Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Ha nem látszik rajtam, akkor semmi gond. :lol: Ahogy mondani szokás: amiről nem tudnak, az nem fáj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sziasztok,én meg el vagyok tünve!Mindenféle technikai(hazai fórumban modiskodok) és magánjellegű (gyerek,ház,nyaralás)dolgokból kifolyólag! Mostmár majd igyexem többet itt lenni! :D Kezdődik a suli a gyerekeknek,jó kis buli ez az iskolakezdés! :lol: Bettivel megyünk csavarkiszedésre a Kenézybe nemsokára. :lol: Kocsicsere rulez! :D Ilyesmi.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Kocsicsere rulez! :lol: Ilyesmi.... :lol: Mit vesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Ha majd elkél.......,akkor veszünk....öööö....(nem tom)........ aminek Betti a kuplungját ki tudja nyomni a műtét után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ha majd elkél.......,akkor veszünk....öööö....(nem tom)........ aminek Betti a kuplungját ki tudja nyomni a műtét után! Akkor előre kell lépni, és eldobni a rossz magyar beidegződést, miszerint az autómataváltós sokat fogyaszt, és drága javítani. Tekints előre, és nyugatra. Mindenben őket követjük, minden hülyeségben, akkor egy ilyen értelmes dologban miért nem? Az autómataváltó nem csak a csuklót, és a térdet kíméli, hanem az autó forgó-mozgó alkatrészeit is, mivel nincs hirtelen fémes kapcsolat, csak folyamatos lágy erőátvitel. Nincs rángatás, nincs fogaskeréktörés, recsenés, viszont természetesen így kerékcsikorgás sincs. (najó azért van, aki azzal, és ABS-szel is megcsinálja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Akkor előre kell lépni, és eldobni a rossz magyar beidegződést, miszerint az autómataváltós sokat fogyaszt, és drága javítani. Tekints előre, és nyugatra. Mindenben őket követjük, minden hülyeségben, akkor egy ilyen értelmes dologban miért nem? Az autómataváltó nem csak a csuklót, és a térdet kíméli, hanem az autó forgó-mozgó alkatrészeit is, mivel nincs hirtelen fémes kapcsolat, csak folyamatos lágy erőátvitel. Nincs rángatás, nincs fogaskeréktörés, recsenés, viszont természetesen így kerékcsikorgás sincs. (najó azért van, aki azzal, és ABS-szel is megcsinálja) Teljesen jogos, ha az ész érveket nézzük. De mindenki tudja, hogy én nem vagyok észnél. :lol: Viszont Corsikáéknak valóban az lenne talán a legbölcsebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Sziasztok, kicsit benézek ide is. Van egy ismerősöm aki most megy Debrecenbe tanulni. Keres olcsó szállást, albérletet, szobát ilyenek. Ha tudtok valami jót szóljatok már. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Sziasztok, kicsit benézek ide is. Van egy ismerősöm aki most megy Debrecenbe tanulni. Keres olcsó szállást, albérletet, szobát ilyenek. Ha tudtok valami jót szóljatok már. Előre is köszi. Küldtem egy P.Ü.-t ezzel kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Pfujjj ótómata,mink szeressük váltogatást! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Pfujjj ótómata,mink szeressük váltogatást! :lol: :lol: :lol: Anno amikor kézzel pumpálták a karburátorba a benzint, sokan mondták, mikor megjelet a benzinpumpa, hogy nem jó az, pumpálom én kézzel inkább. De minnél keveseb dolog van, amire figyelni kell az autóban, annál kisebb az esélye a balesetnek :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 És annál kevesebb az élmény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 halllóóóóóóóóóóó,visszatértem :D hogy itt mindig csak a sör megy... :lol: :lol: sanci,láttam felvettél msnre,visszaigazoltalak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 sanci,láttam felvettél msnre,visszaigazoltalak :lol: OK.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 hogy itt mindig csak a sör megy... Menne a bor is ha lenne, meg a többi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Menne a bor is ha lenne, meg a többi... fater pálinkájának az egyik haverom a "lórúgás" nevet adta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Csak nem nyomát hagyta egy pár patkó? Az Opelos Fater pálesze is ütős volt bár én inkább a fejrugás nevet adnám annak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 én ebben nem tudok nyilatkozni,soha nem ittam még,és nem is szeretnék inni pálinkát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 én ebben nem tudok nyilatkozni,soha nem ittam még,és nem is szeretnék inni pálinkát <_< És a lakodalmon elznézik ezt neked? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 És a lakodalmon elnézik ezt neked? :-)) Bizonyára. Vagy ügyesen fog sumákolni... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 És a lakodalmon elznézik ezt neked? :-)) nekezdmármegintttttttttttááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 nekezdmármegintttttttttttááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá <_< :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Vőfélyúrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 az újságod meg a napszemüveged még nálunk van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Húbassz nagyon zavar? Most délutános vagyok, de szerdán át tudok ugrani, ha neked jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 engem nem zavar,de gondolom hiányzik már a napszemüveged <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 engem nem zavar,de gondolom hiányzik már a napszemüveged <_< Holnap mikortájt leszel otthon, és mi a pontos címed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts