Sörös Sanyi Elküldve Május21, 2008 Elküldve Május21, 2008 adorjant írta: pedig nevettél közben B) B) Na ne, vetett? :D
adorjant Elküldve Május21, 2008 Elküldve Május21, 2008 Sörös Sanyi írta: Na ne, vetett? B) sztem ne várd meg az illetékes válaszát B)
nyuszifül Elküldve Május21, 2008 Szerző Elküldve Május21, 2008 Gboysoft írta: és mindenki tanuljon meg F18-ast vezetni, mert sose lehet tudni, mikor lesz szükség idegenírtó-pótpilótákra B) akkor sürgősen beszélnem kell Lujdzsival B)
adorjant Elküldve Május21, 2008 Elküldve Május21, 2008 nyuszifül írta: akkor sürgősen beszélnem kell Lujdzsival B) ő nem F16? B)
nyuszifül Elküldve Május21, 2008 Szerző Elküldve Május21, 2008 adorjant írta: ő nem F16? B) az onnan már csak egy lépés B)
szabot Elküldve Május21, 2008 Elküldve Május21, 2008 nyuszifül írta: B) B) mi történt? Szedtem be a ruhákat, mert elkezdett esni és nem figyeltem. Olyan volt, mint a versben, nagyot koppantam, aztán elhallgattam. ;) Gboysoft írta: ja-ja, és a nagy feketeség olyan gyorsan mozgott, mintha tényleg egy álcázott űrhajó lenne :D készülhetünk az invázióra, és mindenki tanuljon meg F18-ast vezetni, mert sose lehet tudni, mikor lesz szükség idegenírtó-pótpilótákra ;) F16 pilótánk már van. Majd veszünk leckéket. Amúgy elég durva viharok vannak mostanság. A vasárnapi a tóparton ért. Volt egy villámlás, aminél villant, közben rendesen hallottuk a levegőben felforró víz sistergését, de csak egy pillanatig, mert már csattant is. Na ez volt az a pillanat, amikor mindenki lerakta a kezéből a pecabotot...
szabot Elküldve Május21, 2008 Elküldve Május21, 2008 nyuszifül írta: az onnan már csak egy lépés B) Kettő. F16 -> F17 -> F18. B) Amúgy Lujdzsi is csal, mert csak F12-ig vannak gombok a billenytűzeten. :D
Endlos Elküldve Május21, 2008 Elküldve Május21, 2008 Sörös Sanyi írta: Na ne, vetett? B) Ennyire fertőző lennék? B) Végrte fennt vannak a vadiúj Bridgestone papucsok elől, és jobboldalon a H-s SKF, holnap megy a baloldara is, utána toronycsapágyak, bilstein gátók, stb. De már érzem a különbséget.
nyuszifül Elküldve Május22, 2008 Szerző Elküldve Május22, 2008 szabot írta: Kettő. F16 -> F17 -> F18. B) Úgy számoltam ahogy a házak osztásait, csak a párosakat B) És amúgy is hivatásomból eredően kell mindig többet mondanom ;) :D
adorjant Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 nyuszifül írta: Úgy számoltam ahogy a házak osztásait, csak a párosakat B) És amúgy is hivatásomból eredően kell mindig többet mondanom :P :D előre félek a hóvégi elszámolástól B) ;) ;) :lol:
nyuszifül Elküldve Május22, 2008 Szerző Elküldve Május22, 2008 adorjant írta: előre félek a hóvégi elszámolástól B) :D ;) ;) csak attól? akkor jó B)
adorjant Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 nyuszifül írta: csak attól? akkor jó B) mert mitől kellene még? B)
szabot Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 adorjant írta: mert mitől kellene még? B) Hohó! Ha te azt tudnád! :D Itt az előbb már megint leszakadt az ég, de mostanra elállt az eső. Ennek örömére szedem a sátorfámat (meg a Bodri kutyát) és indulok haza. Holnap véééégre pééééntek! B)
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 szabot írta: Holnap véééégre pééééntek! B) Örülj neki. Péntek 12 óra, szombat, vasárnap 16 óra... És ez nem a szabadidőm.
nyuszifül Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 szabot írta: Meg sütit is finomat süt! hát ez most épp nem jött össze B) túl édes lett a puncstorta amit készítettem B) pedig meglepi szülinapi lenne
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Hmmmm.... Azt tudom, hogyha valami sós, akkor szerelmes a szakácsné. De mi van akkor, ha édes? B)
adorjant Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Sörös Sanyi írta: Hmmmm.... Azt tudom, hogyha valami sós, akkor szerelmes a szakácsné. De mi van akkor, ha édes? B) nelegyémárilyennnnnn B)
nyuszifül Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Sörös Sanyi írta: Hmmmm.... Azt tudom, hogyha valami sós, akkor szerelmes a szakácsné. De mi van akkor, ha édes? :D én tudom...ha édes, akkor mérges B) B)
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 nyuszifül írta: én tudom...ha édes, akkor mérges :lol: :P És mi van a szakáccsal ha ecetízű szendvicset csinál? Pöccös vagyok, nem kell gyújtást állítani... ;) B) B) :D ;)
adorjant Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 nyuszifül írta: én tudom...ha édes, akkor mérges ;) ;) B) B) :D
nyuszifül Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Sanci írta: És mi van a szakáccsal ha ecetízű szendvicset csinál? B) B) :D ;) micsodaaaa???? hát hogy lehet az? ;)
adorjant Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Sanci írta: És mi van a szakáccsal ha ecetízű szendvicset csinál? Pöccös vagyok, nem kell gyújtást állítani... ;) B) B) :D ;) húú ez nekem érthetetlen komment :lol:
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 nyuszifül írta: micsodaaaa???? hát hogy lehet az? :lol: Az úgy, hogy a kutyám is nyüszítve curikkolt hátra, engem meg a mosógép- szindróma vett elő. Magyarán: forgott tőle a belsőm egy része, mint a mosógép dobja a programtól. Pedig ez talán nem a Mátrix... B) B) :D ;) ;)
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Inkább megvártam az ebédet, az se volt egy nagy valami de pííz nincs vendéglős kajára. Kénytelen voltam beérni azzal... B) B) :D ;)
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 A szekerem olajcserés, eddig Castrol Magnatech turbo diesel 10W-40-est tettem bele de nem bírom zsével mert mosóolajjal előbb átmosatnám mielőtt a végleges belekerülne, milyet tegyek bele ami olcsóbb de van ilyen jó? Mobil turbo diesel 10W-40 megteszi? Fognék rajta legalább 7-8 ezret.
Recommended Posts