Korzika Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ráadásul holnaptól mondja a havat is!Brrrrr-brrrrrr :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 BÚÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 2008Boldog Újévet Kívánok minden Debreceni és Hajdú-bihari Opelesnek! Különösen a Debreceni Opelclub tagjainak,családjuknak,barátaiknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Én is Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Boldog új évet mindenkinek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nektek is! :lol: Úgy el vagytok tünve mostanában! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 én konkrétan szabadságon voltam dec 14. óta,Andi meg sokat dolgozik. de ez a január 2. munkanap minek,arra még mindig nem tudtam rájönni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hát hogy a munkahelyen is meg tudjuk ünnepelni a Boldog Újévet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Mi (tanárok) nem dolgozunk.... A gyerekeket szerintem locsolni kellene félóránként, hogy ébren legyenek, már persze ha be tudnának jönni egyáltalán és nem fejfájósan az ágyat nyomnák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én szombat nappali műszakkal kezdem az újévet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én meg 7.-én éjjellel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hát hogy a munkahelyen is meg tudjuk ünnepelni a Boldog Újévet! :huh: itt az irodában a leghangosabb dolog az a légkondiból kiáramló meleg levegő. mindenki néz balra-jobbra-előre,majd kimegy,sétál egyet,visszajön,és kezdődik minden elölről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Akkor nem nagyon telik az idő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 szerencsére már csak 12 perc :huh: és már a nap sem süt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Most már itt sem! :lol: Ma ketten hívtak a roncs :D ügyében,az első csak simán érdeklődött a második pedig be akarta számítani Rover 45-be vagy Saab 900-ba! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 a Rover 45 nem olyan rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Kicsit megkésve, de én is Nagyon Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 De rég volt már ilyen szép napos idő, ami ma volt hmmmmmmmmm, jót sétáltunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 a Rover 45 nem olyan rossz... Biztos nem rossz,bár a 75 szebb!Csak olyan tipikusan kétszer örülős autó! Egyszer örülsz mikor megveszed,másodszor meg mikor el tudod adni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 75-el elég sok gond van.viszont valóban gyönyörű,az MG-féle sportváltozatától meg elolvadok. a v6nak meg gyári kipufogóval is olyan hangja van hogy ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 75-el elég sok gond van.viszont valóban gyönyörű,az MG-féle sportváltozatától meg elolvadok. a v6nak meg gyári kipufogóval is olyan hangja van hogy ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :huh: :lol: Nekem az MG kabrió jön be nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Roverben nekem a 2-es sorozat is tettszik meg a 75 is,de nem vennék Rovert.Nem sok alkatrész lehet hozzá,gondolom az is milyen áron! Nekem az F Astra a nyerő! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 ez az "alkatrészmánia" megőrjít :lol: mi kellhet hozzá? szűrők,fék,futómű.bemész autósboltba,ha esetleg nincs raktáron max pár nap és megkapod. karosszériaelem ami húzósabb,de gondolom senki nem törni veszi az autót,ha meg mégis,egy ilyen autóra nem bontott motorháztetőt fog keresni...azt majd ha 15-20 éves lesz a gép :D az tény hogy sokkal kevesebb van a roverekből az utcán,mint pl opelből :D na bocs nem akarok rosszat,csak hát kifakadt belőlem így péntek délután meló vége felé :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Miért ne akarhatna bontottat? 2-3-4-5 éves roverek is vannak bontóban, pont többynire törés miatt. egy 2-3-4-5 éves kocsira lehet inkább tennék bontott gyárit, olcsóbban, mint pl. UGY-t. Vagy új gyárit horror áron. Nekem a vectrára az új hátsó ajtó lett volna 90e... üresen, fényezetlen, és nem feltétlen a gyári. Bontóból meg megoldották okosabban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts