beindítva. Node januárban. Hohohó! :D (Tudom, tudom, ez már a 4. január, ami hohohó :lol: ) Sanyi! júpíszí átvette a mantákat? Reklámban fognak szerepelni? :D Ez a projekt még tárgyalás alatt áll, ezért a szerződéskötés, illetve a munka megkezdése időpontjáig nem áll módomban többletinformációt szolgáltatni a kedves érdeklődőknek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ez a projekt még tárgyalás alatt áll, ezért a szerződéskötés, illetve a munka megkezdése időpontjáig nem áll módomban többletinformációt szolgáltatni a kedves érdeklődőknek. <_< az új terelőszöveg :huh: Sanyi,neked még mindig a 2600XT vga kártyád van? manapság elég még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Csak CoD2-t játszottam vele, fórumhoz, TV-hez bőven elég volt. De a múlt héten volt egy biznicem, így most egy ATI Radeon™ HD 3800 Series (256 MB) kártyát használok. A CoD2 ezen sem rosszabb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 cod2re az integrált hd3200-m is elég <_< de a 3850,amivel most te nyomod,az a bestbuy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Az az igazság, hogy amire nekem kell, arra jó volt az NVidia Quadro FX1100 is. Most pl a Hard Truck 2-vel támadt kedvem játszani. Az egyetlen bibi vele, hogy nem XP kompatibilis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 XP,bahhhhhhhhh <_< kiscsikó koromban én is szerettem a kamionos játékokat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 kiscsikó koromban én is szerettem a kamionos játékokat <_< Én már unom -mármint az anyagkiadást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 kiscsikó koromban... Akkor már tudom, miért nyerítesz ha röhögsz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Pedig fííííínom! Egyik cartársunknak jutott is belőle, épphogy kilátszódtak a xenonjai a füstfelhőből. :D Legutóbb még nem láttam, hogy füstölne. Mióta füstöl? hamarosan? én csak csekély néhány éve vagyok tag,de akkor is ezt mondtad :huh: most milyen fázisban tart? kiírtad a tendertet? <_< Na most te adod az ívet? :-DDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Legutóbb még nem láttam, hogy füstölne. Mióta füstöl? Nem mióta hanem mikor. Mikor padlózom. Na de majd holnap megtudod ha már ilyen szépen megkértél... :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
A tudatlan Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sziasztok! Én tanácsot, vagy eligazítást szeretnék kérni, hogyan lehet fórumot, vagy témát, vagy ehhez se értek mit nyitni...., szóval kérdést feltenni az itt Lakóknak? Kibic vagyok az OPEL-ben, tizen évig audikat nyúztam, belefáradtam az öreg kocsi miatti izgalmakba és a folyamatos váratlan kiadásokba, Barátom nagy matematikus és azt szorozta ki évekkel ezelőtt, hogy OPEL-t venni nagyon okos. Amikor átérezte a parámat OPEL ASTRA H CDTi-t tanácsolta (kombi, mert abban férek el) 1 éveset, mert az már jól elvesztette az árát, 1.7-est, mert az az olcsóbb, meg azt lehet kapni sokat. Nagy a dilemma, eladtam az 1.8 T Quattro A4-emet a minap (13 éves volt) és most a fórum lakók tapasztalatain felszívva magam sodródnék kicsit irányítottabban az OPEL tulajdonosok tábora felé. Szeretném tudni, hogy jó-e az irány, nyugis megbízható családi autót szeretnék és az a 3M körüli ár amit képes volnék még kicsöngetni egy autóért. Amiben várnám a segítséget: szervíz tapasztalatok? dízel, vagy benzines? nyugodtan alszom-e majd? megvegyem-e a garanciát 2-5 éves koráig kb. 250 EFt)? mire kell odafigyelni vásárlásnál? félni kell-e a márkaszervízektől, hogy a fél kocsit kilopják? megy-e az 1.7 cdti (nem akarok nagyképű lenni, nagyon jó az 1.8 T-s audi, de meghalt a turbóm, már vagy egy éve, tudom milyen, ha esik a kilóméteróra az érdi emelkedőn és már nem akadok ki rajta) minden érdekelne... minden, amit egy leendő kocsivásárlót érdekelhet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Üdv! Nos kinek mi a jó, én tökéletesen meg vagyok elégedve az enyémmel és nem is kellene más autó. Dízelben jó választás az 1.7 CDTi ami ugyebár Fiat MultiJet de van benne erőtartalék ugyanakkor ahhoz mérten alacsony a fogyasztása. További dolgokat nem tudok felőle de az egyik legjobban és talán legolcsóbban szerelhető autó -már ha egyáltalán van valami baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Szerintem jó választás a H Astra Caravan,nekem is az tettszik a H sorozatból( a 3 ajtós GTC-n kivül persze),a 4 ajtós szép,az 5 ajtós nekem nem tecc! Viszont a magam részéről dízelt biztos nem vennék. Már nincs meg az olcsó üzemanyag előnye(kivéve,ha okosba nem tudsz szerezni),ezek az újabb csúcsig felhúzott dízelek már nem is olyan tartósak mint a régi szívók,ha a turbó részen valami romlik az sok pénzt elvisz.Mondjuk az Opel alkatrészek a többihez képest olcsóbbak ezt hozzá kell tenni. Én inkább nagyobb benzinest vennék,és akkor még E85-el is járhatsz,ami olcsóbb mint a gázolaj. Télleg van már Debrecenben olyan kút ahol árulják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 nincs még Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts