nyuszifül Elküldve Április18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2008 Boldog névnapot :sowwy: köszönöm szépen Ezt nem is tudtam,hol van meghírdetve??(mindjárt utána nézek) :lol: azt nem tudom, hol hirdetik, a szervező szólt nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 I.Berettyóújfalui keleti Opel Kadett találkozó 2008. május 1: ----------------------------------------------- ------------------------------ 1.: Berlina&Berlináné (félszervezők) 2.: Évi (másik félszervező) 3.: Eddie88 4.: Endlos & menyasszonya http://www.kadettklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Köszi,én is megtaláltam!Gyorsan regeltem is ott! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 köööszööönöööm szépen, huh lehet te voltál az első? :sowwy: Huhh szégyellem magam, hogy ucsóra köszöntelek fel. AKKor kétpuszi, meg egy fülhúzás neked, de nemnagyon brutálisan jó? :-) / más ----- Épp most akartam miondani nektek ezt a kis bográcsozós talit. Berlina biztosan említette már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Sziasztok! Rég voltam itt,úgyhogy utólagosan is elnézést:) Mint már látom tudjátok,Berettyóújfaluba tervezünk egy kis találkozót,akinek van kedve,kinézhet.Nem kell semmi egetverő dologra gondolni,szimpla beszélgetős délután lesz,esetleg főzéssel,bár ez még képlékeny,mert nemtudjuk,hogy van-e olyan hely,ahol megengedett.Ha valaki tud ott a környéken ilyen helyet (Berettyóújfalu +-10km),akkor legyen szives e-mailbe nekem megírni,vagy Endlossal megüzenni,mert sajnos erre ritkán vagyok. Dél körül terveztük az összegyülekezőt,de ha vki később jön,nem küldjük el :sowwy: Szóval,ha valakit érdekel a dolog,irhat a kadettklubba,vagy nekem,és akkor ha lesz valami információ,közlöm! Legyetek jók,szép hétévégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nem is lenne rossz, ha nem lennék éjszakás. Kinlztem volna egy pár haverral, de sajna az éjszaka az teljesen kikészit. Úgyhogy megyek is le dögleni, sok jót, és érezzétek magatokat jól. Keveset igyatok !!! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 mi megyünk. persze ha nem zavarunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 mi megyünk. persze ha nem zavarunk. Felírtalak a Kadettklubon, hány emberkével jösz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Üdv! A találkozót kicsit előrébbhoztam kelet-európai idő szerinti délelőtt 11re :sowwy: Az északról támadóknak a Debrecen felőli berettyóújfalui várostábla,vagy a Debrecen kimenő oldali várostáblája lesz a gyülekezőpontja. Ha valaki mellett elmennék (mert még elég sokan vannak,akik nem ismernek,én nem ismerek),akkor csörgessen rám: 06-70/705-9706 Onnan megyünk vmi helyet keresni,remélem megtudjuk oldani a főzést is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Üdv! A találkozót kicsit előrébbhoztam kelet-európai idő szerinti délelőtt 11re :sowwy: Az északról támadóknak a Debrecen felőli berettyóújfalui várostábla,vagy a Debrecen kimenő oldali várostáblája lesz a gyülekezőpontja. Ha valaki mellett elmennék (mert még elég sokan vannak,akik nem ismernek,én nem ismerek),akkor csörgessen rám: 06-70/705-9706 Onnan megyünk vmi helyet keresni,remélem megtudjuk oldani a főzést is. A táblától kicsit beljebb(50m) a jobb oldalon, Ujfalu felé van parkolóhely(kavicsos) is.A Volán busz sofőrök szoktak ott parkolni,a cég kerítése előtt,de több kocsinak is van hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 A táblától kicsit beljebb(50m) a jobb oldalon, Ujfalu felé van parkolóhely(kavicsos) is.A Volán busz sofőrök szoktak ott parkolni,a cég kerítése előtt,de több kocsinak is van hely. Jól gondolom, hogy a Mikepércsi úton kell menni Berettyóújfalu felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Jól gondolom, hogy a Mikepércsi úton kell menni Berettyóújfalu felé? lehet menni a Kassain is, Nyíregyháza felé, csak elég nagy kerülő. :lol: :lol: A rövidebb út az jól látod, hogy a Mikepércsin vezet. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 A táblától kicsit beljebb(50m) a jobb oldalon, Ujfalu felé van parkolóhely(kavicsos) is.A Volán busz sofőrök szoktak ott parkolni,a cég kerítése előtt,de több kocsinak is van hely. Okés,nekem tökéletes :sowwy: Ha még van valami jó ötlete valakinek,nyugodtan mondhatja,írhatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Jól gondolom, hogy a Mikepércsi úton kell menni Berettyóújfalu felé? Igen a Mikepércsin kifelé és kb.33 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Na ha hamarabb szólsz,a kkor szétnéztünk volna, mert ma épp Berettyóújfalun keresztül jöttünk hazafelé. Endlos 8 nap előtte, 8 nap utána, szóval köszi :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Estét' :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Sziasztok! Andi, sok boldog névnapot! (hm, de furi Andit írni nyuszi helyett :sowwy: ) SzaboT, nem is mondtad, hogy ötpróbát szervez a céged. Indulsz valamelyik versenyszámban? Jaja, Jabil ötpróba a neve és olimpiai jegyet lehet vele nyerni. Jabil 5 próba Mivel horgászat nincs, így én nem indultam, meghagyva az esélyt másoknak is. :lol: Péntek este 21:20-tól hivatalosan is halott az AP-m, így nincs otthon netem. Ha minden igaz, akkor ma kötik az újat. Október óta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Estét' :sowwy: Nem tudsz aludni? Gyere L2-ni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 HOT-ROD MUSCLE-CAR témához még: Szal most nézem discoveryn, a Rat-Rod-osok nem szeretik, ha így hívják őket, ezt a nevet egy (Amerika) Hot-Rod újság szerkesztőjétől kapták, és elterjedt. Ők egy olyan autóépítő klub tagjai, akik nem fényezik le az autójukat. Érezhetőnek akarják hagyni az autó lelkét, személyiségét. És hogy az egy autó, egy vas, és nem valami csilivili műanyagszappantartó. Mintákat lehet festeni bármire, meg szép színeket, de az leginkább arra való, hogy elnyomja az autó valódi személyiségét. /ezzel valamelyest kezdek egyetérteni, amennyiben valamilyen más védelmet biztosítanak a korrózió ellen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nem tudsz aludni? Gyere L2-ni! :lol: jahjah nemtudtam... :sowwy: Ha elmagyarázod hogy miaz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ha elmagyarázod hogy miaz... :sowwy: Jaja. Elmagyarázhatnád Tomi, hogy mi is az az L2! Mert ugye az L1-ről Mackó sokat tudna mesélni, de ehhez az L2-höz szerintem itt csak te értesz. (Mielőtt jönnének a kérdések, hogy Mackó miért is értene az L1-hez: L1=elegy Mackó pedig vegyész :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 :sowwy: ma végre mosolyogtam valamin. Amúgy L2= Lineage 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 úgy látom sanyit megsütötte a nap :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2008 Holnap késő délután a Közép-Európa Rally debreceni helyszínén leszünk. Jön még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 :lol: ma végre mosolyogtam valamin. Amúgy L2= Lineage 2 annyit még vágok, utánna gugliztam... :lol: amugy leirásokból itélve nemis tünik rosznak, vki helpelhetne hogy bekapcsolodjak... :P mondjuk kezdve nemlenne rossz ha meglenne a játék, esetleg egy direkt link vagy vmi? :sowwy: meg szerver? :lol: kösziii :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts