Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Gyönyörű színárnyalat!.... az autó is szépen van megcsinálva. :huh:

Már megtapasztaltam, hogy egy igazán jó színárnyalat kikeverése igazán nagy színérzékenységet igényel. Asszem előnyömre válik a festőművész múltam. A Kadett, és a Bogár színe is nagyon el lett találva. Már csak azt kell megtanultom, kitapasztalnom, hogy ez a hatás hogyan is legyen tartós. :-)) Kellemetlen az, ha fél évente polírozni kell a gépet.

Megosztás:

nos igen, kell hozzá érzék és gyakorlat. a skodához gyöngyház feketét választottunk, de mikor megfújták az autót, kiderült, hogy kaméleon barna-lila-fekete lett. de nem biztos, hogy nem a festő szúrta el .

Talán túl sok gyöngyöt kevert a lötyibe a csákó. Bár a gyöngyház alap tulajdonsága ez lenne. Kis mennyiségben csillog, nagyban meg színt is vált.

Az lesz az éárdekes, hogy én hogyan fogom elérni ezt a metál-Inox szerű fényt majd, ha kész lesz minden kasztnimunka:

12.jpg

Megosztás:

Talán tud segíteni valaki: Opel Kadett E 1.6D hibátlan hűtőt keresek! Az a fajta kellene ami az 1.3S hűtő helyére belemegy a 85-ös évjáratú kaszniba! Már beindult a verda a tuning C20NE mocival csak a hozzá való hűtő nem jó a kaszniba :huh: Aki tud segíteni írjon! Árban tuti megegyezünk!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.