nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Elküldve Február19, 2008 Na ha már erre járok megosztom veletek is: http://kepfeltoltes.hu/view/080219/100000_...ltoltes.hu_.jpg Bár nehéz volt épp így megállni ott ahol jártam, de sikerült :D Örültem :)
mackosajt Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Akkor mostmár HOBi felnőtt lett! mi meg lassan aggastyánok... minap volt 180000 km.
nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Elküldve Február19, 2008 Akkor mostmár HOBi felnőtt lett! Jaja :) Nagyfiú a szentem :D És sajnos az "ajándéka" is elég sokba fog kerülni :D
nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Elküldve Február19, 2008 Mit kap? Ha szabad tudnunk? Azért raktam idézőjelbe, mert semmi extra, csak a szokásos, működéshez szükséges dolgok, de nekem sokba van :) Én nem extrázok, mert ő úgy jó, ahogy van, ő magáért beszél.... :D így is mindig meg akarják venni, minek cicomázni akkor :D
nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Elküldve Február19, 2008 el ne add miért nem hagyjátok....nem is értem :) De nyugi egyelőre még nem is akarom.
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 miért nem hagyjátok....nem is értem :) Mé'? Me' szeressük, azé'! :D
Korzika Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 miért nem hagyjátok....nem is értem :) De nyugi egyelőre még nem is akarom. Én arra szavazok,hogy ha kedved van, nyugodtan add el! :D
corsarulez Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Helló Andi! rég beszéltünk. :) Az én paripám is már túlhaladta a 100-at, most 121.000 van benne. :D
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Elküldve Február20, 2008 Helló Andi! rég beszéltünk. :) Az én paripám is már túlhaladta a 100-at, most 121.000 van benne. :D Szióóóóó, igen sajnos régen. :D Pedig milyen jó kis beszélgetések voltak :D Hátha a tavasz közeledtével fellélegezhetek kissé. Jól vagytok?Házzal új fejlemény?
adorjant Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 jóó reggelt! hogy mi minden történt itt :) :D úgy látom többféle vélemény is megfogalmazódott,a fórum egy dolog,de személyes találkozókra is nagy szükség van... :D aminek a megvalósítása elég nehéz,sok ötlet,javaslat van mindig,de gyakorlati megvalósításig elég kevés jut el...
Korzika Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Még 1 városon belül is nehéz összehozni a talit ugye?Nemhogy vidékről bemenni!Annak marad a fórum. :)
Endlos Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Na ha már erre járok megosztom veletek is: http://kepfeltoltes.hu/view/080219/100000_...ltoltes.hu_.jpg Bár nehéz volt épp így megállni ott ahol jártam, de sikerült :D Örültem :) Hát én még ott járok, hogy totalkárosra törted, és szurkolunk, hogy lesz-e bvelőle újra autó, vagy nem. :-))
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Elküldve Február20, 2008 Srácok anno amikor a talis ajándékokat és pólót csináltattam, nem küldtem át valakinek a nyers logóverziót?mert nekem sajna csak a végleges van meg, és kellene a talifeliratos nélküli is.
Endlos Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Srácok anno amikor a talis ajándékokat és pólót csináltattam, nem küldtem át valakinek a nyers logóverziót?mert nekem sajna csak a végleges van meg, és kellene a talifeliratos nélküli is. Nekem tutinem.
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Elküldve Február20, 2008 Akkor esetleg nem akarsz összedobni valamit? mintát küldök ha kérsz. De igazából az kéne ami a pólón van
Endlos Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Mutasd. Mackónak esetleg Nyuszi jó lesz egy nagy felbontású jpg? Hiogyan teszik rá a pólóra? Nem emléxel, milyen kiterjesztésű volt? Gondolom a fehér hátteret leveszik ők vhogy, vagy küldjem átlátszóban? Úgy persze más lesz nyomdára. Nem látlak msn-en Memmuth úrnak érdekesség de nem félreérteni
Sörös Sanyi Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Mackónak esetleg Fejér megyei. Ezt akár okosban is megoldhatnánk. Tudok egy postást. :) Bár én azt mondom, hogy jóóóóóóóóóó sokáig ne legyen rá szüksége. :D
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Elküldve Február20, 2008 Nem látlak msn-en Én sem téged, ezt meg későn láttam, küldd ami van, és meglátjuk mit hoznak ki belőle, a háttér természetesen az anyag alapszíne lesz, gondolom azt megoldják, bár én ezekhez nem értek.
mackosajt Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Milyen minta? milyen póló? Lehet nekem átküldted Nyuszi, de lehet azon a vinyón van, ami félig halott. ui: Endlos! Egyelőre a bontott gyári megteszi a kinyomócsapágyból. Szépen teszi a dolgát. Mindezek mellett annyi sántít a hirdetésben, hogy volt vagy 3 féle méret. Az enyém a középső a méretek között.
Endlos Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Milyen minta? milyen póló? Lehet nekem átküldted Nyuszi, de lehet azon a vinyón van, ami félig halott. ui: Endlos! Egyelőre a bontott gyári megteszi a kinyomócsapágyból. Szépen teszi a dolgát. Mindezek mellett annyi sántít a hirdetésben, hogy volt vagy 3 féle méret. Az enyém a középső a méretek között. Úristen mennyi szuper anyagom elveszett nekem is meghalt winyókkal, vagyios elő lehetne hozni, csak rá kell szánni a pénzt. (3. winyóm purcant már ki) Nyuszi elküldöm neked, bár nincs meg már az emilcímed.
szabot Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Szép jó reggelt Opelesek! Helyzetjelentés Polgárról, reggel 6-kor: -3.5°C, enyhe köd. Este a kocsival nem álltam be, viszont jól elaludtam reggel... Persze, hogy jeget kellett vakarni. :D Endlos, értem én, nem is azt mondtam, hogy rajtam áll, én elkezdtem, azt hiszem :D megtettem az első lépést anno....húúúú, de rég volt :) De rég is volt! Mindjárt el is olvasom azt a pü-t. :D Este én is megnézem, hogy mi van a vinyómon. Már nem emlékszem, hogy mi van meg (rengeteg kép van fent talihoz, weblapohoz, stb).
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Elküldve Február21, 2008 Semmilyen póló, mackó...csak a minta kell nekem, mert nekem a cdtartó verziós van meg, és a pólós már nincs.És arra lenne szükségem. Endlos pü megy. Hobi ma vizsgázik, remélem sikerrel :) Tegnap pedig megsimerkedtem egy szerelő sráccal, állítólag nagy opeldoktor, az elérhetőségét hamarosan közzéteszem.
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Elküldve Február21, 2008 De rég is volt! Mindjárt el is olvasom azt a pü-t. :D Neked az még megvan???? :D :D :P Te jó ég....szégyellem magam :)
Recommended Posts