mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 ezért fogom lemásolni a partíciót. gépet mostanában nem hiszem, hogy fejlesztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hankook gumiról ki mit tud? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 elég jónak mondható, és "olcsó" is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2008 elég jónak mondható, és "olcsó" is. bolti ár alatt ráadásul, ahogy eddig nézegettem az árakat.szóval akkor megvehetem? köszi, akkor rendelem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 na beköszönök már én is,jóó reggelt! én is jónak találom a hankookot,ahogy nézegettem teszteket,egy jó átlagos kategória :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 jah, egész jó, szóval nyugodtan vedd meg Nyuszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Szerintem a Hankook a nagyon ajánlott kategóriába tartozik.Ráadásul itthon is van gyára,tehát magyar munkahelyeket is támogatsz a vásárlással. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 a gyárat inkább hagyjuk. Mert az ott dolgozók épp elnyomásban vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Szerintem a Hankook a nagyon ajánlott kategóriába tartozik.Ráadásul itthon is van gyára,tehát magyar munkahelyeket is támogatsz a vásárlással. :D félviccesen,ne szidjátok ha az eon árat emel,mert engem is támogattok :D :D igaz a valóságban sajnos nem így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 akkor a gyógyszerek áraira se panaszkodjatok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 úgy látom,egy lavina indult el :D nem tudjátok,hogy az opel szervizek beépítenek-e hozott anyagot szervízkor? akkor már nem lesz garanciális az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ha már a céges áremeléseknél tartunk akkor én mit mondjak???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 kevesebbet fogunk szemetelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ha már a céges áremeléseknél tartunk akkor én mit mondjak???? :D :D szemetek vagytok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
José Grande Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Sziasztok! Lehet, hogy nem ide kéne írnom de szeretnék egy kis segítséget kérni. A minap lerombolták az autóm a Nyíl utcán és tönkrement 2db felnim. Az a jófajta rendőrségi felni:) Ilyet keresek Debrecenben vagy környékén. Nagyon fontos lenne mert munkára kéne fognom az autómat. Köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Sziasztok! Lehet, hogy nem ide kéne írnom de szeretnék egy kis segítséget kérni. A minap lerombolták az autóm a Nyíl utcán és tönkrement 2db felnim. Az a jófajta rendőrségi felni:) Ilyet keresek Debrecenben vagy környékén. Nagyon fontos lenne mert munkára kéne fognom az autómat. Köszönöm szépen. mindenképp rendőr felniben gondolkozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
José Grande Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Igen mert csak egy ment tönkre max. 2:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
José Grande Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Egyébként most az egyik ismerősömnél van Opel alkatrész kiárusítás. Alacsonyabbak az árak mint Rézműves dokinál. Csak Astrához. Van GSI motor tankkal, váltóval, komputerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Egyébként most az egyik ismerősömnél van Opel alkatrész kiárusítás. Alacsonyabbak az árak mint Rézműves dokinál. Csak Astrához. Van GSI motor tankkal, váltóval, komputerrel. g astra katalizátora nincs véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
José Grande Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Sajnos csak és kizárólag F Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Sanyi, nem veled játszottunk tegnap? Traktor a karakter neve. :D Kizárt. Csak a Cod2, csak azt szereti! :D Semmilyen más játék nincs telepítve. Ja, de. Admirális, Passziánsz, Aknakereső, Fekete macska. :D Viszont azokra még csak rá sem néztem. akkor a gyógyszerek áraira se panaszkodjatok! :D IBM Szerver árakra egy rossz szót se, engem támogattok vele, ha vesztek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 hátt engem nemtudtok igy támogatni :sowwy: :lol: de adhatok bankszámlaszámot!!! :P :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 hátt engem nemtudtok igy támogatni :sowwy: :P de adhatok bankszámlaszámot!!! :P :lol: :lol: :lol: :lol: bakkártyát és pin kódot is kérünk hozzá :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2008 Jajjj, de beteg vagyoook... :sowwy: Kikészít ez az idő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 bakkártyát és pin kódot is kérünk hozzá :lol: :lol: peeerszemáár :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts