Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  nyuszifül írta:
De jó lenne saját időbeosztás szerint élni B)

Miért, te nem aszerint élsz? B) Max úgy kell osztani, hogy eleve beleszámolod a melót, mintha te akarnád. :D

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  szabot írta:
Miért, te nem aszerint élsz? B) Max úgy kell osztani, hogy eleve beleszámolod a melót, mintha te akarnád. B)

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!

Másrészt a munkáját is maga választja az ember, úgyhogy ez nem is lenne önbecsapás. Ha 3 műszakos biogalos, vagy tesco-s állást választok, akkor nem fogok nyöszörögni, hogy húdeszar, hanem örömmel csinálom, amíg meg nem unom, aztán egyszerűen lelépek. A bibliában van egy jó kis beszólás, miszerint mit aggódtok, hogy mit esztek holnap, szerintetek a madarak aggódnak? És mégis mindennap jut csőrügbe mag. (najó nem szószerint idéztem) Képletesen kell értelmezni. Ha nem jó a heléy, ahol vagyunk, nem szaba becsapnunk magunkat azzal, hogy muszáj, meg hogy nincs más. Addig nem is lesz, amíg n em hagyjuk el a süllyedő hajót. Később már késő.

Húúúú én mondtam elkőször :-) (de rohadék vagyok) Bódog szülinapot Adorjanti, meg sok locsolót, meg karácsoníi nyuszikát.

Mellesleg van köztetek jó németes?

Elküldve

Bódog bódogságosat nékie!

Endlos! Azért annyira nem bővelkedik a környék kifizetődő munkahelyekben, hogy simán ugrálni lehessen. Sajnos.

Spec. múltkor majdnem rámozdultam az atomerőműre, csak a különbség nem érte volna meg.

No de nincs elfelejtve, és még lógok oda egy önéletrajzzal, mert sosem lehet tudni, hogy nem lessz-e jobb ajánlatuk. B)

Addig meg végzem a dolgom, és az sem kizárt, hogy innen megyek nyögdíjba.

Elküldve
  mackosajt írta:
Bódog bódogságosat nékie!

Endlos! Azért annyira nem bővelkedik a környék kifizetődő munkahelyekben, hogy simán ugrálni lehessen. Sajnos.

Spec. múltkor majdnem rámozdultam az atomerőműre, csak a különbség nem érte volna meg.

No de nincs elfelejtve, és még lógok oda egy önéletrajzzal, mert sosem lehet tudni, hogy nem lessz-e jobb ajánlatuk. B)

Addig meg végzem a dolgom, és az sem kizárt, hogy innen megyek nyögdíjba.

Ma még az emberek azt gonolják, hogy ki vannak szolgáltatva, és azt elfelejtik, hogy ezt a társadalmat, amiben élünk mi építettük fel. Kis jelentéktelen hús-vér lények. És ha akárhányszáz éve vki meg tudott vmit valósítani saját ötletből, akkor a mai lehetőségek mellett egy magamfajta buta ember miért ne tudna? Mindig vannak nyitott ajtók, és zárt ajtók is. Szerintem a zárt ajtón kopogtatni nem éri meg.

/-----MÁS Mellesleg nem tudja vki megmondani, hogy tudnék-e építeni egy érintőképernyős TablePC-t alkatrészekről? Max 12" kellene. De lehetőleg nagy teljesítménnyel. Nem nagyon lehet ieneket kapni magyarotrszágon, aminek nincs külön billentyűzete, egyet találtam, de az iszoinyat gyenge paraméterekkel rendelkezik. Az áráról nem is szólva.

A fotosopot mindenképp bírnia kéne.

Elküldve
  Endlos írta:
... Mindig vannak nyitott ajtók, és zárt ajtók is. Szerintem a zárt ajtón kopogtatni nem éri meg.

Azt be kell rúgni vagy fel kell törni. Aki ezt megtudja, az most milliomos (vagy milliárdos). Esetleg az ajtóépítés előtt már bent volt. Vagy ő építtette az ajtót... Az ugrálás pedig Mo-n nem vezet eredményre. Lásd felvonulás és sztrájk. Volt komolyabb eredménye? Annyi, hogy valakit mellbe vertek, aki ott sem volt vagy nem jutott el a munkahelyére időben vagy csak többlet költségen. Innentől politika, így be is fejeztem.

Váltsunk témát. Ki szeret horgászni? És főzni? Ki az, aki tud is? B) (nem teát)

Elküldve
  Endlos írta:
/-----MÁS Mellesleg nem tudja vki megmondani, hogy tudnék-e építeni egy érintőképernyős TablePC-t alkatrészekről? Max 12" kellene. De lehetőleg nagy teljesítménnyel. Nem nagyon lehet ieneket kapni magyarotrszágon, aminek nincs külön billentyűzete, egyet találtam, de az iszoinyat gyenge paraméterekkel rendelkezik. Az áráról nem is szólva.

Photoshop érintőn, ami 12"-os? Biztos vagy te ebben?

Elküldve
  Endlos írta:

ASUS EEE? igaz csak 7",és nem érintőképernyő,de nem lassú.nálam is van most egy ilyen masina

Elküldve
  adorjant írta:
ASUS EEE? igaz csak 7",és nem érintőképernyő,de nem lassú.nálam is van most egy ilyen masina

Az azért tényleg kicsi. Kell legalább 1giga ram hozzá, és 2giga proci. Szabot az lenne a tökéletes, hogy autóba is dolgozhassak, ha vmi eszembe jut. Most egy kis laptopot használok, de kinyitva teljesen hátra kell tolnom az ülést, hogy a kormánytól elférjen, az anyósülésre meg nincs kedvem átülni. Csinálnék neki egy kormányra pattintási lehetőséget, és mehet a rövid instrukciómegvalósítás. 14" a moncsija, de jól gonolod, hogy a 12" inkább alsó határnak felel meg, mint felsőnek. Igazából ütés, és vízálló lehetőséget kerestem, ami nyugatabra már ismert, de errefelé halovány fingjuk nincs a kereskedőknek róla. Az ienek, amikor bejönnek, fél milla körül kezdik, úgyhogy nem is keresgéltem toább.

Elküldve

Nos akkor a reggeli gondolatomat folytatandó, nem is gondoltam volna, hogy ekkora port kavar:), én elég sokat ugráltam már melóhelyeken, asszem ezt Gelkoca igazán szemléletesen meg is tudná mutatni:), de egyet értek mackóval nem sok lehetőség adott itt. Mert valahogy mindig valami árán jutsz el oda. pl hiába fizettek sokat, ha elmebeteg volt a főnök, illetve ha keveset fizet, de jó a kollektíva, és nem remegő gyomorral mész be reggelente.

És nőként az sem mindegy egy terhesség után várnak-e vissza.

Bár Endlosnak is sok igaza van, de akkor is jó volt tegnap csavarogni B)

Én személy szerint a havi biztos jövedelmre szavazok, amit viszont csak zsoldosként tudok megszerezni jelenleg.

SzaboT: én nem tudok főzni B)

Elküldve
  mackosajt írta:
hát pont ezért.

mivel várod a vendégeket? mit főzöl nekik? Sütit is sütsz?

tegnap volt az ünneplés,ráadásul nem is egy,hanem két ünnepelttel ;) ugyanis az apukája is 16án született,de ma dolgozik,így tegnap volt a nagy tortaevés B)

de lesz még menükészítés B) :D

Elküldve
  szabot írta:
Azt be kell rúgni vagy fel kell törni. Aki ezt megtudja, az most milliomos (vagy milliárdos). Esetleg az ajtóépítés előtt már bent volt. Vagy ő építtette az ajtót... Az ugrálás pedig Mo-n nem vezet eredményre. Lásd felvonulás és sztrájk. Volt komolyabb eredménye? Annyi, hogy valakit mellbe vertek, aki ott sem volt vagy nem jutott el a munkahelyére időben vagy csak többlet költségen. Innentől politika, így be is fejeztem.

Váltsunk témát. Ki szeret horgászni? És főzni? Ki az, aki tud is? :lol: (nem teát)

A horgászásra annyit, h régen nagyon sokat pecáztam, mostanába kevesebbet, de lassan ideje újra elkezdenem... B) ;)

Az asszonyék háza mögött van egy halastó... :P 5méter az udvartól, van kis kapu a kertben azt cső ottvagy kb... :P Nah szabot, mitszólsz? ;)

Tudni kell csajozni ;) B) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.