Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Pálinkás (főleg mackónak :) szép jó reggelt!

Időjárás jelentés következik: Polgár, enyhe idő 3°C-al. Az előrejelzés szerint napos időre lehet számítani. Ha ez bekövetkezik, akkor délután Corsa mosás várható. :D

Aggasztóan csökken a benzinszint a tankban és ugyanilyen aggasztóan nő az üzemanyagár a kutakon. Debrecenben most mennyi a 95-ös benzin?

Elküldve

Legnagyobb meglepetésemre az én tankom is üres :) Árakról meg nem tudok nyilatkozni, bizonyos okosnál fogva :D

De ha minden jól megy, akkor hamarosan nem az ebédlőben kell szűkölködnünk, ha jöttök látogatóba :D

Elküldve
Jól van na, csak az írásodból erre következtettünk. :)

:D

Neeem, ha minden jól megy akkor a nappalim végre fogadásra kész, amúgy szívesen lecserélném a lakást, egy kertes házra :D

Elküldve
:) :D :D Na és amikor SzaboT elkezdte csörgetni a kis elemózsiás zsákot suttyomban????? :D

Nem is igaz! :D Amúgy meg örüljetek, hogy ettem! Addig sem járt a szám. ;)

Majd egyszer megismételjük...bár a talit pihentebben :D kellene

A múltkor megnéztem a talis képeket és köztük volt az a kipihent arcunkról árulkodó csoportkép is. :P Meg persze az is, amikor adorjant teát főz. ;)

Elküldve

Jó reggelt!

jobban vagyok. Sőt, ébredéskor kifejezetten ki voltam hülve.

Tegnap délben bement egy teljes fej hagyma, azóta vagyok jobban. Igaz, picit büdös, de hatásos. :)

Elküldve
adorjant teát főz. :D

kapucsinóóóó volt sztem, de tény, hogy felejthetetlen, ezúton is hála neki :D

Annyit már rég röhögtem (persze túlzok, de tényleg jó buli volt).

nem is rég, tegnap :)

Elküldve
Jah nem is mondtam, Attila, a mantás-benjos, hívott a minap, hogy van egy új mantás srác, megadta neki a számomat, de még nem hívott.

Feltétlenül kérjél képeket a kocsijáról.

Roppant kiváncsi vagyok, hogy milyen lett az új Manta :)

Elküldve
Feltétlenül kérjél képeket a kocsijáról.

Roppant kiváncsi vagyok, hogy milyen lett az új Manta :D

hinnye mán té, hát nem érteni tájszólást? :D

A srác új :) (nekem legalábbis) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.