Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 esteleg egy termosztátot nincs felesleges? lásd anyázós topic.... :lol: Olvastam. hehehe. :huh: Sajnálom, hogy így jártál. Egyébként én is hasonló okok miatt tettem be az 1.6 helyett a 2.2-t. Megbízhatatlan volt már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sanyi, nem ismersz Kiskunfélegyházán egy fekete Mantát? Ma láttam, ott lakik egy tömbházban ( a gazda), és az van ráírva a hátuljára, hogy "a kresz vajon mi?". elég jól néz ki, bár túl sok rajt a matrica. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ezt nem. Volt egy szürke, annak is ez volt a hátulján, de ez tuti nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Edit! Termosztát max. megfúrt van. Az meg nem sokat ér, csak nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 jó reggelt! :huh: endloséknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 jó reggelt! :huh: Ha ezután az jön, hogy hideg van, Isten bizony legközelebb leütlek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ha ezután az jön, hogy hideg van, Isten bizony legközelebb leütlek! :lol: összekevervsz valakivel :huh: kifejezetten tetszik ez az időjárás,az esőt és a ködöt leszámítva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem keverlek össze senkivel. :lol: De ez a kettő, amit nem igazán szeretek. Az időre panaszkodás és a hétfő reggeli morcosság. Nállad csak a második van most, életben is hagylak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ha ezután az jön, hogy hideg van, Isten bizony legközelebb leütlek! :huh: Igen, ez az én szövegem. :lol: De nekem most semmi bajom az időjárással. Ja és nem is esik, meg köd sincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem keverlek össze senkivel. :lol: De ez a kettő, amit nem igazán szeretek. Az időre panaszkodás és a hétfő reggeli morcosság. Nállad csak a második van most, életben is hagylak! :huh: nekem mindig a második van.kivéve nyáron :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Na ez most akkor mi akar lenni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Astra F GSi. Vagy miért kérdezed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Astra F GSi. Vagy miért kérdezed? Mert a kép neve kadett.....-tel kezdődik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Bocsássatok meg, de nem bírom megállni: Most asszem ez az elsődleges etalon Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Gyönyörű színárnyalat!.... az autó is szépen van megcsinálva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Gyönyörű színárnyalat!.... az autó is szépen van megcsinálva. :huh: Már megtapasztaltam, hogy egy igazán jó színárnyalat kikeverése igazán nagy színérzékenységet igényel. Asszem előnyömre válik a festőművész múltam. A Kadett, és a Bogár színe is nagyon el lett találva. Már csak azt kell megtanultom, kitapasztalnom, hogy ez a hatás hogyan is legyen tartós. :-)) Kellemetlen az, ha fél évente polírozni kell a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 nos igen, kell hozzá érzék és gyakorlat. a skodához gyöngyház feketét választottunk, de mikor megfújták az autót, kiderült, hogy kaméleon barna-lila-fekete lett. de nem biztos, hogy nem a festő szúrta el . Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 nos igen, kell hozzá érzék és gyakorlat. a skodához gyöngyház feketét választottunk, de mikor megfújták az autót, kiderült, hogy kaméleon barna-lila-fekete lett. de nem biztos, hogy nem a festő szúrta el . Talán túl sok gyöngyöt kevert a lötyibe a csákó. Bár a gyöngyház alap tulajdonsága ez lenne. Kis mennyiségben csillog, nagyban meg színt is vált. Az lesz az éárdekes, hogy én hogyan fogom elérni ezt a metál-Inox szerű fényt majd, ha kész lesz minden kasztnimunka: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Egyszerű: halgass Iron Maident, és rúgj be! Meglesz a metal, és még te is inox. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 :huh: :lol: Sanyi!!!!!!!!!!!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 :huh: :lol: Sanyi!!!!!!!!!!!!!!! :) Probléma megoldó képességem nem ismer határokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 sanyi menj kreatív igazgatónak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Talán tud segíteni valaki: Opel Kadett E 1.6D hibátlan hűtőt keresek! Az a fajta kellene ami az 1.3S hűtő helyére belemegy a 85-ös évjáratú kaszniba! Már beindult a verda a tuning C20NE mocival csak a hozzá való hűtő nem jó a kaszniba :huh: Aki tud segíteni írjon! Árban tuti megegyezünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 cora mellett west autó alkatrészes Feribát keresd meg. szerintem van neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts