Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jó reggelt! Én meg várom az időszakos orvos vizsgálatot, ert ugye reggeli első+éhgyomor... na és persze 8.30-ra vagyok írva. :D Kibírom. :D
Huhh mibaj? Maccó mennyibe fáj egí B-Vectra orr rész? hűtürács.lökhárító kombináció. Bontottan.

Tervezési fázis valahanyadik lépés.

A Defender kerékív, küszöb készlet már biztos hónapok óta, de végre látom, hogyan is nézne ki.

14.jpgA lökösnél még finomítani kell. Készítek belőle egy negatív öntőformát, hogy bérmikor eltöröm, újra tudjam önteni (műanyag)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Jó reggelt!

Én meg várom az időszakos orvos vizsgálatot, mert ugye reggeli első+éhgyomor...

na és persze 8.30-ra vagyok írva. :D

Kibírom. :D

Ilyen a nagy piros betű?

Ssssssss (csobogó vizet utánzó hang). :D

NEM. ILYEN. :D

Elküldve
Huhh mibaj? Maccó mennyibe fáj egí B-Vectra orr rész? hűtürács.lökhárító kombináció. Bontottan.

passz

Ssssssss (csobogó vizet utánzó hang). :D

de gonossszzzz... amúgy 9.40 körül sikerült produkálnom.... picit megcsúsztak a rendelésen. Elszámolták magukat.

üdv debreceniek :D

Üdv!

ui: Tamás, kékkel nem ér írni. :D

Elküldve
passz

de gonossszzzz... amúgy 9.40 körül sikerült produkálnom.... picit megcsúsztak a rendelésen. Elszámolták magukat.

Üdv!

ui: Tamás, kékkel nem ér írni. :D

Nya az oké, hjogy nekik bokatörésük van, de neked mi?

Elküldve
Nya az oké, hjogy nekik bokatörésük van, de neked mi?

mondjam, vagy mutassam? :D

nincs bokatörésük, csak akiket 7.30-ra hívtak, azok is 9 után végeztek. Így volt csúszás. :D

Elküldve

sziasztok opelos barátaim az úrban!!

Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát.

A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???....

Köszönöm nektek a segítséget

uncle

Elküldve
sziasztok opelos barátaim az úrban!!

Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát.

A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???....

Köszönöm nektek a segítséget

uncle

A B Corsás topikban biztos lesznek olyanok akik segítenek......

Hát akkor épp debrecenből irtam

Amugy Püspökladány .

Helló ,szia!

Milyen géped van?

Elküldve
A B Corsás topikban biztos lesznek olyanok akik segítenek......

Hát akkor épp debrecenből irtam

Amugy Püspökladány .

Helló ,szia!

Milyen géped van?

Astra F 1.4. 16V :D

Elküldve

Szép jó reggelt Opelesek! Ismét itt vagyok. Megnézem a vicceket és melózok picit. :D

Szia Coder! Én is Ladányi vagyok izé, voltam!

Mackó, 9:40-re hólyagszakadásom lett volna, az tuti.

Szia Tamás! :D

Elküldve

Oké, úgy látom ennek a "kicsi kék" dumának van valami háttere is. Mi az?

Eszembe jutott rólad egy Jóbarátok rész, amikor Joey meghallgatásra megy és nincs ideje elmenni előtte pisilni. Elég mókás rész. :D

Elküldve
Szép jó reggelt Opelesek! Ismét itt vagyok. Megnézem a vicceket és melózok picit. :D

Szia Coder! Én is Ladányi vagyok izé, voltam!

Szebb reggelt :D

Hale :D Nagggyon helyes :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.