Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

én konkrétan szabadságon voltam dec 14. óta,Andi meg sokat dolgozik.

de ez a január 2. munkanap minek,arra még mindig nem tudtam rájönni :huh:

Elküldve

Mi (tanárok) nem dolgozunk.... A gyerekeket szerintem locsolni kellene félóránként, hogy ébren legyenek, már persze ha be tudnának jönni egyáltalán és nem fejfájósan az ágyat nyomnák...

Elküldve
Hát hogy a munkahelyen is meg tudjuk ünnepelni a Boldog Újévet! :huh:

itt az irodában a leghangosabb dolog az a légkondiból kiáramló meleg levegő.

mindenki néz balra-jobbra-előre,majd kimegy,sétál egyet,visszajön,és kezdődik minden elölről :lol:

Elküldve

Most már itt sem! :lol:

Ma ketten hívtak a roncs :D ügyében,az első csak simán érdeklődött a második pedig be akarta számítani Rover 45-be vagy Saab 900-ba! :huh:

Elküldve
a Rover 45 nem olyan rossz...

Biztos nem rossz,bár a 75 szebb!Csak olyan tipikusan kétszer örülős autó!

Egyszer örülsz mikor megveszed,másodszor meg mikor el tudod adni!

Elküldve

75-el elég sok gond van.viszont valóban gyönyörű,az MG-féle sportváltozatától meg elolvadok.

a v6nak meg gyári kipufogóval is olyan hangja van hogy ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :huh: :lol:

Elküldve
75-el elég sok gond van.viszont valóban gyönyörű,az MG-féle sportváltozatától meg elolvadok.

a v6nak meg gyári kipufogóval is olyan hangja van hogy ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :huh: :lol:

Nekem az MG kabrió jön be nagyon.

Elküldve

Roverben nekem a 2-es sorozat 1669154.jpgis tettszik meg a 75 is,de nem vennék Rovert.Nem sok alkatrész lehet hozzá,gondolom az is milyen áron!

Nekem az F Astra a nyerő! :huh:

Elküldve

ez az "alkatrészmánia" megőrjít :lol:

mi kellhet hozzá? szűrők,fék,futómű.bemész autósboltba,ha esetleg nincs raktáron max pár nap és megkapod.

karosszériaelem ami húzósabb,de gondolom senki nem törni veszi az autót,ha meg mégis,egy ilyen autóra nem bontott motorháztetőt fog keresni...azt majd ha 15-20 éves lesz a gép :D

az tény hogy sokkal kevesebb van a roverekből az utcán,mint pl opelből :D

na bocs nem akarok rosszat,csak hát kifakadt belőlem így péntek délután meló vége felé :huh: :D

Elküldve

Miért ne akarhatna bontottat? 2-3-4-5 éves roverek is vannak bontóban, pont többynire törés miatt. egy 2-3-4-5 éves kocsira lehet inkább tennék bontott gyárit, olcsóbban, mint pl. UGY-t. Vagy új gyárit horror áron.

Nekem a vectrára az új hátsó ajtó lett volna 90e... üresen, fényezetlen, és nem feltétlen a gyári. Bontóból meg megoldották okosabban.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.