Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
én inkább nem írok rá semmit, de megkérnék mindenkit, hogy ha kritikája van, azt ne itt, és ne ilyen módon tegye. Van rá megfelelő téma, és megfelelő megfogalmazás.

Ja, pl. "Jelez!" gomb, aztán intézkedünk. Én elsőnek törölni akartam, aztán kiszórni pár %-ot, de aztán úgy gondoltam, hogy a negatív kritika is kritika. Ha neki nem jön be, hát nem jön be. Ezt leírta, ennyi. De ha mégegyszer így szólal meg, akkor Mad Max sorsára juttatom.

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
én inkább nem írok rá semmit, de megkérnék mindenkit, hogy ha kritikája van, azt ne itt, és ne ilyen módon tegye. Van rá megfelelő téma, és megfelelő megfogalmazás.

Én azt hiszem megfelelő hangnemben írtam neki. Amit igazán gondoltam megtartottam magamnak, és azért ide írtam, mert valszeg ezt olvassa, ha máshova írom, ott nem fogja.

Elküldve
Miért eddig nem pörgött???? :D

Mondjuk én nem is fogom pörgetni, ünnepek alatt nem hiszem, hogy leszek gépközelben

Lehet, hogy a "csapoló-gépeket" azért megnézem :D

Elküldve
Lehet, hogy a "csapoló-gépeket" azért megnézem :D

A múltkor néztem a Médiában valami hasonlókat:

mob_BeerTender.JPG

Mekkora buli lenne a kocsi csomagtartójában! :D Ha már egyszer lesz benne inverter, akkor ki kellene használni. :D Ha cirka 100000 Ft-ot költöttem a számítógépre, akkor ez megér +50000 Ft-ot. :D Hideg sör a talikon. Occo, nem drága! :D

Elküldve

hát pörgésnek nemnevezném az utóbbi napokat :D

Hja énis gndolkozok már haverokkal egy jó kis fözésen, lehetne már :D

de ha addig nem, névnapomkor tutti megoldjuk :D

Talis fözésre gondoltál amugy? :D

Hát én még eddig megtudtam oldani hogy h mindig legyen hideg sör e nélkül is... :D De biztos nemrosz cucc :D

Elküldve
Hát én még eddig megtudtam oldani hogy h mindig legyen hideg sör e nélkül is... :D De biztos nemrosz cucc :D

Na persze. De pultnál sorbanállni nem buli. Műtrágyát meg mostanában nem tudok "szerezni" :D

Elküldve
ááááááááááá,mindjárt felteszek egy TURBO matricát és egyből 204 lovas lesz!(ha meg a dísztárcsát is leveszem................vvváááááááááá...)

Szerintem a chiptuning igen sokat dob a gép beállításain, bár vszínűlereg a fogyasztást is megnöveli, meg a szennyező kibocsátást.

Sanyi úgy látom, nem olévasod a h.szeimet. Jóvanakkor ezt neked. Ezek a sörcsapolók O.K., hogy tartják a hűvöset, de a buborékot is tartják benne, vagy van vmi dúsító, amikor már csak néány lityó van a hordó alján?

Ilyen Heineken hordóm nekem is van, csak nem tudom, hogy milyen lehet benne a sör, mert már több, mint 1 éve megvan, azóta keresem a megfelelő alkalmat, hogy felbontsam. Állítólag konnyen megbuggyan benne.

Elküldve
én ezt nem érteni... :D :D

Sörcsapoló-gépeket? Nem szeretem a sört

Igen. Erre gondoltam, de csak Sanyi hatására, egyébként én sem vagyok nagyfogyasztó :D

Elküldve
Minden olcsóbb megoldás érdekel, amivel hidegen tarthatom a drága nedüt a talikon! :D

Kell egy nagyobb hűtőtáska és/vagy egy kisebb bár-hűtőszekrény. Szerintem el is bírná az inverter.

Elküldve
Jut eszembe, hamarosan itt a jóidő, lehetne egyet bográcsozni. De én nem főzök :D

Jó idő??? Hétvégére főzést terveztünk Sátoraljaújhelyen. Olyan kis baráti-cégest. Most nézzük az időjárás jelentés: 5-10°C várható északi széllel... Kicsit bosszúsak vagyunk, mert így nem tudunk előre bevásárolni, mert ha rossz idő lesz, akkor nem megyünk.

Főzök én, ezen ne múljon. Amúgy meg grillezni minden férfi tud. :D

A "kedves" beszólónak meg annyit, hogy B+. Kell a negatív kritika, csak rosszul tűröm. :D Sztem mi nem leszünk haverok. :D

Elküldve
Jó idő??? Hétvégére főzést terveztünk Sátoraljaújhelyen.

ok, nem úgy értettem, hogy 1-2 napon belül :D különben is mire ez a csapat moccan valamerre, már megint tél lesz :D

Elküldve
Mondjuk én nem is fogom pörgetni, ünnepek alatt nem hiszem, hogy leszek gépközelben

Tudjuk, el leszel foglalva a tojásfestéssel. :D

Hm, elgondolkodtam valamin. Nekem kis koromban azt mondták, hogy a húsvéti tojást a húsvéti nyúl tojja. Nyuszi, mi a véleményed erről? :D

Elküldve

mert itt miért nem lehet? :D

Elküldve
Én azt hiszem megfelelő hangnemben írtam neki. Amit igazán gondoltam megtartottam magamnak, és azért ide írtam, mert valszeg ezt olvassa, ha máshova írom, ott nem fogja.

+

mert itt miért nem lehet? :D

Itt a 2 pont. :D

Figyu,szerintem Laci azt a hozzászólását nem nekünk címezte,hanem annak a gagyis gyereknek!!!! :D

miért kezdtétek azt hinni, hogy nektek írtam?

Meg úgy amúgy általánosságban, aki elkezd itt fórumozni, az elfogadja a szabályzatot(mit és hol kell írni-kérdezni stb., renitenskedés esetén mivel számolhat)

ui: jön az éccakás hét, megint kúszik a hőmérsékletem. Már unom, hogy ingadozok.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.