Endlos Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Jó reggelt! Én meg várom az időszakos orvos vizsgálatot, ert ugye reggeli első+éhgyomor... na és persze 8.30-ra vagyok írva. :D Kibírom. :DHuhh mibaj? Maccó mennyibe fáj egí B-Vectra orr rész? hűtürács.lökhárító kombináció. Bontottan. Tervezési fázis valahanyadik lépés. A Defender kerékív, küszöb készlet már biztos hónapok óta, de végre látom, hogyan is nézne ki. A lökösnél még finomítani kell. Készítek belőle egy negatív öntőformát, hogy bérmikor eltöröm, újra tudjam önteni (műanyag)
szabot Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Jó reggelt! Én meg várom az időszakos orvos vizsgálatot, mert ugye reggeli első+éhgyomor... na és persze 8.30-ra vagyok írva. :D Kibírom. :D Ilyen a nagy piros betű? Ssssssss (csobogó vizet utánzó hang). :D NEM. ILYEN. :D
Endlos Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 üdv debreceniek :D Hahóka, mizó arrafelétek? Merreis?
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Huhh mibaj? Maccó mennyibe fáj egí B-Vectra orr rész? hűtürács.lökhárító kombináció. Bontottan. passz Ssssssss (csobogó vizet utánzó hang). :D de gonossszzzz... amúgy 9.40 körül sikerült produkálnom.... picit megcsúsztak a rendelésen. Elszámolták magukat. üdv debreceniek :D Üdv! ui: Tamás, kékkel nem ér írni. :D
Endlos Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 passz de gonossszzzz... amúgy 9.40 körül sikerült produkálnom.... picit megcsúsztak a rendelésen. Elszámolták magukat. Üdv! ui: Tamás, kékkel nem ér írni. :D Nya az oké, hjogy nekik bokatörésük van, de neked mi?
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Nya az oké, hjogy nekik bokatörésük van, de neked mi? mondjam, vagy mutassam? :D nincs bokatörésük, csak akiket 7.30-ra hívtak, azok is 9 után végeztek. Így volt csúszás. :D
uncle Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 sziasztok opelos barátaim az úrban!! Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát. A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???.... Köszönöm nektek a segítséget uncle
Coder Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Hahóka, mizó arrafelétek? Merreis? Hát akkor épp debrecenből irtam :D Amugy Püspökladány :D
Korzika Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 sziasztok opelos barátaim az úrban!! Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát. A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???.... Köszönöm nektek a segítséget uncle A B Corsás topikban biztos lesznek olyanok akik segítenek...... Hát akkor épp debrecenből irtam Amugy Püspökladány . Helló ,szia! Milyen géped van?
Coder Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 A B Corsás topikban biztos lesznek olyanok akik segítenek...... Hát akkor épp debrecenből irtam Amugy Püspökladány . Helló ,szia! Milyen géped van? Astra F 1.4. 16V :D
Korzika Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Heló,üdv a csapatban! :D Írd be az aláírásodba,akkor mindenki látja majd! :D
Coder Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 Heló,üdv a csapatban! :D Írd be az aláírásodba,akkor mindenki látja majd! :D Megtörtént :D
szabot Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Szép jó reggelt Opelesek! Ismét itt vagyok. Megnézem a vicceket és melózok picit. :D Szia Coder! Én is Ladányi vagyok izé, voltam! Mackó, 9:40-re hólyagszakadásom lett volna, az tuti. Szia Tamás! :D
mackosajt Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 És ha azt is hozzáteszem, hogy előtte este 22 előtt voltam utoljára? :D Mindegy. Kibírtam, igaz nehezen. De neked sem ér kicsi kékkel írni! :D
szabot Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Oké, úgy látom ennek a "kicsi kék" dumának van valami háttere is. Mi az? Eszembe jutott rólad egy Jóbarátok rész, amikor Joey meghallgatásra megy és nincs ideje elmenni előtte pisilni. Elég mókás rész. :D
szabot Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Melyik nem az? :D Ez igaz, de ez még témába is vágott. :D Szóval mi a megfejtése az apró kék betűs poénnak???
adorjant Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Szóval mi a megfejtése az apró kék betűs poénnak??? ánégyzet meg bénégyzet egyenlő... :D
szabot Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 ánégyzet meg bénégyzet egyenlő... :D ánégyzet meg bénégyzet egyenlő apró kék betű?
adorjant Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 ánégyzet meg bénégyzet egyenlő apró kék betű? a kegyelmi bizottság megadta a kettest :D :D
szabot Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 a kegyelmi bizottság megadta a kettest :D :D Nagyon-nagyon köszönöm. :D
adorjant Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Nagyon-nagyon köszönöm. :D :D egyébként pont ezt a diskurzust éltem át előző vizsgaidőszakban :D :D :D
Coder Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Szép jó reggelt Opelesek! Ismét itt vagyok. Megnézem a vicceket és melózok picit. :D Szia Coder! Én is Ladányi vagyok izé, voltam! Szebb reggelt :D Hale :D Nagggyon helyes :D :D
Recommended Posts