Coder Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Jajjj, de beteg vagyoook... :sowwy: Kikészít ez az idő hát jah nem valami jó, még jó hogy én most itthonvagyok 4 nap :lol: Neked meg jobbulást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Egyébként most az egyik ismerősömnél van Opel alkatrész kiárusítás. Alacsonyabbak az árak mint Rézműves dokinál. Csak Astrához. Van GSI motor tankkal, váltóval, komputerrel. Milyen áron adja a mocit? Megvannak.e hozzá a féltengelyek, iesmi? (kisebb moci helyére lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Lehet engem is érdekelne pár dolog,cserealkatrész,ha már kiárusítás van!!(sose lehet tudni) :lol: Jó lett volna,ha ad a srác valami kontaktot!! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
José Grande Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Közkívánatra a kontakt: 20/ 985-19-87 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2008 SzaboT, nem is mondtad, hogy ötpróbát szervez a céged. Indulsz valamelyik versenyszámban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Szerintem "magas"-ugrásban jó eséllyel indulna! :sowwy: A pálinka-fesztivál hol lesz:Gyulán?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Szerintem "magas"-ugrásban jó eséllyel indulna! :sowwy: A pálinka-fesztivál hol lesz:Gyulán?? igen. mondjuk pont tegnap olvastam,hogy pesten is lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Közkívánatra a kontakt: 20/ 985-19-87 100ezerre mondja a motort kihajtással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Corsika! Én is módosítottam ám aláírást! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 ha már ennyire aláírást módosítotok, akkor a szabályokat betartva, ha lehet. A 4 sor már nem fér bele pl Corsika! Mellesleg szépen süt a nap felénk! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 ha már ennyire aláírást módosítotok, akkor a szabályokat betartva, ha lehet. A 4 sor már nem fér bele pl Corsika! Parancs,értettem!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 ha már ennyire aláírást módosítotok, akkor a szabályokat betartva, ha lehet. A 4 sor már nem fér bele pl Corsika! Mellesleg szépen süt a nap felénk! :sowwy: De jó lenne biciklitúrázni egyet. Nincs kedvetek egyszer végigtekerni a panorámaúton? Hármashegyaljára, vagy iesmi. Egy jó kis vasárnapi svédasztalos ebéddel a paripcsárdában 1500-ért? /más ---- kezd kicsi lenni a kadett, gondolkodom egy ienen, ez is jó offroad coupé donor lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Parancs,értettem!! :sowwy: :lol: Helyes! Kimenő engedélyezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Már kijöttem 18.00-kor! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Boldog névnapot Nyuszifül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2008 Boldog névnapot Nyuszifül! köööszööönöööm szépen, huh lehet te voltál az első? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Legalábbis aki felköszöntött ma reggel! :sowwy: :lol: (mielőtt még valaki félreérti!!! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Boldog névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2008 Legalábbis aki felköszöntött ma reggel! :sowwy: :lol: (mielőtt még valaki félreérti!!! :lol: ) :lol: lehet rajtad kívül más???? :P aki félreérti? Boldog névnapot! kösziii Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2008 Május 1-jén ha minden jól megy kadett tali lesz Berettyóújfaluban, ha van kedvetek, kinézhetünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 aznap munkával ünnepelem a munka ünnepét 13.45-ig, sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Boldog névnapot :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Május 1-jén ha minden jól megy kadett tali lesz Berettyóújfaluban, ha van kedvetek, kinézhetünk Mi hawerokkal főzünk, kertyparty egésznapp. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Legalábbis aki felköszöntött ma reggel! :sowwy: :lol: (mielőtt még valaki félreérti!!! :lol: ) még jó hogy itt írtad,mertkülönben szégyenben maradtam volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Május 1-jén ha minden jól megy kadett tali lesz Berettyóújfaluban, ha van kedvetek, kinézhetünk Ezt nem is tudtam,hol van meghírdetve??(mindjárt utána nézek) :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts