Korzika Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Most figyuztam,hogy elértem az ezredik hozzászólást! :huh: Nem ment valami gyorsan,de innen lehet fejlődni! Mostanában valami bojkott van a Debreceni Opel clubnál?Alig írtok ide! A Roverre visszatérve,semmi bajom velük ,sőt mint írtam is tetszik is a 2-es és 75-ös sorozat.De mivel újat vagy1-2 évest nem tudok venni ,amivel még nem lehet nagy probléma(szűrő,olajcserén kivül),amit meg tudnék venni meg legalább is 10 év körüli lenne,amivel viszont már millió baj lehet,ráadásul a gyár már csődbe ment ,ezért az alkatrész ellátás is bajos lehet!
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Először is Gratula Lajos az 1000-hez, aztán meg részemről nincs bojkjott, csak épp picit élvezem a szabi utolsó napját, és közben szedem a lázcsillapítót, mert Tomi fiamról rám mászott a betegség. Holnap délelőtt mászkálnom kell a városban, aztán meg pihenni az idei év első műszakja előtt(éjjellel kezdek). Szóval én vagyok is, meg nem is. Olvasni olvasok, csak kevesebbet írok. :huh:
Korzika Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Én már elkezdtem a melót,hát.............elég döcögősen ment tegnap,majdnem másfél hónap kihagyás után! De ma már kezdtem belejönni! Na ,akkor már leszünk ketten,akik ide írunk! :huh:
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 jaja. Majd mindjárt ír Piista is, és akkor már 3-an. (remélem nem csak olvasni akar :huh: )
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 hát akkor ezt megszívtam. Mindegy. Majd hoz nekem is egy buktát! :huh:
Korzika Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Hozni nekem is hozhatna! :lol: De igazit nem csak ilyen jpeg buktát! :huh:
Korzika Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Fánk is jöhet ide!Bár mostmár lassan le kellene dőlni.Mindjárt holnap!
nyuszifül Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 Boldog születésnapot kívánok magunknak! :huh:
Korzika Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Úgy legyen! :lol: Végre,de jó,hogy itt vagytok! :huh:
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Ja. :huh: Mit nevetsz Sanyi? ui: Boldog szülinapot régió!
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Azt, hogy erre az egy tömör, velős hozzászóláshoz három hét kellett! :huh: Amúgy amiket ez a ja magában foglal: -Ja, nem szeretem, ha télen az emberek nyűglődnek, hogy hideg van. Különben is, még -10 sem volt, úgyhogy hol itt a hideg? -Ja, boldog új évet! -Ja, éljetek, boldog 2. évfordulót! Nagyjából ezekről maradtam le mostanában...
corsarulez Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Boldog szülinapoooot, boldog szülinapoooot, boldog szülinapot, debreceni Opelszekció!! :huh:
adorjant Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 -Ja, éljetek, boldog 2. évfordulót! talán neked nem?
adorjant Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 jut eszembe,születésnapi vacsival mi lesz? elég kevesen mocorgunk a témában...
Endlos Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 Mi nyitottak vagyunk rá. Ti eljönnétek nyáron egy lagziba, vmi erdei tóparti lovacskás stílusú kiülős egyestés verzióba? Tervbe lettük, ha összejön rá a pénz, és minden egyéb, akkor csinálunk egy esküvőt. 100-150 embernél többet nem nagyon akarunk, bár még fel kell mérni, hogy kik jönnének, ha nemmegoldható közterületen, akkor marad a hagyományos módi az iskolaépület, vagy egyéb hasonló beltéri dolog.----------------------------------- ------------------------------------------------------Más Hát aszittem, hogy nekem a G-Astra a szerelmem, de ahogy így egymás mellé álltunk, hmm-hmm, nem cserélném el. Hát nem véletlen az, hogy nekem KAdettom van. Aszittem azért, mert spórolós vagyok, de így ez a 2 kép megnyugtatott, hogy nekem ez az ideális autó.
adorjant Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 Endlos,az az astra szvsz igencsak csúnya :huh: Corsika,én az astrára annyit tudok mondani,hogy az a kereskedés a beszámított Opelekkel is foglalkozik,anno amikor az Astrámat vettem,voltam ott is :lol:
Recommended Posts