jocker Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hello! Debreceni G Astrás vagyok.Reggelre sajnos a bal visszapillantómtól megszabadítottak :D .A tanácsotokat kérném,hogy hol keressek elfogadható áron visszapillantót.Mik esetleg a tapasztalatok az utángyártottakról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Bontóban biztos van,Derék uti Opel boltban is ,vagy a vaterán is tudsz olcsón venni. vaterán 8000 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocker Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Bontóban biztos van,Derék uti Opel boltban is ,vagy a vaterán is tudsz olcsón venni. vaterán 8000 ft Köszi, Igen a Vaterán találtam 12 eFt-ért motorosat.Nem tudtok a Derék úti bolt vagy bontó elérhetőségét vagy címét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 A bontó a- Cora mögött van :West auto - Mikepércsi út(Suzuki Limuzin után) Bolt :Derék ut 111.sz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 A Cora melletti opel bontó :06 30 943 5522 Opel alkatrész Bolt : 06 52 490 046 De ha a neten rákeresel és találsz mondjuk Pesten egy tükröt ami neked árban is megfelel akkor összehozzuk, hogy lekerüljön hozzád. Csak üzenj , segítek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocker Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 A Cora melletti opel bontó :06 30 943 5522 Opel alkatrész Bolt : 06 52 490 046 De ha a neten rákeresel és találsz mondjuk Pesten egy tükröt ami neked árban is megfelel akkor összehozzuk, hogy lekerüljön hozzád. Csak üzenj , segítek! köszi srácok a segítséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nah szép reggelt :D Mert nekem még most van... :lol: Tegnap olyan buli volt, uhh..... :D Szalonnnasütés, zene, pia.... :D Igaz hogy az esö beszolt vagy 10-15percre, de a tűz kibirta, és lehetett folytatni, addig meg a gangon piáltunk... :D Az utolsó két ember 6kor ment el.... :D Ilyen jó névnapi bulim nemvolt mostanába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Utólag is többet érjél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Iszonyat jó volt a kiállítás. Volt egy gyönyörű B-vectra is, Mackó sasold meg mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nem fotóztad le véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Utólag is többet érjél! Kösze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Nem fotóztad le véletlenül?Telefonnal: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 hmm van egy hasonlo itt ladányba... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 véletlenül nem a füzestuning vagy mi állitotta ki ? :D mert ha igen akkor nem egy hasonló van, hanem pont ez. sztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 szereintem ez pont az, bár őszintén szólva a régi lökös jobban tetszett rajta elől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 jóó reggelt! nekem ez a kiállított vectra egyáltalán nem jön be.olyan mintha egy tuningbolt kínálatát rárakták volna :D nem passzol az egész. a fényezés viszont biztos aprólékos munkát kívánt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 véletlenül nem a füzestuning vagy mi állitotta ki ? :D mert ha igen akkor nem egy hasonló van, hanem pont ez. sztem :D dEIGEN, AZ AUTÓK EGY RÉSZE TŐLÜK VOLT A KÖZÉPSŐ RÉSZEN, kisbetűna. Azóta már megnéztem a honlapjukat is, vannak jó képek. Bár engem a régi felújított gépek jobbanmeghatottak. Ami legkevésbé, az a Ferrari, meg hasonló sorozatgyártott luxusgépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Én a Hot-rodokra szavazok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hot Rod? Ugyan már! Az csak azoknak való, akik kiállításra viszik trélerrel, és a fél életükön át polírozzák! Muscle Car! No, az az igazi autó. Szép, polír is van rajta, de az igazán szép dolog az ereje! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Akkor is éljen a hot-rod hurrrráááá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ööööö.... Elbizonytalanodtam. :D De nem! Akkor is Muscle Car! :D Opel Rekord C Dodge Viper V10-es motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ööööö.... Elbizonytalanodtam. :D De nem! Akkor is Muscle Car! :D Opel Rekord C Dodge Viper V10-es motorral. Nagyon állatúl néz ki! Ha jól látom az egész alvázzal együtt lett átrakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Sok a duma! Hot Rod, vagy Muscle Car? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Sok a duma! Hot Rod, vagy Muscle Car? :D :D :D :lol: Jó, akkor legyen muscle car, a hotrodoknak olyan lógóbeles szokott lenni, meg nincs gépháztető, sztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Igen, régen olyanok voltak a Hot Rodok, amikor még utcai versenyekre építették őket. De ma már csak csiricsáré autócsodák, amiknek vitrinben van a helyük, nem úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts