Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Jó reggelt!

Nincs, egyelőre csak szövegesen is jó lesz, ahogy a fórumon is fent van. :)

Jó ez a 15%, de miből? Mennyire jók az áraik? Mennyire Debreceni? Mondjuk egy futóműbeállítás mit kóstál? Vagy egy huzatás?

Hallottatok az új Japán kék izzóról, ami állítólag erősebb, mint a hagyományos halogén, nincs olyan jó, mint a xenon, de csak egy izzót kell cserélni hozzá a hagymányos fényszórókban. És ez állítólag nem az az olcsó Cora-ban is kapható kék fényű, ami bafott gyenge.

Felhívtam őket, számlásan 5600 a futóműállítás, annélkül meg 3500, és abból lejön még a kedvezmény. Le a kalappal. :-)

Megosztás:

Jó ez a 15%, de miből? Mennyire jók az áraik? Mennyire Debreceni? Mondjuk egy futóműbeállítás mit kóstál? Vagy egy huzatás?

Hallottatok az új Japán kék izzóról, ami állítólag erősebb, mint a hagyományos halogén, nincs olyan jó, mint a xenon, de csak egy izzót kell cserélni hozzá a hagymányos fényszórókban. És ez állítólag nem az az olcsó Cora-ban is kapható kék fényű, ami bafott gyenge.

mindegyik gyenge :)

ami nekem bejött az az Osram CoolBlue (ez mondjuk 2 hónap után kiégett,5000ft egy pár),és a Tunsgram Megalight (ez azóta is használatban van,boltban szintén 5000 forint körül van)

mindkettő erősebb mint a gyári izzók,picit,de észrevehetően világosabb színűek,és rendesen használható.

az ilyen jégkék és társai izzók jól néznek ki,de nem érnek annyit,kevés hozzá a fényerő...xenonnál meg ugye másabb a dolog... :)

Megosztás:

ami nekem bejött az az Osram CoolBlue (ez mondjuk 2 hónap után kiégett,5000ft egy pár),és a Tunsgram Megalight (ez azóta is használatban van,boltban szintén 5000 forint körül van)

mindkettő erősebb mint a gyári izzók,picit,de észrevehetően világosabb színűek,és rendesen használható.

az ilyen jégkék és társai izzók jól néznek ki,de nem érnek annyit,kevés hozzá a fényerő...xenonnál meg ugye másabb a dolog... :)

Az utóbbit én is használtam. Pontosan egy évet bírtak ki, 2 nap eltéréssel égtek ki. :) Tetszett a fénye. Határozottan jobb volt.

Megosztás:

Tekitsétek meg megújult honlapunkat, az autós matricák éppen tervezés alatt vannak, de mivel egyedi igények alapján hozzuk össze őket, azért bárki, aki úgy érzi, hogy vmi különleges kell neki, írjon nyugodtan. Egy bogárra, és egy F-Astrára való van egyelőre tervben., De az igényeknek megfelelően, kb. 1 hetes tervezési munka, levelezés után elkészülhet a minta az általad küldött fotóra ráillesztve, amin az autód szerepel. Ebből rugalmas, és alaktartó, napfény-, és időjárásálló, mosható fóliát készítünk. ENDLOS PONT HU

Megosztás:

Adorjanit most azonnal kéne egy tUNGSRAM IZZÓ EZ A NAGYON ERŐS, NEM TUDOD, PONTOSAN HOL IS VAN ILYEN A VÁROSBAN? KISBETŰ

Megosztás:

én pl birnerben vettem,istván út vége felé.

de ha nem márazonnal akarod,akkor érdemes beszélned vele! :)

Én a Unix-nal vettem. Ott van klubkedvezmény is. :)

Ja, az autó nem titok, csak zsé-től függő. Ha nem lesz, akkor Vectra A vagy Astra F, ha lesz, akkor Vectra B vagy Astra G. :)

Megosztás:

Én meg nem vettem ma semmit a kocsihoz :)

Viszont megjött a papír a banktól,úgyhogy mostmár vihetik a Corsa maradékait,jöhetnek a vevők!

Hívtam jópár Astrát és Vectrát(Debiben volt szép 95-ös 1 gazdis),de vagy elkeltek már az olcsóbbak vagy kiderült egy-két apróság a kocsikról ami miatt kiestek a listáról(98-as Astra 1,4 .2 hónap műszakival 750 ezerért és nem akar semmit engedni az árból vagy egy 95-ös Vectra kilóméteróra 113000 km-t mutat viszont a sebváltókar burkolata ronggyá kopva ilyesmik).

Van ám jó is :Pesten 98-as Astra 1,6 második tulaj 126 e. km korrekt, hozzáértő , Opelhívő tulajtól 629 ezer irányáronezt,ha még meglesz pénteken megyek megnézni .

Omegát is néztem 95 -ös 2.0 gyönyörű állapotban 630 ezerért...

A héten vagy a jövő héten már remélem kocsikázhatok! :)

Megosztás:

Lenne egy kérdésem egy hozzáértőtől: be akarok lépni az opelklubba tagságival együtt: melyik kártyát válasszam? Pl a unixba mindkért kártyával ugyanannyi a kedvezmény? Biztosításnál hobbi autó mi lehet? Az én mindenféle átépítéses autóm lehet hobbiautó? Mit jelent ez a biztosításban, évenként? Most 34 ezer egy évre.

Megosztás:

Lenne egy kérdésem egy hozzáértőtől: be akarok lépni az opelklubba tagságival együtt: melyik kártyát válasszam? Pl a unixba mindkért kártyával ugyanannyi a kedvezmény? Biztosításnál hobbi autó mi lehet? Az én mindenféle átépítéses autóm lehet hobbiautó? Mit jelent ez a biztosításban, évenként? Most 34 ezer egy évre.

Kedvezményes biztosítás ehhez a kártyához jár : http://opelclub.hu/klubtagsagrol/mote-cosmo-klubkartya.html

Ha megkérdezed Albertet, akkor biztos segít a hobbiató témakörben :)

Megosztás:

hobbi kérdésben a Corsika által linkelt topikban kaphatsz választ a kérdéseidre, klubtagság terén meg az 5000-es kártyával jár a mindenféle/mindenfelé kedvezmény, mivel az az EDC-s és azt alapból a közeli cégek közül 53 fogadja el jelenleg. http://www.edc.hu oldalon lehet keresni, hogy merre fogadják el. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.