szabot Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Mármint a focilabda a felrobbant teáscsésze útvonalát követte? :D Valami hasonló. :D Amikor foglalkoztam vele (Max2, Max3, most meg mennyinél is járunk? Max10?), akkor még nem a sörön járt az eszem, hanem a teán. :D Akkoriban még a Voodoo2 isten kártyának számított. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Valami hasonló. :D Amikor foglalkoztam vele (Max2, Max3, most meg mennyinél is járunk? Max10?), akkor még nem a sörön járt az eszem, hanem a teán. :D Akkoriban még a Voodoo2 isten kártyának számított. :D loool, hát jah, az sem most volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 loool, hát jah, az sem most volt :lol: Azt mondod öregszem? :D Akkor még nem volt netem és CGA meg PC World magazinokból lestem el tutorialokat. Még 2 óra és indulunk Pestre a BME-s állásbörzére kiállítani. Aki arra jár összefuthat velem a Jabil standnál. :D Klubkártya felmutatása esetén szerválok ingyen Cappy-t. :D (Amíg a készlet tart. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 HÚB@ZDM?G kész vagyok. Ez tényleg azzal a progival van? Látni kéne az eredeti verziót. Az autó absz nem volt ott? Tényleg nem láttam még élethű 3D munkát, de ez nagyon hihető. szal iylen egyszerübb dolgok, meg kisebb animációk... :D MJozgóképeket is tucc vele csinálni? (animáció=mozgókép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 HÚB@ZDM€G kész vagyok. Ez tényleg azzal a progival van? Látni kéne az eredeti verziót. Az autó absz nem volt ott? Tényleg nem láttam még élethű 3D munkát, de ez nagyon hihető. Nézd meg a Lost in Space című filmet. A 3D-s effekteket 3D Max-el csinálták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Azt mondod öregszem? :D Akkor még nem volt netem és CGA meg PC World magazinokból lestem el tutorialokat. Még 2 óra és indulunk Pestre a BME-s állásbörzére kiállítani. Aki arra jár összefuthat velem a Jabil standnál. :D Klubkártya felmutatása esetén szerválok ingyen Cappy-t. :lol: (Amíg a készlet tart. :D ) Háát lehettt :D de csak egy kicsit :D de az sosebaj :P Hát sajna arra nemjárok... :D jah meg klubkártyám sincs :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 HÚB@ZDM?G kész vagyok. Ez tényleg azzal a progival van? Látni kéne az eredeti verziót. Az autó absz nem volt ott? Tényleg nem láttam még élethű 3D munkát, de ez nagyon hihető. MJozgóképeket is tucc vele csinálni? (animáció=mozgókép) Nemhogy az autó, még a háttér sem volt ott :D amugy készitő megjegyzése a kép alá: " Kedvenc old timer formula autómat próbáltam lemodellezni, kisebb nagyobb sikerrel" 3dsmax.hu n leltem. animációkat is persze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Szép reggelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Szép reggelt :D magának is :D hogy kicsit a témához is hozzászóljak,engem inkább a hardveres dolgok érdekelnek,a szoftveres rész nekem túl nyers.persze azért sokszor rá vagyok kényszerülve :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 magának is :D hogy kicsit a témához is hozzászóljak,engem inkább a hardveres dolgok érdekelnek,a szoftveres rész nekem túl nyers.persze azért sokszor rá vagyok kényszerülve :D :D Hát engem meg inkább a szoftver, főleg progizás köt le... :D hardver max akkor ha hálózatok a téma, főleg most h ciscozok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Melómból eredően egyértelműen hardware. Otthon is így osztottuk fel a dolgokat öcsémmel. Én piszkálgattam, fejlesztettem a gépet, ő meg telepítgetett, új progikat próbált ki, optimalizálta a shoftware-ket, meg ilyenek. Az a része engem nem érdekel, és nem is igen értek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 ...shoftware... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Tudtam én, hogy elb@szom. :D De hol a hiba? :D Ja, hogy nem kell 'H'. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Melómból eredően egyértelműen hardware. Otthon is így osztottuk fel a dolgokat öcsémmel. Én piszkálgattam, fejlesztettem a gépet, ő meg telepítgetett, új progikat próbált ki, optimalizálta a shoftware-ket, meg ilyenek. Az a része engem nem érdekel, és nem is igen értek hozzá. Érteni sokmidnenhez lehet csak akarni kell, de ha nemérdekel akkor jah...vagyok igy én is dolgokkal.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 :D :D :D :D lol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Tudtam én, hogy elb@szom. :D De hol a hiba? :D Ja, hogy nem kell 'H'. :D jajah, h nélkül, software :lol: de jóaz falura :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Érteni sokmidnenhez lehet csak akarni kell, de ha nemérdekel akkor jah...vagyok igy én is dolgokkal.... :D Az a bibi, ogy én még csak akarni sem akarom. :D Amire rá vagyok kényszerülve, abba beleszokom és joccakát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Tudtam én, hogy elb@szom. :D De hol a hiba? :D Ja, hogy nem kell 'H'. :D ez is azt bizonyítja,hogy igazi hardveres szakember vagy :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 ez is azt bizonyítja,hogy igazi hardveres szakember vagy :D :D Igen, mert abban van legalább 'H'. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Igen, mert abban van legalább 'H'. :D öHö :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 ehhhe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Akkor én is szakmabeli vagyok:Hasutas(félig-meddig) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 én meg vegyhész. :D mellesleg most vizsgázik a vectra. Remélem a xenon-on kívül nem kerül semmi +ba sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 én meg infHormatHikus :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Vagy így:Hegyész! Sok szerencsét a vizsgához! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts