Korzika Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Kösziiii, de épphogy, mindegy, majd orvosoljuk a hibát...Fene vigye az előző tulajt... :) Igen,mindig derülnek ki dolgok!
Endlos Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Kösziiii, de épphogy, mindegy, majd orvosoljuk a hibát...Fene vigye az előző tulajt... :) Mer mivolt? (most biztos csuklik az extulaj)
szabot Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Pálinkás (főleg mackónak :) szép jó reggelt! Időjárás jelentés következik: Polgár, enyhe idő 3°C-al. Az előrejelzés szerint napos időre lehet számítani. Ha ez bekövetkezik, akkor délután Corsa mosás várható. :D Aggasztóan csökken a benzinszint a tankban és ugyanilyen aggasztóan nő az üzemanyagár a kutakon. Debrecenben most mennyi a 95-ös benzin?
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Legnagyobb meglepetésemre az én tankom is üres :) Árakról meg nem tudok nyilatkozni, bizonyos okosnál fogva :D De ha minden jól megy, akkor hamarosan nem az ebédlőben kell szűkölködnünk, ha jöttök látogatóba :D
szabot Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Jaja, magyarázni, mert nem érteni... Kirúgod a ház oldalát? :)
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Nagyobb????mér? nem elég nagy a mostani :) miylen sokan elfértünk ott mindig is, még aludni is volt helye mindenkinek
szabot Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Jól van na, csak az írásodból erre következtettünk. :) :D
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Jól van na, csak az írásodból erre következtettünk. :) :D Neeem, ha minden jól megy akkor a nappalim végre fogadásra kész, amúgy szívesen lecserélném a lakást, egy kertes házra :D
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 még aludni is volt helye mindenkinek "Aludjál már Batman!" :)
szabot Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 "Aludjál már Batman!" :) Batman! Az mekkora volt!
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Batman! Az mekkora volt! :) :D :D Na és amikor SzaboT elkezdte csörgetni a kis elemózsiás zsákot suttyomban????? :D
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Szép este volt, annyi szent! És utánna milyen tali!
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Szép este volt, annyi szent! És utánna milyen tali! Majd egyszer megismételjük...bár a talit pihentebben :) kellene
szabot Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 :) :D :D Na és amikor SzaboT elkezdte csörgetni a kis elemózsiás zsákot suttyomban????? :D Nem is igaz! :D Amúgy meg örüljetek, hogy ettem! Addig sem járt a szám. ;) Majd egyszer megismételjük...bár a talit pihentebben :D kellene A múltkor megnéztem a talis képeket és köztük volt az a kipihent arcunkról árulkodó csoportkép is. :P Meg persze az is, amikor adorjant teát főz. ;)
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Még hajnal háromkor nagyban vagdaltuk a papírokat. Annyit már rég röhögtem (persze túlzok, de tényleg jó buli volt).
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Jó reggelt! jobban vagyok. Sőt, ébredéskor kifejezetten ki voltam hülve. Tegnap délben bement egy teljes fej hagyma, azóta vagyok jobban. Igaz, picit büdös, de hatásos. :)
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 adorjant teát főz. :D kapucsinóóóó volt sztem, de tény, hogy felejthetetlen, ezúton is hála neki :D Annyit már rég röhögtem (persze túlzok, de tényleg jó buli volt). nem is rég, tegnap :)
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Jah nem is mondtam, Attila, a mantás-benjos, hívott a minap, hogy van egy új mantás srác, megadta neki a számomat, de még nem hívott.
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Jah nem is mondtam, Attila, a mantás-benjos, hívott a minap, hogy van egy új mantás srác, megadta neki a számomat, de még nem hívott. Feltétlenül kérjél képeket a kocsijáról. Roppant kiváncsi vagyok, hogy milyen lett az új Manta :)
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 1 méter széles, hogy mindkét oldalt kikönyökölhessen a sofőr. Ezt nem tudtad Piista? :)
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Feltétlenül kérjél képeket a kocsijáról. Roppant kiváncsi vagyok, hogy milyen lett az új Manta :D hinnye mán té, hát nem érteni tájszólást? :D A srác új :) (nekem legalábbis) :D
Recommended Posts