Korzika Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Multkor Debiben egy parkolóban láttam kombi B Corsát ezüst színűt,érdekes volt!
Endlos Elküldve Szeptember17, 2008 Elküldve Szeptember17, 2008 jól monjda az úr! <_< :huh: Azzal egyetértek, hogy Gasztra gyárilag szebb, mint Ekadett, de konkrétan ez gép, a zöld szerintem bármely Gasztránál szebb. Ezeket mér nem lehet olyan jól megcsinálni. (szerintem) És ez is egyéni véleényem, de a 2004-es Insignia terv iszonyat szép volt, ami viszont most Insignia néven kijött, az szerintem nagyon lepkefing. VW Jetta utánzat-verenytárs
Korzika Elküldve Szeptember17, 2008 Elküldve Szeptember17, 2008 Persze a tervek mindig másak-szebbek mint a megvalósuló -gyártható autó,mert akkor már beleszól a dologba a költség/előállíthatósági tényező is!! Mondjuk azért az Insignia korántsem Jetta koppincs!!
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Azzal egyetértek, hogy Gasztra gyárilag szebb, mint Ekadett, de konkrétan ez gép, a zöld szerintem bármely Gasztránál szebb... Én nem teljesen, két különálló korosztályú autóról van szó -mintha egy fiatal meg egy idősebb nőt hasonlítanál össze. Mindkettő szép a maga nemében. Viszont az tagadhatatlan tény, hogy Opelék az F-ben tudták a legszebb "közép-sötét" zöldet kikeverni, legalábbis az én szememnek -tekintve a zöldre való színfóbiámat és nem azért mert az enyémé olyanra van kenve.
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Multkor Debiben egy parkolóban láttam kombi B Corsát ezüst színűt,érdekes volt! Akkor ezek szerint legalább 2 van belőle Magyarországon. Pesten egy zöld színűt szoktam néha látni.
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Én mostanában elég sokat kószáltam Debrecenben de még eddig nem láttam.
Korzika Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 És mikor jött vissza a szemed világa? <_< Rossz lehetett eddig "látás" nélkül vezetni! :huh:
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Akkor ezek szerint legalább 2 van belőle Magyarországon. Pesten egy zöld színűt szoktam néha látni. Kecskeméten meg 2 is van/volt. <_<
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Rossz lehetett eddig "látás" nélkül vezetni! Offmárkatulajdonosijesztgetőbambapofatükrösnapszemcsibenkopaszfejjel + kamupisztolyaműszerfaltetején... <_< :huh:
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 most nézem csak a titulusudat Sanci úrfi <_<
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 most nézem csak a titulusudat Sanci úrfi <_< Csak nem megtetszett?
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 mármint a korom? ááádehogyyyyy <_< Pedig fííííínom! Egyik cartársunknak jutott is belőle, épphogy kilátszódtak a xenonjai a füstfelhőből. :huh:
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 jaaaa csak mert a múltkor mikor indultunk haza a kenézytől,akkor előttem mentél,és vóóót némi korom <_< és a xenon is stimmel :huh:
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 jaaaa csak mert a múltkor mikor indultunk haza a kenézytől,akkor előttem mentél,és vóóót némi korom <_< és a xenon is stimmel :huh: Kerül de attól sokkal-sokkal többet kapott. Mondom, hogy csak a fényszórói látszódtak ki valamennyire. De ha gondolod neked is tarthatok egy "elhitető" bemutatót...?
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 elhiszem inkább :D még jópár éve,haverom malac passat 1.6tdije motorgenerál előtt olyan szinten füstölt,hogy nyomtál egy padlót,és már jött is a gömbvillám <_< :D autókáztunk,pont akkor mentek szerenádozni az iskolások,lovasszekérrel,ahogy előztük őket,a keménylegények mutatták,hogy nyomjátok nekiiiiiiiiii hát megtettük. utána az egyezményes jelek alapján kommunikáltak,és ötleteket adtak,hogy mit csináljunk anyukánkkal :huh: naaaggyonnnn durván füstölt a gép.óra szerint 490e km volt akkor benne :D Azt mondta a srác,hogy sokszor csak akkor vette észre,hogy megint megette az olajat,amikor már világított az olajnyomás-visszajelző :lol: amúgy meg a generál óta még mindig megy :D
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Háááát ebbe nem a mociolaj nyomja a kormot, oda van csavarva a Co majdnem határértékig. Az nagyjából olyan lehetett mint Cat D-je, érdemes tőle lemaradni...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 most dolgozol? hogy bírjátok ezt a "hideget"? <_<
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Kezdődik, kezdődik, apa, kezdődik! <_<
adorjant Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 qssmá :D :huh: napközben amúgy semmi bajom ezzel a hőmérséklettel,ha jönni-menni kell,de ilyen hűvösben aludni azért már majdnem nem kellemes <_<
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 A hidegre nekem szokásom panaszkodni! <_<
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 ...de ilyen hűvösben aludni azért már majdnem nem kellemes <_< Hát bújjatok össze! Én mondjam meg, hogy nem fázik két ember? :D A hidegre nekem szokásom panaszkodni! :huh: Meg is lepődtem, hogy ezen az őszön nem te panaszkodsz rá először. :D
Recommended Posts