Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nekem maradt minden "csak" a kocsi lett cserés!Kár,hogy,ritkán jársz,írsz errefelé!

Akkor ti Lujdzival mostmár nemcsak névben, hanem LE-ben is egyeztek, ha jól tudom, ő is 1.6 16V ugye?

Elküldve

Köszönjük a hétvégére kívántjóidőt :D Nekem szükségem is lesz rá mert kocsibabrálást terveztem. VÉGREEE...

Amolyan tavaszi átbogarászás lesz meg némi fegyverzet leszerelés. Victori sport kormány le gyári vissza.

Én is szép hétvégét kivánok mindenkinek

Elküldve
Victori sport kormány le gyári vissza.
Rossz volt? Nem ajánlatos? Én is most szeretnék egy sportot bele, de nekem nincs szervó egyelőre, és aszongyáék azt nehezebb tekerni. Akkor neked nem a 106 pacis a géped?
Elküldve

Helló-halló!

A jó idő kívánság nyuszitól bejött. Voltam horgászni (2 piercinget hagytam a vízben, más nem volt, de akkor is kint voltam a vízparton) meg moziban is (jó film az IE 10000). Aztán hirtelen reggel lett és teleporttal bejöttem melózni. :D

Elküldve
Én pedig most értem haza. Tegnap hajnal öt óta talpon vagyok, és nem vagyok fáradt. A kávé+Burn+Bomba combo csodákra képes! :D

Amikor megszűnik a hatásuk, nem lesz ilyen vidám a helyzet. Én már ebben a fázisban vagyok... :D

Elküldve
Hajtás van Pajtás? :D

Már nincs! Vége a hónapnak. :D A holnapi nap állásidő, holnap után pedig éjszaka. Gyakorlatilag van három szabadnapom. Hülye lennék lefeküdni! :D

A hatásokkal pedig tisztában vagyok. Rutinos túlórázó hírében állok. Node este alvás, holnap pedig ébresztőnek egy-két sör, és jól indul a nap. :D

Elküldve

Nekemis tartalmas hétvégém volt, kezdve egy kárpátia koncerttel, folytatva másnap egy házibulival, ma meg pihi meg haver :D

Remélem ilyen marad mostmár az idő :D

Elküldve
Igazi kocsitakarítós idő volt ma(én meg oktatáson rohadtam :D )most értem haza!

Az vasárnap volt :D

Ma haver kocsiját kalapáltuk :D

Elküldve

Üdv mindenkinek! az volna a kérdésem, hogy nem tudtok véletlenül Debrecenben, vagy szűk körzetében munkájára igényes karosszériást? én ismerek párat, de azok csak kókányolni tudnak, egy teáskannát se bíznék egyikre se. egyébként küszöbcsere volna esedékes, de nagyon.

Elküldve
Üdv mindenkinek! az volna a kérdésem, hogy nem tudtok véletlenül Debrecenben, vagy szűk körzetében munkájára igényes karosszériást? én ismerek párat, de azok csak kókányolni tudnak, egy teáskannát se bíznék egyikre se. egyébként küszöbcsere volna esedékes, de nagyon.

Sajnos nekem is sok itteni ksztnissal van rossz tapasztalatom, egymára helyezik a lemezeket, nem szélezik le, így mindig a hátsó kivágott rész tovább korrodál, és ráadásul a kész munka felülete nagyon sok gittelést igényel. Tudnék neked mondani egy srácot, akit szerintem érdemes lenne kipróbálni. Nekem eléggé igényesnek tűnt, bogaras körökben mozog. Azt pedig tudod, hogy ott komoly restaurálások folynak. Egyetlen hátránya, hogy drága. Otthon háznál dolgozik, megadhatom a számát, ha gondolod.

Corsika én is takarítottam, ne tudd meg, milyen jó hatással van a gőztisztító (kacsa) a kárpitelemek réseire, mélyedéseire.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.