Stefan Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 Igen, régen olyanok voltak a Hot Rodok, amikor még utcai versenyekre építették őket. De ma már csak csiricsáré autócsodák, amiknek vitrinben van a helyük, nem úton. Hát igen, ma már nem olyan könnyű szétválasztani. Találjunk ki egy harmadik kategóriát, mondjuk legyen "Veterod".
Coder Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 dEIGEN, AZ AUTÓK EGY RÉSZE TŐLÜK VOLT A KÖZÉPSŐ RÉSZEN, kisbetűna. Azóta már megnéztem a honlapjukat is, vannak jó képek. Bár engem a régi felújított gépek jobbanmeghatottak. Ami legkevésbé, az a Ferrari, meg hasonló sorozatgyártott luxusgépek. nah akkor jolemlékeztem :D mindig nyomja itt a városbann. csak jah oylan furcsa volt vmi rajta. :D azóta pakoltak rá vmit amióta nemláttam. amugy sztem a küszöbt kéne azonnal leszedni róla...nem? nagyon nemillik hozzá.... a töbi még nempara. bár sztem felni se annyira, ha már iylen sok pénzük van... van amugy a csávonak egy suzukija is, lehet azis ottvolt, régen iceage pintbrush volt rajta kékesen, most vmi barnás szinü....
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 az előbb kinéztem az ablakon, és azt hittem, kettős látásom van. A vectra mögött állt egy ikertesó. :D Aztán szólt nagybátyám, hogy menjek már ki. A vectra ikertesójának a gazdája akart velem pár szót váltani. Mondtam pár dolgot, aztán remélem üdvözölhetjük majd itt. :D AMúgy a 82 pacis dízel van abban.
Coder Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 Ööööö.... Elbizonytalanodtam. :D De nem! Akkor is Muscle Car! :D Opel Rekord C Dodge Viper V10-es motorral. ezz téleg nemrossz, elfogadnám... :D
szabot Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 Helló-halló Opelesek! Gyönyörű idő van, úgyhogy nem is teppedek sokat idebent, csak feljöttem köszönni. :D Ja, amúgy ma nem melóztam. :D
Coder Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 az előbb kinéztem az ablakon, és azt hittem, kettős látásom van. A vectra mögött állt egy ikertesó. :D Aztán szólt nagybátyám, hogy menjek már ki. A vectra ikertesójának a gazdája akart velem pár szót váltani. Mondtam pár dolgot, aztán remélem üdvözölhetjük majd itt. :D AMúgy a 82 pacis dízel van abban. Megkerestek hogy beléphessenek? :D jómegy :D
Korzika Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 Igen, régen olyanok voltak a Hot Rodok, amikor még utcai versenyekre építették őket. De ma már csak csiricsáré autócsodák, amiknek vitrinben van a helyük, nem úton. Mondjuk ezzel vitatkoznék.Mert attól függ ,hogy ki mire építi! Hot-roddal is lehet az utcán menni :D és SMC-t is lehet csak showra építeni(vagy versenyre) :D ,azzal viszont nemigen lehet a közúton közlekedni! A hot-rod nem csak a kilógó belű ,fehér kerekű,tető nélküli kocsi szinonímája!!!! :D Legyen a kettő együtt!!
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 Megkerestek hogy beléphessenek? :D jómegy :D nagybátyámnál járt, és ha már itt volt, akkor beszélni akart velem.
Endlos Elküldve Április14, 2008 Elküldve Április14, 2008 Jó, akkor legyen muscle car, a hotrodoknak olyan lógóbeles szokott lenni, meg nincs gépháztető, sztem... :D Azt Rat-Rodnak hívják, lecsupaszított, kevésbé a külcsínyre adó, de erős modellek. A musclecar-okat pedig kimondottan a negyedmérföldes gyorsulásokra tervezik, nem utcára. A Hot-rod sokkal átfogóbb fogalom, de a legtöbb utcára készült felújított gépet így nevezik. Na most ugye vannak azok, amelyek csak hasonlítanak a régire, de minden porcikájuk új, mint pl. Berry White gépei, na azt nem nevezném Hot-Rodnak. Inkább replikának. Minden szuper kütyüt beletsznek, klímát, ABS-t, elektronikus gázpedál, meg amit kér a megrendelő. Akkor is éljen a hot-rod hurrrráááá! Léci mesélj erről a képről valamit, nekem nagyon teccik, nagyon érdekelne, hogy hol találtad.
Endlos Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 amugy sztem a küszöbt kéne azonnal leszedni róla...nem? nagyon nemillik hozzá.... a töbi még nempara. bár sztem felni se annyira, ha már iylen sok pénzük van... van amugy a csávonak egy suzukija is, lehet azis ottvolt, régen iceage pintbrush volt rajta kékesen, most vmi barnás szinü.... A suzuki alapból nagyon elismerést érdemel egy gyönyrű összhatású fényezést, és belső teret kapott. És ugye mint tudjuk a suzukiból nagyon nehéz szépet alkotni, mivel alapból eléggé béna formája van. De ez gyönyörű lett, ilyen intarziaberakás hatású az ajtó, meg az egészen végighúzódik egy selymes értékérzetű hangulat. De a fotók nem adják annyira vissza. Nekem a BVectra csak a szín, és felni fémes összhatása miatt jött be nagyon azokat bal###### koponyás mintákat utálom. Az autó nem festővászon. A küszöbök is bénák, de a motorháztető középvonalán, és a tetőn végighúőzódó eltérő szín is feldobja, bár jobb színt is választhattak volna.
szabot Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Szép jó reggelt! Polgáron derült idő, kellemes tavaszi érzet és a hajam még mindig tart. Csak én vagyok álmos, mert hülye fejjel megint nem bírtam megállni, hogy hogy ne játszak éjfélig. Bezzeg 5-kor, amikor ébresztett az óra nem voltam olyan vidám... De leöltünk egy BOSS-t (Roaring Skylancer - dobott 3 klán skill item-et), én 69-es a farkasom 57-es lett. :D Nem, nem hülyültem meg, csak Lineage2. :D
Endlos Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 De leöltünk egy BOSS-t (Roaring Skylancer - dobott 3 klán skill item-et), én 69-es a farkasom 57-es lett. :DMég szerencse, hogy vkli vágja ezeket a játékokat, én a Mortal Combat 4-nél megálltam. Azóta sem csinálnak jobb bunyós játékot, vagy én tudok róla. HotRod? akkortessék: Mivel opelfórum vagyunk itt egy muscleCar is: GTből
Coder Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 A suzuki alapból nagyon elismerést érdemel egy gyönyrű összhatású fényezést, és belső teret kapott. És ugye mint tudjuk a suzukiból nagyon nehéz szépet alkotni, mivel alapból eléggé béna formája van. De ez gyönyörű lett, ilyen intarziaberakás hatású az ajtó, meg az egészen végighúzódik egy selymes értékérzetű hangulat. De a fotók nem adják annyira vissza. Nekem a BVectra csak a szín, és felni fémes összhatása miatt jött be nagyon azokat bal###### koponyás mintákat utálom. Az autó nem festővászon. A küszöbök is bénák, de a motorháztető középvonalán, és a tetőn végighúőzódó eltérő szín is feldobja, bár jobb színt is választhattak volna. Hát szép az biztos, élőben is szemlélhetem őket elég sűrűn.. :D de nekem az előző iceage stílusú kék fényezése sokkal jobban tetszett mondjuk. nah és azért elmondhatjuk hogy ezek a mi régiónkból vannak... :D
szabot Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Jó idő lefújva. Az előbb úgy szakadt az eső, hogy a csarnokban, a beültetőgépek zaja mellett is tisztán hallatszott... Amikor az USA-ban voltunk, akkor eltévedtünk (szó szerint) egy ilyen kiállításra. Nem semmi, amit a járgányokkal művelnek. Mondjuk a pálmát egy "széria" Ford rendőrautó vitte. Bazz, azzal egy falat át lehet törni.
Coder Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Jó idő lefújva. Az előbb úgy szakadt az eső, hogy a csarnokban, a beültetőgépek zaja mellett is tisztán hallatszott... Amikor az USA-ban voltunk, akkor eltévedtünk (szó szerint) egy ilyen kiállításra. Nem semmi, amit a járgányokkal művelnek. Mondjuk a pálmát egy "széria" Ford rendőrautó vitte. Bazz, azzal egy falat át lehet törni. jó már annak aki iylen helyekre téved csak úgy... :D
szabot Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 jó már annak aki iylen helyekre téved csak úgy... :D Először nem örültünk annyira az eltévedésnek... Az odaútkor is voltak érdekes szituációk. Egyszer már csak eljutok egy villámtalira és mesélek (azt jól tudok, igaz srácok? :D ).
mackosajt Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 mesélni azt tudsz, az biztos! :D :D Én meg telepíteni xp-t... valamiért úgy összef@sta magát, hogy a hálókártya egy beállítását sem jegyezte meg. Bármit követtem el, nem akart menni a net. Meg pár dolog úgyis zavart. Most friss xp-m van.
Sörös Sanyi Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Ghost vagy partíció másolás. :D Amúgy gondolkodtam. Nem lehet, hogy a Hot Rodok alapjai a 30-40-50-es évekbeli autók, A Muscle Carok pedig inkább a 60-70-es évek autóiból kerülnek ki? Legalábbis Hot Rodnak inkább a kerekebb, míg Muscle Caroknak inkább a szögletesebb autókat nevezik. Legalábbis ezt figyeltem meg. Node mostmár tényleg el vagyok bizonytalanodva.
mackosajt Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 utóbbi lesz. 15 gigás partíciót csináltam, ezt tudom tárolni egy másik vinyón.
szabot Elküldve Április16, 2008 Elküldve Április16, 2008 Sziasztok! Esik... XP telepítés jó. :D Ghost meg partíció másolás még jobb. :D Mondjuk nálam az volt a gond, hogy mire kellett a Ghost, addigra már más gépem volt, így nem volt jó a mentés. :D Megint sikerült éjfélig játszani, de megint megvolt egy Boss, ami klán pontokat adott. :D Sanyi, nem veled játszottunk tegnap? Traktor a karakter neve. :lol:
mackosajt Elküldve Április16, 2008 Elküldve Április16, 2008 Sanyi a lineage-ben? :D hu bakker. mire mindent újra felrakok...
szabot Elküldve Április16, 2008 Elküldve Április16, 2008 Sanyi a lineage-ben? :D Még megeshet. :D Amúgy van egy db-i srác is a barátnőjével, akiknek Mantájuk van. Mantaboy és Mantababy néven vannak fent. :D hu bakker. mire mindent újra felrakok... Azt én is utálom... És pont az nem szokott fent lenni, ami gyorsan kellene. És olyankor a telepítőt sem találom...
Recommended Posts