Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Endlos,az az astra szvsz igencsak csúnya :huh:
Akkor Tomi ezt tőled nemnek vegyem? Igen hagyományos lagzi lenne, nem túl sok piával, de anál több hortobágyi hangulattal. Még az is lehet, hogy Víg-kendben, ha nem túl drága.
Elküldve
talán neked nem?

Talán nekem már nem. :huh: Pápá Debreceni régió. Haverság marad, olvasok, írok, ha arra járok, szólok, de semmi több.

Vezetőségi tagságomról tulajdonképp már lemondtam, a honnanban is csak Fehérvár szerepel. Csak az a fránya vezérlőpult nem működik, hogy a titulusomat vissza tudjam állítani csavargóra. Ennyi...

Elküldve

Sziasztok !

Segítség kellene nekem egy pettynyi !

Valami elvetemült leszedte a jelet (matrica) az autóm elejéről, oda keresnék 72mm átmérőjű (70-72) Opel vagy Vauxhall jelet, jelképes áron, aki esetleg biztosan tudja hova menjek az lécci szóljon már rám MSN vagy itt esetleg !

Hallottam egy furcsát a Plaza garázsában levő autósboltos csókától:

azt mondta az autógyártók megtiltották az ilyen boltoknak hogy eredeti márkajelzéssel ellátott dolgokat áruljanak mint pl. matrica, kulcstartó egyebek ... , így azt ajánlotta hogy ha találok még valahol gyorsan vegyen meg a jelet (lehet kettőt is ha ilyen emberek vannak ), mert később csak a szalonokban fogok hozzájutni drágábban !

Ti hallottatok már erről esetleg ?

Köszi a segítséget előlre is ! :huh:

Elküldve

Szerintem hülyeség. Vagy legalábbis csak ügyetlen próbálkozás. Egy dekoros akármikor akármilyen matricát varázsol neked két perc alatt. Ezt lehetetlen megakadályozni, akárcsak az illegális letöltéseket (amiket ugye itt senki sem csinál, mert az illegális! :huh:)

Elküldve
Akkor Tomi ezt tőled nemnek vegyem? Igen hagyományos lagzi lenne, nem túl sok piával, de anál több hortobágyi hangulattal. Még az is lehet, hogy Víg-kendben, ha nem túl drága.

lagziról nem mondtam semmit,ne kavarjááá mááá :huh:

természetesen szívesen fogadom/fogadjuk a meghívást.ha akarod,menyasszonyi kocsit is adok :lol:

Elküldve

kívűl egy álom,de a belseje nem tetszik...egyik új opelben sem.

de ha éjszaka hirtelen felriadok,verejtékes az arcom,akkor egy ilyenről álmodtam :huh:

néha el sem hiszem,hogy ilyen létezik és igazi és megveheti bárki.álomszép

Elküldve

de ha éjszaka hirtelen felriadok,verejtékes az arcom,akkor egy ilyenről álmodtam :huh:

Szerintem az opelek közül az F-Astrának van a lexebb belseje, az előttiek, és utániak már egyszerűbbek, amerikaiasabbak, silányabbak. Legalábbis összhatásra. Az enyém a legcsűnyább. :-))

lagziról nem mondtam semmit,ne kavarjááá mááá :lol:

természetesen szívesen fogadom/fogadjuk a meghívást.ha akarod,menyasszonyi kocsit is adok :D

Mennyasszonyi kocsinak a bogár tökéletes lesz, mivel addigra már az is kész lesz, nemsoká küldök képet róla. :-))

Elküldve

Háááááááááááááááááát. Most ha választani lehetne, és a belső teret is nézzük akkor: Nem tuti, hogy jól linkeltem

Elküldve
Én ennek csak a motorterét nézem! Wankel moci! :huh:

Manapság már sikerült javítaniuk az élettartamán, bár máég mindig nincs olyan tartós, mint az Otto felépítésüek.

Elküldve

Ha ez így egyben nállam lenne, akkor a büdös életben nem csapkodnám az ajtaját! :huh:

Különben is, csak saját magamnak faragom a szekeret, hisz a csajokat nem érdeklik a sportkupék. Áááá, dehogy! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.