mackosajt Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Á, az genyaság lenne, meg hatalommal való visszaélés. ;) Majd januárban ha összejöttök, akkor egyétek meg közösen, és gondoljatok rám egy kicsit. :( Sanyikám! Tiéd a 20000. is! Szóval nem úszod meg ennyivel! Januárban tuti nem jársz erre? Jó lenne pedig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ó, B+! :( Ezt nem is néztem!!!! ;) Tuti! Nyárig nem szándékozom hazamenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Túrkevén mikor jársz? Karácsonykor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Túrkevén mikor jársz? Karácsonykor? 24.-én érkezek kb este 10 körül, és 26.-án délután már indulok is vissza. 25.-én meglátogatom egy karcagi barátnőmet, aztán ennyi a karácsony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hát ez nem sok idő. Akkor 24.-én te leszel az igazi Jézuska a családnak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Semmi gond! Módosítok pár dolgot, és kihozom mondjuk Corsikát győztesnek. :( Én már így is győztesnek érzem magam!Ma a doki azt mondta neki,ha végig megy a folyosón járókerettel ,haza engedi! Sajnos ez még pár nap lesz ,mert a 2 heti fekvéstől még gyengék a lábai! Sörös Sanyi ügyes vagy nagyon, az ezredik oldalt is te kezdted meg és a 20 000..dik hozzászólás is a tied ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Szevasztok!! Tönkrement az autórádióm :( és csak két hónapos. CD/mp3 lejátszós, Watson márka. A kijelzője villog mint a bolond, ma meg már el is tűnt, csak a gombok világítanak. A METRO ban vettem... de nemhiszem h cserélnék, ha beadom javítani, meg lehet többet nem látom... attól tartok. Tud valaki valami autórádió szervízt, javítót, ahol meg tudják javítani? Néztem a gúgl ban, kidobot céget Szigi-Vill Bt. Hajdú-Bihar megye, 4026 Debrecen, Darabos U. 18 Ha ez még él, valaki járt már itt? Vagy tudtok valami más helyet, ahova bevihetném javítani??? Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Nekem egy régi haverom ott dolgozik.Mindjárt pü-ben elküldöm a számát,hívd fel kérdezd meg,hogy mit szól hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Nekem egy régi haverom ott dolgozik.Mindjárt pü-ben elküldöm a számát,hívd fel kérdezd meg,hogy mit szól hozzá! Köszi a segítséget! Faterom ismeri ezt a céget, holnap beviszi a rádiót, s meglátuk mit szólnak hozzá. Remélem tudnak rajta segíteni. Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Üdv! Bevitte ma fater a rádiót, de elküldték máshova... ott nemtudják megcsinálni :( Amúgy az, hogy néhány adót kicsit zavarosan fog a rádióm, tudható be annak, hogy el van törve az antennám? Tőből egy 45 fokot elhajlott (beletolattam egy bokorba), utánna kiegyengettem s kb 3cm t visszatoltam. Meg tud valaki olyan antennáról, ami elektromosan kitolja magát, ha bekapcsoljuk a rádiót? jó ez a cucc? s lehet kapni az F Astrába? ez érdekelne :-) Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Gyárilag nem elektromos antenna van az Astrán,ott bal old.hátul?? Amugy sztem bárhol(Tesó, Corall...stb..) lehet elektr. antennát venni és csak be kell szerelni. De a fix tehát nem mozgatható ant. is legalább olyan jó,A Corsán is olyan kb. 20 cm-es volt(gyári) és tökéletes minőségű adás volt szegénykémen! :( sírósszmájli..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Sörös Sanyi ügyes vagy nagyon, az ezredik oldalt is te kezdted meg és a 20 000..dik hozzászólás is a tied ! ;) Ó, ez nem ügyesség, hanem szószátyárság! :( Az 1000. oldalt gondoltam bebohóckodom, de a 20000. hozzászólásba teljesen véletlenül futottam bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Én is azt mondanám! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Gyárilag nem elektromos antenna van az Astrán,ott bal old.hátul?? Amugy sztem bárhol(Tesó, Corall...stb..) lehet elektr. antennát venni és csak be kell szerelni. De a fix tehát nem mozgatható ant. is legalább olyan jó,A Corsán is olyan kb. 20 cm-es volt(gyári) és tökéletes minőségű adás volt szegénykémen! :( sírósszmájli..... Köszi! Azt nemtudom, hogy gyárilag milyen van benne, de az enyémben a régi hagyományos antenna maradványai voltak mikor vettük. '92 es, F. (csak 2 része maradt, többit letörték). Ugyanolyat vettem bele, csak azt meg én törtem el :S Jó lenne ha belehetne szerelni az elektromos antennát, csak a rádió csatlakozójával lehet gond, ha nemtudom összekötni az új antennáéval. Majd kitalálok valamit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Már egy-két lépést meg tud tenni Betti a járókerettel,szombaton már engedik haza! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Üdvözlégy 1000. oldal! :( Gratula az 1000.hez! Corsika Bettijének gyors gyógyulást kívánok! Nyuszi szokott még errefelé járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Sajnos ritkán! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 hello mindenki! úgy látom zajlik az élet az opelesek háza táján :( ;) törés törés hátán :) nagyon durva ez az időjárás,tiszta korcsolyapálya az összes út...félek kimenni ebben a szar időben,és nem magam miatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Halihó! Látom, mennek itt a dolgok nélkülem is! :( Corsika, ezek szerint a nejed otthon karácsonyozhat? Ez jó hír! Sanyi, a pizza a tied. Amit mondtam, megmondtam. Gondolom te nem kólát kérsz hozzá... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Jó reggelt mindenkinek! ;) Nekem jól indult a nap , mert Betti telefonált,hogy a vizit után varrat szedés és holnap jöhet haza végre!!!!!!!!!!!! :( !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2007 Jó reggelt mindenkinek! ;) Nekem jól indult a nap , mert Betti telefonált,hogy a vizit után varrat szedés és holnap jöhet haza végre!!!!!!!!!!!! :( !!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülünk, és bízunk a mihamarabbi felépülésben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Köszi szépen!Itthon már minden sokkal könnyebb,egyszerűbb lesz! ;) Te,hogy vagy mi újság veled , olyan ritkán írsz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2007 Sajnos sokat dolgozok, épp ezért mivel valószínűleg már nem fogok erre járni, kívánok most mindenkinek nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket. A többi a jókívánságok között :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Neked is Bunny! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2007 Neked is Bunny! Szia köszönööööööm szépen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts