Korzika Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Multkor Debiben egy parkolóban láttam kombi B Corsát ezüst színűt,érdekes volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 háát érdekesen néz ki,az tény <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 jól monjda az úr! <_< :huh: Azzal egyetértek, hogy Gasztra gyárilag szebb, mint Ekadett, de konkrétan ez gép, a zöld szerintem bármely Gasztránál szebb. Ezeket mér nem lehet olyan jól megcsinálni. (szerintem) És ez is egyéni véleényem, de a 2004-es Insignia terv iszonyat szép volt, ami viszont most Insignia néven kijött, az szerintem nagyon lepkefing. VW Jetta utánzat-verenytárs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Persze a tervek mindig másak-szebbek mint a megvalósuló -gyártható autó,mert akkor már beleszól a dologba a költség/előállíthatósági tényező is!! Mondjuk azért az Insignia korántsem Jetta koppincs!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Azzal egyetértek, hogy Gasztra gyárilag szebb, mint Ekadett, de konkrétan ez gép, a zöld szerintem bármely Gasztránál szebb... Én nem teljesen, két különálló korosztályú autóról van szó -mintha egy fiatal meg egy idősebb nőt hasonlítanál össze. Mindkettő szép a maga nemében. Viszont az tagadhatatlan tény, hogy Opelék az F-ben tudták a legszebb "közép-sötét" zöldet kikeverni, legalábbis az én szememnek -tekintve a zöldre való színfóbiámat és nem azért mert az enyémé olyanra van kenve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Multkor Debiben egy parkolóban láttam kombi B Corsát ezüst színűt,érdekes volt! Akkor ezek szerint legalább 2 van belőle Magyarországon. Pesten egy zöld színűt szoktam néha látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Én mostanában elég sokat kószáltam Debrecenben de még eddig nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 És mikor jött vissza a szemed világa? <_< Rossz lehetett eddig "látás" nélkül vezetni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Akkor ezek szerint legalább 2 van belőle Magyarországon. Pesten egy zöld színűt szoktam néha látni. Kecskeméten meg 2 is van/volt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Rossz lehetett eddig "látás" nélkül vezetni! Offmárkatulajdonosijesztgetőbambapofatükrösnapszemcsibenkopaszfejjel + kamupisztolyaműszerfaltetején... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 most nézem csak a titulusudat Sanci úrfi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 most nézem csak a titulusudat Sanci úrfi <_< Csak nem megtetszett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 mármint a korom? ááádehogyyyyy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 mármint a korom? ááádehogyyyyy <_< Pedig fííííínom! Egyik cartársunknak jutott is belőle, épphogy kilátszódtak a xenonjai a füstfelhőből. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 kivótttazzzzzz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 pözsóződdékadett tulaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 jaaaa csak mert a múltkor mikor indultunk haza a kenézytől,akkor előttem mentél,és vóóót némi korom <_< és a xenon is stimmel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 jaaaa csak mert a múltkor mikor indultunk haza a kenézytől,akkor előttem mentél,és vóóót némi korom <_< és a xenon is stimmel :huh: Kerül de attól sokkal-sokkal többet kapott. Mondom, hogy csak a fényszórói látszódtak ki valamennyire. De ha gondolod neked is tarthatok egy "elhitető" bemutatót...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 elhiszem inkább :D még jópár éve,haverom malac passat 1.6tdije motorgenerál előtt olyan szinten füstölt,hogy nyomtál egy padlót,és már jött is a gömbvillám <_< :D autókáztunk,pont akkor mentek szerenádozni az iskolások,lovasszekérrel,ahogy előztük őket,a keménylegények mutatták,hogy nyomjátok nekiiiiiiiiii hát megtettük. utána az egyezményes jelek alapján kommunikáltak,és ötleteket adtak,hogy mit csináljunk anyukánkkal :huh: naaaggyonnnn durván füstölt a gép.óra szerint 490e km volt akkor benne :D Azt mondta a srác,hogy sokszor csak akkor vette észre,hogy megint megette az olajat,amikor már világított az olajnyomás-visszajelző :lol: amúgy meg a generál óta még mindig megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Háááát ebbe nem a mociolaj nyomja a kormot, oda van csavarva a Co majdnem határértékig. Az nagyjából olyan lehetett mint Cat D-je, érdemes tőle lemaradni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 most dolgozol? hogy bírjátok ezt a "hideget"? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Kezdődik, kezdődik, apa, kezdődik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 qssmá :D :huh: napközben amúgy semmi bajom ezzel a hőmérséklettel,ha jönni-menni kell,de ilyen hűvösben aludni azért már majdnem nem kellemes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 A hidegre nekem szokásom panaszkodni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 ...de ilyen hűvösben aludni azért már majdnem nem kellemes <_< Hát bújjatok össze! Én mondjam meg, hogy nem fázik két ember? :D A hidegre nekem szokásom panaszkodni! :huh: Meg is lepődtem, hogy ezen az őszön nem te panaszkodsz rá először. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts