Sörös Sanyi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 pedig nevettél közben B) B) Na ne, vetett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Na ne, vetett? B) sztem ne várd meg az illetékes válaszát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 és mindenki tanuljon meg F18-ast vezetni, mert sose lehet tudni, mikor lesz szükség idegenírtó-pótpilótákra B) akkor sürgősen beszélnem kell Lujdzsival B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 akkor sürgősen beszélnem kell Lujdzsival B) ő nem F16? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 ő nem F16? B) az onnan már csak egy lépés B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 B) B) mi történt? Szedtem be a ruhákat, mert elkezdett esni és nem figyeltem. Olyan volt, mint a versben, nagyot koppantam, aztán elhallgattam. ;) ja-ja, és a nagy feketeség olyan gyorsan mozgott, mintha tényleg egy álcázott űrhajó lenne :D készülhetünk az invázióra, és mindenki tanuljon meg F18-ast vezetni, mert sose lehet tudni, mikor lesz szükség idegenírtó-pótpilótákra ;) F16 pilótánk már van. Majd veszünk leckéket. Amúgy elég durva viharok vannak mostanság. A vasárnapi a tóparton ért. Volt egy villámlás, aminél villant, közben rendesen hallottuk a levegőben felforró víz sistergését, de csak egy pillanatig, mert már csattant is. Na ez volt az a pillanat, amikor mindenki lerakta a kezéből a pecabotot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 az onnan már csak egy lépés B) Kettő. F16 -> F17 -> F18. B) Amúgy Lujdzsi is csal, mert csak F12-ig vannak gombok a billenytűzeten. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Na ne, vetett? B) Ennyire fertőző lennék? B) Végrte fennt vannak a vadiúj Bridgestone papucsok elől, és jobboldalon a H-s SKF, holnap megy a baloldara is, utána toronycsapágyak, bilstein gátók, stb. De már érzem a különbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 Kettő. F16 -> F17 -> F18. B) Úgy számoltam ahogy a házak osztásait, csak a párosakat B) És amúgy is hivatásomból eredően kell mindig többet mondanom ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Úgy számoltam ahogy a házak osztásait, csak a párosakat B) És amúgy is hivatásomból eredően kell mindig többet mondanom :P :D előre félek a hóvégi elszámolástól B) ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 előre félek a hóvégi elszámolástól B) :D ;) ;) csak attól? akkor jó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 csak attól? akkor jó B) mert mitől kellene még? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 mert mitől kellene még? B) Hohó! Ha te azt tudnád! :D Itt az előbb már megint leszakadt az ég, de mostanra elállt az eső. Ennek örömére szedem a sátorfámat (meg a Bodri kutyát) és indulok haza. Holnap véééégre pééééntek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Holnap véééégre pééééntek! B) Örülj neki. Péntek 12 óra, szombat, vasárnap 16 óra... És ez nem a szabadidőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Meg sütit is finomat süt! hát ez most épp nem jött össze B) túl édes lett a puncstorta amit készítettem B) pedig meglepi szülinapi lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Hmmmm.... Azt tudom, hogyha valami sós, akkor szerelmes a szakácsné. De mi van akkor, ha édes? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Hmmmm.... Azt tudom, hogyha valami sós, akkor szerelmes a szakácsné. De mi van akkor, ha édes? B) nelegyémárilyennnnnn B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Hmmmm.... Azt tudom, hogyha valami sós, akkor szerelmes a szakácsné. De mi van akkor, ha édes? :D én tudom...ha édes, akkor mérges B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 én tudom...ha édes, akkor mérges :lol: :P És mi van a szakáccsal ha ecetízű szendvicset csinál? Pöccös vagyok, nem kell gyújtást állítani... ;) B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 én tudom...ha édes, akkor mérges ;) ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 És mi van a szakáccsal ha ecetízű szendvicset csinál? B) B) :D ;) micsodaaaa???? hát hogy lehet az? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 És mi van a szakáccsal ha ecetízű szendvicset csinál? Pöccös vagyok, nem kell gyújtást állítani... ;) B) B) :D ;) húú ez nekem érthetetlen komment :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 micsodaaaa???? hát hogy lehet az? :lol: Az úgy, hogy a kutyám is nyüszítve curikkolt hátra, engem meg a mosógép- szindróma vett elő. Magyarán: forgott tőle a belsőm egy része, mint a mosógép dobja a programtól. Pedig ez talán nem a Mátrix... B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Inkább megvártam az ebédet, az se volt egy nagy valami de pííz nincs vendéglős kajára. Kénytelen voltam beérni azzal... B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 A szekerem olajcserés, eddig Castrol Magnatech turbo diesel 10W-40-est tettem bele de nem bírom zsével mert mosóolajjal előbb átmosatnám mielőtt a végleges belekerülne, milyet tegyek bele ami olcsóbb de van ilyen jó? Mobil turbo diesel 10W-40 megteszi? Fognék rajta legalább 7-8 ezret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts