Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 esteleg egy termosztátot nincs felesleges? lásd anyázós topic.... :lol: Olvastam. hehehe. :huh: Sajnálom, hogy így jártál. Egyébként én is hasonló okok miatt tettem be az 1.6 helyett a 2.2-t. Megbízhatatlan volt már.
corsarulez Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sanyi, nem ismersz Kiskunfélegyházán egy fekete Mantát? Ma láttam, ott lakik egy tömbházban ( a gazda), és az van ráírva a hátuljára, hogy "a kresz vajon mi?". elég jól néz ki, bár túl sok rajt a matrica.
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Ezt nem. Volt egy szürke, annak is ez volt a hátulján, de ez tuti nem az.
mackosajt Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Edit! Termosztát max. megfúrt van. Az meg nem sokat ér, csak nyáron.
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 jó reggelt! :huh: Ha ezután az jön, hogy hideg van, Isten bizony legközelebb leütlek! :lol:
adorjant Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Ha ezután az jön, hogy hideg van, Isten bizony legközelebb leütlek! :lol: összekevervsz valakivel :huh: kifejezetten tetszik ez az időjárás,az esőt és a ködöt leszámítva :)
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Nem keverlek össze senkivel. :lol: De ez a kettő, amit nem igazán szeretek. Az időre panaszkodás és a hétfő reggeli morcosság. Nállad csak a második van most, életben is hagylak! :huh:
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Ha ezután az jön, hogy hideg van, Isten bizony legközelebb leütlek! :huh: Igen, ez az én szövegem. :lol: De nekem most semmi bajom az időjárással. Ja és nem is esik, meg köd sincs. :)
adorjant Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Nem keverlek össze senkivel. :lol: De ez a kettő, amit nem igazán szeretek. Az időre panaszkodás és a hétfő reggeli morcosság. Nállad csak a második van most, életben is hagylak! :huh: nekem mindig a második van.kivéve nyáron :)
hening Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Astra F GSi. Vagy miért kérdezed? Mert a kép neve kadett.....-tel kezdődik :huh:
Endlos Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Bocsássatok meg, de nem bírom megállni: Most asszem ez az elsődleges etalon
corsarulez Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Gyönyörű színárnyalat!.... az autó is szépen van megcsinálva. :huh:
Endlos Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Gyönyörű színárnyalat!.... az autó is szépen van megcsinálva. :huh: Már megtapasztaltam, hogy egy igazán jó színárnyalat kikeverése igazán nagy színérzékenységet igényel. Asszem előnyömre válik a festőművész múltam. A Kadett, és a Bogár színe is nagyon el lett találva. Már csak azt kell megtanultom, kitapasztalnom, hogy ez a hatás hogyan is legyen tartós. :-)) Kellemetlen az, ha fél évente polírozni kell a gépet.
corsarulez Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 nos igen, kell hozzá érzék és gyakorlat. a skodához gyöngyház feketét választottunk, de mikor megfújták az autót, kiderült, hogy kaméleon barna-lila-fekete lett. de nem biztos, hogy nem a festő szúrta el .
Endlos Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 nos igen, kell hozzá érzék és gyakorlat. a skodához gyöngyház feketét választottunk, de mikor megfújták az autót, kiderült, hogy kaméleon barna-lila-fekete lett. de nem biztos, hogy nem a festő szúrta el . Talán túl sok gyöngyöt kevert a lötyibe a csákó. Bár a gyöngyház alap tulajdonsága ez lenne. Kis mennyiségben csillog, nagyban meg színt is vált. Az lesz az éárdekes, hogy én hogyan fogom elérni ezt a metál-Inox szerű fényt majd, ha kész lesz minden kasztnimunka:
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Egyszerű: halgass Iron Maident, és rúgj be! Meglesz a metal, és még te is inox. :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 :huh: :lol: Sanyi!!!!!!!!!!!!!!! :) Probléma megoldó képességem nem ismer határokat! :)
_Seth_ Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Talán tud segíteni valaki: Opel Kadett E 1.6D hibátlan hűtőt keresek! Az a fajta kellene ami az 1.3S hűtő helyére belemegy a 85-ös évjáratú kaszniba! Már beindult a verda a tuning C20NE mocival csak a hozzá való hűtő nem jó a kaszniba :huh: Aki tud segíteni írjon! Árban tuti megegyezünk!
mackosajt Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 cora mellett west autó alkatrészes Feribát keresd meg. szerintem van neki.
Recommended Posts