Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Szerintem a Hankook a nagyon ajánlott kategóriába tartozik.Ráadásul itthon is van

gyára,tehát magyar munkahelyeket is támogatsz a vásárlással. :D

Elküldve
  corsIKa írta:
Szerintem a Hankook a nagyon ajánlott kategóriába tartozik.Ráadásul itthon is van

gyára,tehát magyar munkahelyeket is támogatsz a vásárlással. :D

félviccesen,ne szidjátok ha az eon árat emel,mert engem is támogattok :D :D

igaz a valóságban sajnos nem így van :D

Elküldve

úgy látom,egy lavina indult el :D

nem tudjátok,hogy az opel szervizek beépítenek-e hozott anyagot szervízkor? akkor már nem lesz garanciális az autó.

Elküldve

Sziasztok!

Lehet, hogy nem ide kéne írnom de szeretnék egy kis segítséget kérni. A minap lerombolták az autóm a Nyíl utcán és tönkrement 2db felnim. Az a jófajta rendőrségi felni:) Ilyet keresek Debrecenben vagy környékén. Nagyon fontos lenne mert munkára kéne fognom az autómat. Köszönöm szépen.

Elküldve
  José Grande írta:
Sziasztok!

Lehet, hogy nem ide kéne írnom de szeretnék egy kis segítséget kérni. A minap lerombolták az autóm a Nyíl utcán és tönkrement 2db felnim. Az a jófajta rendőrségi felni:) Ilyet keresek Debrecenben vagy környékén. Nagyon fontos lenne mert munkára kéne fognom az autómat. Köszönöm szépen.

mindenképp rendőr felniben gondolkozol?

Elküldve

Egyébként most az egyik ismerősömnél van Opel alkatrész kiárusítás. Alacsonyabbak az árak mint Rézműves dokinál. Csak Astrához. Van GSI motor tankkal, váltóval, komputerrel.

Elküldve
  José Grande írta:
Egyébként most az egyik ismerősömnél van Opel alkatrész kiárusítás. Alacsonyabbak az árak mint Rézműves dokinál. Csak Astrához. Van GSI motor tankkal, váltóval, komputerrel.

g astra katalizátora nincs véletlenül?

Elküldve
  szabot írta:
Sanyi, nem veled játszottunk tegnap? Traktor a karakter neve. :D

Kizárt. Csak a Cod2, csak azt szereti! :D

Semmilyen más játék nincs telepítve. Ja, de. Admirális, Passziánsz, Aknakereső, Fekete macska. :D Viszont azokra még csak rá sem néztem.

mackosajt írta:
akkor a gyógyszerek áraira se panaszkodjatok! :D

IBM Szerver árakra egy rossz szót se, engem támogattok vele, ha vesztek! :lol:

Elküldve
  Coder írta:
hátt engem nemtudtok igy támogatni :sowwy: :P

de adhatok bankszámlaszámot!!! :P :lol: :lol: :lol: :lol:

bakkártyát és pin kódot is kérünk hozzá :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.